مجددا یوزر پسورد جدید وارد کنید !
دروغ گفتن ... آپدیت میشه مشکلی هم نداره !
دوستمون راهنمایی کردن باید وارد قسمت آپدیت بشید .
مجددا یوزر پسورد جدید وارد کنید !
دروغ گفتن ... آپدیت میشه مشکلی هم نداره !
دوستمون راهنمایی کردن باید وارد قسمت آپدیت بشید .
خسته نباشید
یوزر و پسورد نود رو از کجا میشه گیر آورد؟
اکثرا غیرمعتبره
سلام مهدي جون از سايت n*o*d327.net
ديگه از اين معتبر تر پيدا نميشه :دي
Last edited by polestar98g; 07-02-2014 at 23:57.
من ورژن 6 رو روی windows8 دارم ولی نمی دونم چرا پایین صفحه اونجایی که آیکونش باید همیشه باشه هیچوقت نیست.
مگر اینکه یه بار اجراش کنم تا بیاد.
گزینه clean files رو هم هرجا استفاده می کنم هیچ عکس العملی نشون نمی ده. دلیل چیه؟؟؟
سلام من ESET Smart Security7 رو نصب کردم اما نمیدونم چجوری باید اکتیوش کنم.لطفا راهنماییم کنید.
سلام و درود
شما اول با یه جستجو در اینترنت ، یوزر و پسوورد نود 32 را گیر بیارین و یا اینکه میتونین به سایت n*o*d327.net برید (ستاره ها را بردارین)
بعد وارد این قسمت میشین ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در این مرحله گزینه دوم را انتخاب کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم با استفاده از یوزر و پسووردی که دارین ، نود 32 را اکتیو کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
((( برای جلوگیری از سنگین شدن تاپیک ، لینک عکس ها را قرار دادم )))
موفق باشید![]()
سلام مرسی از راهنماییتون اما این سایت رو باز نمیکنه
یه پیام داده:Access to the web page was blocked
باید چیکار کنم؟
سلام
این سایت توسط نود 32 بلاک شده.باید توی لیست سفید قرارش بدید.اینم آموزشش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید اون سایت را جز سایت های مجاز برای نود 32 قرار بدین
به این ترتیب که اول وارد چنین صفحه ای بشین ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در این عکس ابتدا مسیری که با مربع قرمز نشون دادم را پیدا کنید سپس گزینه Add را بزنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم به این ترتیب سایت موردنظر را وارد کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از راهنماییتون.
Last edited by zahra003; 14-02-2014 at 02:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)