تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 236 از 402 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام!
    من یک ویندوز دیگه رویه سیستم دارم ولی با اون هر چند وقتی وصل می شوم به اینترنت!
    برایه این که ویروسی نشوم از طریق وب گردی یک سندباکس به نصبم و با اون مرورگر رو اجرا کنم دیگه ویروسی نمیشم{از وب گردی}
    ولی حالا شاید یک نرم افزاری یا پچ یا کرکی دان کنم نیازی هست به آنتی ویروس با توجه به اون ویندوز دیگه که روش آنتی ویروس نصبه!
    یک آنتی ویروس کم حجم و دم دستی چی نصب کنم {البته خوب}!
    فهمیدم
    malwarebytes نسخه ی غیر رایگان realtime داره خوبه بنصبم.............اصلا اگر نسخه رایگانش را نصب کنم چه طور?
    یک آنتی ویروسی میخوام که اگه واقعا ویروس بود بگیره نه که هر کرک یا پچی رو ویروس بنامه!
    آنتی مایکرو سافت یا پادویش چه طور؟

آقا هرچی بلدین بگین!{نمیخواد بزارین برای اون یکی}
    Last edited by ali.reihani; 14-08-2013 at 19:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام!
    من یک ویندوز دیگه رویه سیستم دارم ولی با اون هر چند وقتی وصل می شوم به اینترنت!
    برایه این که ویروسی نشوم از طریق وب گردی یک سندباکس به نصبم و با اون مرورگر رو اجرا کنم دیگه ویروسی نمیشم{از وب گردی}
    ولی حالا شاید یک نرم افزاری یا پچ یا کرکی دان کنم نیازی هست به آنتی ویروس با توجه به اون ویندوز دیگه که روش آنتی ویروس نصبه!
    یک آنتی ویروس کم حجم و دم دستی چی نصب کنم {البته خوب}!
    فهمیدم
    malwarebytes نسخه ی غیر رایگان realtime داره خوبه بنصبم.............اصلا اگر نسخه رایگانش را نصب کنم چه طور?
    یک آنتی ویروسی میخوام که اگه واقعا ویروس بود بگیره نه که هر کرک یا پچی رو ویروس بنامه!
    آنتی مایکرو سافت یا پادویش چه طور؟
    سلام
    این دو تا بحث متفاوته ...آنتی ویروس به تنهایی نمیتونه امنیت رو در محیط وب تامین کنه و به یه فایروال نیاز داره.
    اگه ویروسی به هارد شما وارد بشه آنتی ویروس وظیفه داره اون رو شناسایی و نابود کنه.ولی مساله فیشینگ و -- و...در توان آنتی ویروس نیست...
    حالا بستگی به خود شما داره میتونین فقط یه فایروال مثل کومودو که رایگان هم هست رو روی اون ویندوز نصب کنید و اگه ویروسی شدید به ویندوز دیگه مراجعه کنین(که به نظر من میتونه خطرناک باشه...شاید دیگه مجال اینکه بتونین اون ویندوزم بالا بیارید براتون پیش نیاد...البته اون مشکل رو با دیسک های نجات تا حدی میشه حل کرد ولی وقت گیره)همینطور میتونین از آنتی ویروس تنها استفاده کنین مثل ماکروسافت که باز هم اون بحث فایروال پیش میاد و خطرات خودش(اصولا این آنتی ویروس ها مناسب دستگاه هایی اند که اصلا به اینترنت دسترسی ندارن)
    به نظر من میتونین از آنتی ویروسی مثل وب روت استفاده کنید که کمترین منابع سیستم رو اشغال میکنه ...ولی کلا به صورت آنلاین فعالیت میکنه و از طرف دیگه خیلی هم قوی نیست.
    یا اینکه از سویت های کامل یا ترکیبی استفاده کنین که دیگه خودتون توش استادید...
    در مورد سندباکس من بعید بدونم بتونه همچین کاری رو به طور کامل انجام بده و امنیت کامل رو تامین کنه...البته در این مورد دوستان بهتر از من میتونن اظهار نظر کنن.
    به نظر من وب روت یا cisخیلی ازیت نکنه اگه نصبش کنید...

