سوء تفاهم نشه . به من فحش ندادن.
حرفتون منطقی هست. کاری نمیشه کرد. ولی خب ، باعث خجالت و شرمندگی میشه.
سوء تفاهم نشه . به من فحش ندادن.
حرفتون منطقی هست. کاری نمیشه کرد. ولی خب ، باعث خجالت و شرمندگی میشه.
کم حرفی در اقایان چیز عجیب غریبی نیست.ولی اینکه کاملا ساکت باشید هم اصلا خوب نیست.به نظر من بهترین راه برای صحبت کردن شناخت علاقه طرف مقابل هست.مثلا طرف مقابل به فوتبال خیلی علاقمند هست.میتونید اول در مورد فوتبال صحبت کنید بعد وسطش خاطره تعریف کنید.کم کم بحث رو به یه چیز دیگه که دوست دارید منحرف کنید
سلام.
با آدمایی که سعی در خراب کردن آدم در یه محفلی رو دارن چجوری باید برخورد کرد؟
چند بار هم بهش تذکر دادم که در موردم حرف بی خود نزنه.
اگر سنشون پایینه یا برابره ..رک بگو > بدون داری درباره چه کسی حرف میزنی و حد خودت رو بدون <نوشته شده توسط mohammad-king-7791 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بزرگتر هست > احترام سنتون رو دارم و منم حرف هایی دارم که دوست ندارم بگم . پس احترام متقابل رو رعایت کنید .<
کلا خواهش میکنم و کلمه هایی از این قبیل کلمات تعارفی هستند.وقتی هم که ما میخوایم تعارف کنیم سطح خودمون رو میاریم پایین
در مورد عریض و طویلش نمیدونم ولی میتونید از این کلمات استفاده کنید
اختیار دارید
لطف دارید
خیلی ممنون
از لطف شما سپاسگذارم
سلام دوستان. شریکم مقدار نسبتا زیادی پول به من بدهکاره.چند بار چه مستقیم چه تلفنی بش گفتم گفته میدم ، ولی خبری نیست. نمیدونم دیگه چه جوری بگم. شما چه پیشنهادی دارید ؟
یکم باهاش قاطعانه حرف بزنید. مثلا اگه بازم گفت میدم و نداد بهش بگید:
" دیگه کی مرد حسابی؟! میدونید من از کی تا حالاس دارم به شما میگم پولم رو پس بدید. دقیقا یه قولی بهم بدید که کی این پول به من بر میگرده؟! "
یا اینکه تحت فشارش قرار بدید. مثلا به جای برگردوندن پول بهش بگید باید بخشی از سهم شراکتش رو به شما بده و اگه قبول نکرد. حتما سعی در پس ندادن پولتون رو داره.
ممنون. ولی مشکل اینجاست که ایشون از من بزرگترند حدود 10 سال.
شما هم بی احترامی نکردید که بخواید در خجالت باشید. اگه این جمله هایی که من گفتم رو یکم محترمانه تر بگید، هیچ اشکالی نداره.
با سلام
دوستان یکی از اقوام هست . و بسیار نزدیک هست . و مذکر هستن . (عمو ، دایی و ..)
از نظر سن و سال همسن من هستند .
جریان اینه که ایشون بسیار بد دهنه . و تو صحبتش خیلی توهین و .. میکنه . در صورتی که کیسی فقط یک بار طرز صحبت کردن من و ایشون رو ببینه . به شخصیت بسیار بد ایشون پی میبره . ایشون با اقوام نزدیک اکثرا اینطور هستن .
اما به دیگران جرائت این طور رفتار کردن رو به خود نمیدهد !!! من هم همیشه سنگین برخورد کردم . اما باز هم بددهنی ایشون داره کفرمو درمیاره .
میخوام ببینم چه جواب دندان شکنی بدم که دیگر اینطور صحبت نکنه . برام مهم نیست حتی رابطه هم به هم بخوره . در صورتی که کوچکترین بی احترامی از طرف من به ایشون نشده .
ممنون.
Last edited by sansa; 08-10-2014 at 18:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)