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

3. 2 کاربر از mehrshadmmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    این دو تا بحث متفاوته ...آنتی ویروس به تنهایی نمیتونه امنیت رو در محیط وب تامین کنه و به یه فایروال نیاز داره.
    اگه ویروسی به هارد شما وارد بشه آنتی ویروس وظیفه داره اون رو شناسایی و نابود کنه.ولی مساله فیشینگ و -- و...در توان آنتی ویروس نیست...
    حالا بستگی به خود شما داره میتونین فقط یه فایروال مثل کومودو که رایگان هم هست رو روی اون ویندوز نصب کنید و اگه ویروسی شدید به ویندوز دیگه مراجعه کنین(که به نظر من میتونه خطرناک باشه...شاید دیگه مجال اینکه بتونین اون ویندوزم بالا بیارید براتون پیش نیاد...البته اون مشکل رو با دیسک های نجات تا حدی میشه حل کرد ولی وقت گیره)همینطور میتونین از آنتی ویروس تنها استفاده کنین مثل ماکروسافت که باز هم اون بحث فایروال پیش میاد و خطرات خودش(اصولا این آنتی ویروس ها مناسب دستگاه هایی اند که اصلا به اینترنت دسترسی ندارن)
    به نظر من میتونین از آنتی ویروسی مثل وب روت استفاده کنید که کمترین منابع سیستم رو اشغال میکنه ...ولی کلا به صورت آنلاین فعالیت میکنه و از طرف دیگه خیلی هم قوی نیست.
    یا اینکه از سویت های کامل یا ترکیبی استفاده کنین که دیگه خودتون توش استادید...
    در مورد سندباکس من بعید بدونم بتونه همچین کاری رو به طور کامل انجام بده و امنیت کامل رو تامین کنه...البته در این مورد دوستان بهتر از من میتونن اظهار نظر کنن.
    به نظر من وب روت یا cisخیلی ازیت نکنه اگه نصبش کنید...
    مرورگر کومودو دراگون هستش پس تنها راهی که برایه حکر میبونه اینه که من یک فایلی رو نصب کنم تا بتونه بع فایروال رو دوربزنه!
    خوب اگر هم فیشینگ رو هم مد نظر قرار بدیم یک dns کومودو نصب کنم فکر میکنم کافیه؟؟!!
    یک سند باکس هم رویه اینا که دیگه کامل بشه!
    حالا میبونه فایل هایه تویه هارد که آنتی ویروس با اون ها طرفه؟؟؟؟؟!
    ولی تا به حال من ویروسی نشدم!{تاکیید میکنم خیلی کم و بیشتر اش تویه سایت هایه امنه}{فقط اگه یک وقتی کرکی برای بازی یا کرکی یا پچی برایه نرم افزاری یا خود نرم افزار رو گرفتم که فکر نمیکنم همچین ویروس هایه خفنی باشن}
    Last edited by ali.reihani; 14-08-2013 at 20:49.

5. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

مرورگر کومودو دراگون هستش پس تنها راهی که برایه حکر میبونه اینه که من یک فایلی رو نصب کنم تا بتونه بع فایروال رو دوربزنه!
    خوب اگر هم فیشینگ رو هم مد نظر قرار بدیم یک dns کومودو نصب کنم فکر میکنم کافیه؟؟!!
    یک سند باکس هم رویه اینا که دیگه کامل بشه!
    حالا میبونه فایل هایه تویه هارد که آنتی ویروس با اون ها طرفه؟؟؟؟؟!
    به نظر درست میاد...
    البته یه مشکل دیگه هم هست...شما فقط روی ویندوز یه دراگون نصب میکنین یا برنامه های دیگه هم هست??یا باید چیزی نصب نداشته باشید که بخواد به نت وصل بشه یا این که با فایروال مراقبت کنین(البته فکر کنم این دیگه خیلی سخت گیرانه شد ... ولی حساب احتمالات رو باید کرد)

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

پیشنهاد من برای شما:
    Avast free+Windows firewall+ virustotal uploader

8. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر درست میاد...
    البته یه مشکل دیگه هم هست...شما فقط روی ویندوز یه دراگون نصب میکنین یا برنامه های دیگه هم هست??یا باید چیزی نصب نداشته باشید که بخواد به نت وصل بشه یا این که با فایروال مراقبت کنین(البته فکر کنم این دیگه خیلی سخت گیرانه شد ... ولی حساب احتمالات رو باید کرد)
    چیز میزی که به اینترنت وصل میشه تویه ویندوز زیاده!
    میرم همین پادویش رو مینصبم ببینم چی میشه!!!!
    خیلی ممنون که کمک کردید!
    پیشنهاد من برای شما:
    Avast free+Windows firewall+ virustotal uploader
    خیلی ممنون
    اگه قرار بود ازاینا بنصبم که میرفتم همون آنتی ای که تویه ویندوز اصلیم نصبه مینصبیدم!
    یک نرم افزار کنترل بهتر فایروال ویندوز هم مینصبم و دیگه اون آپلودر چند مگ آپلود میکنه!{این فکر از اول تویه سرم بود که برایه تست کرک ها یا فایل هایه مشکوک از ویرتوتال استفاده کنم خیلی ممنون که یاد آوری کردید}
    Last edited by ali.reihani; 15-08-2013 at 04:37.

10. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

اگه قرار بود ازاینا بنصبم که میرفتم همون آنتی ای که تویه ویندوز اصلیم نصبه مینصبیدم!
    اینا منظورتون چیه ؟
    شما گفتین که استفاده تون از این ویندوز اینترنت(سایت های امن) هست و یک آنتی ویروس سبک میخوایید که بهتون آوست رو پیشنهاد دادم که هم سبکه و هم قوی.
    برای کرک ها هم من ویروس توتال آپلودر رو پیشنهاد دادم تا فایل ها رو در ویروس توتال اسکن کنید و بعد با توجه به شناسایی آنتی ویروس ها تصمیم بگیرین استفاده کنید یا نکنید!
    لحن صحبتتون برای من جالب نبود , امیدوارم من اشتباه برداشت کرده باشم !
    Last edited by jolan57; 15-08-2013 at 01:14.

12. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینا منظورتون چیه ؟
    شما گفتین که استفاده تون از این ویندوز اینترنت(سایت های امن) هست و یک آنتی ویروس سبک میخوایید که بهتون آوست رو پیشنهاد دادم که هم سبکه و هم قوی.
    برای کرک ها هم من ویروس توتال آپلودر رو پیشنهاد دادم تا فایل ها رو در ویروس توتال اسکن کنید و بعد با توجه به شناسایی آنتی ویروس ها تصمیم بگیرین استفاده کنید یا نکنید!
    لحن صحبتتون برای من جالب نبود , امیدوارم من اشتباه برداشت کرده باشم !
    از اینا منظورم از این آنتی ویروس هایه بزرگ بود{بزارید یک چیز در گوشی بهتون بگم:من نمیخوام زیاد شارژ ترافیک برای این ویندوزم بدم این ویندوزه الکیه فقط برایه بازیه}
    و اول هم من اینو گفتم:{
    یک آنتی ویروس کم حجم و دم دستی چی نصب کنم}

برای خط دوم هم خیلی ممنوننم از پیشنهادتون من فقط اینو گفتم{
    این فکر از اول تویه سرم بود که برایه تست کرک ها یا فایل هایه مشکوک از ویرتوتال استفاده کنم خیلی ممنون که یاد آوری کردید}
    مطمئن باشید اشتباه برداشت کردین و خیلی ببخشید اگه به نظرتون از لحن خوبی استفاده نکردم ولی راستش واقعا من اون نوشته رو بدون هیچ عصبانیتی نوشتم!
    بازم میگم خیلی ممنون از پیشنهادتون!

Last edited by ali.reihani; 15-08-2013 at 04:40.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    من از ESET Smart Security استفاده میکنم ولی به نظرم فایروال و آنتی اسپای ویر خیلی قوی نداره
    حالا من می تونم در کنار ESET Smart Security که یه جورای اینترنت سکوریتی حساب میشه یعنی هم آنتی ویروس هم فایراول و هم آنتی اسپای ویر داره مجاز به نصب فایروال یا انتی اسپای ور جدا هستم

یعنی میشه مثلا یه فایروال دیگه مثل Comdo FireWall یا مثلا Norman Malware Cleaner یا Spy Emergency نصب کنم

کلا با نصب حالا هر اینترنت سکوریتی میشه جداگانه هم نصب نرم افزاری رو داشته باشیم که تو اون بسته اینترنت سکوریتی هست
    این کار تداخلی مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟!!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من از ESET Smart Security استفاده میکنم ولی به نظرم فایروال و آنتی اسپای ویر خیلی قوی نداره
    حالا من می تونم در کنار ESET Smart Security که یه جورای اینترنت سکوریتی حساب میشه یعنی هم آنتی ویروس هم فایراول و هم آنتی اسپای ویر داره مجاز به نصب فایروال یا انتی اسپای ور جدا هستم

یعنی میشه مثلا یه فایروال دیگه مثل Comdo FireWall یا مثلا Norman Malware Cleaner یا Spy Emergency نصب کنم

کلا با نصب حالا هر اینترنت سکوریتی میشه جداگانه هم نصب نرم افزاری رو داشته باشیم که تو اون بسته اینترنت سکوریتی هست
    این کار تداخلی مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟!!
    اول از همه از ورژن چند استفاده میکنید؟
    میتونید در کنارش اینا رو داشته باشید:
    یکی سوپر آنتی اسپایور هستش و یکی دیگه
    malwarebytes و هر چی که دلتون میخواد فقطrealtime خاموش باشه!{اگه داشت}
    فایروالش که از خیلی از سوییت ها بهتره حالا نمیدونم اگه بزارید روی حالتی که هر برنامه ای خواست وصل بشه به اینترنت ازتون سوال بپرسه نظرتون عوض میشه یا نه؟؟
    ولی حالا اگر خواستید فایروال دیگه ای نصب کنید باید این فایروال خاموش باشه!{فایروال کومودو بهترینه}
    موفق باشید!

16. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •