تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 405 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    آقای تعمیرکار 1 خبری از شما نیست
    توی سایت جای خالی شما به شدت احساس میشه
    امیدوارم هرجا هستین خوش باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دنبال خرید پکیج هستم. با خوندن فرمایشات دوستان تو این سایت متوجه شدم که تقریبا همه مارکهای پکیج بالاخره یه مشکلی پیدا میکنند!!! واقعا نمیشه یه مارکی رو انتخاب کنی و خیالت راحت باشه!!
    1- ساختمان ما 3 طبقه هستش من هم طبقه دوم ( قائمشهر مازندران) هستم متراژ خونه 90 متر.سازنده ملک هم جای پکیج رو توی تراس سر پوشیده گذاشته. بینی و بین الهی اگه بی خیال پکیج بشم و یه آبگرمکن گازی ایستاده بخرم بزارم تو تراس و بخاری گازی برای گرمایش خونه بگیرم. بهتر نیست ؟؟!!!

2- اگه نه!! پکیج چه مارکی بگیرم که کمترین اذیت کردنو داشته باشه؟؟؟!!! (قبلا تو خونه ای بودم که اخگر داشت. تو زمستون ، داخل حموم، یهو آب سرد میشد ..... هر چی باهش ور میرفتی آبو گرم نمیکرد ..خدا ، چه داستانی بود؟!!)
    ممنون از لطف شما
    دوست عزیز شما که تجربه پکیج و مشکلاتشو داشتی. پکیج علاوه بر قیمت بالا هزینه نگهداری زیادی داره و اگه برق بره شما نه آب گرم مصرفی داری و نه گرمایش خونه. من اگه بودم همون آبگرمکن ایستاده میذاشتم و تو خونه هم بخاری. اگه دودکش خونه استاندارد باشه بخاری هیچ مشکلی نداره و کاملاً بی آزاره. ما خودمون پکیج داریم و همش آدم نگرانه که وسط سرما ی مرتبه از کار نیفته.

3. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    بخاری باید شرایط نسبش باشه
    1 . دودکش
    2 . پنجره ها نباید دو جداره باشه
    بعد از اون بخاری اکسیژن محیط را میسوزونه و اگر نفوذ هوا نباشه به مرور زمان مشکلات ریه ای ایجاد میکنه
    اگر خواستی کل فضای ساختمان تون را گرم کنید مصرف گازش خیلی خیلی بیشتر از پکیج هست

صحبت شما درسته که میفرمایید اگر برق نباشه آب گرم ندارید اما خرابی هاش اگر پکیج خوب بخرید خرابی خیلی کمی داره حداقل سالهای اول بی دردسر کار میکنه
    دیگه تصمیم با دوستمونه که ببینه چی بصرفش هست

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من در مورد بوتان نمیدونم چه پمپی هست روی پکیج هاش
    معمولا اکثر پکیج ها هد پمپ پکیج های 24000 =5 متر ارتفاع هست
    و هد پمپ 28000 = 7 متر ارتفاع
    به همین دلیل شما پکیج 28000 با هد پمپ 7 متر بخری خوبه
    هد اسمی پکیج های 30 کیلووات هم همون 5 متر است .

تا اونجایی که من اطلاع دارم در اکثر مارک پمپ 24 ها و 28 ها یکیه .

یا علی
    Last edited by تپل; 13-09-2014 at 13:27.

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به دنبال خرید پکیج هستم. با خوندن فرمایشات دوستان تو این سایت متوجه شدم که تقریبا همه مارکهای پکیج بالاخره یه مشکلی پیدا میکنند!!! واقعا نمیشه یه مارکی رو انتخاب کنی و خیالت راحت باشه!!
    1- ساختمان ما 3 طبقه هستش من هم طبقه دوم ( قائمشهر مازندران) هستم متراژ خونه 90 متر.سازنده ملک هم جای پکیج رو توی تراس سر پوشیده گذاشته. بینی و بین الهی اگه بی خیال پکیج بشم و یه آبگرمکن گازی ایستاده بخرم بزارم تو تراس و بخاری گازی برای گرمایش خونه بگیرم. بهتر نیست ؟؟!!!

2- اگه نه!! پکیج چه مارکی بگیرم که کمترین اذیت کردنو داشته باشه؟؟؟!!! (قبلا تو خونه ای بودم که اخگر داشت. تو زمستون ، داخل حموم، یهو آب سرد میشد ..... هر چی باهش ور میرفتی آبو گرم نمیکرد ..خدا ، چه داستانی بود؟!!)
    ممنون از لطف شما
    از نظر آسایش در زمستان قطعا پکیج بهتره .
    دلایلش رو هم بچه ها گفتن .
    فقط تجربه شما با یکی از بدترین مارک های ایرانی یعنی اخگر بوده که قطعا تجربه بدی بوده است .

همانطور که خودتون هم گفتید همه مارک ها میتونن به مورد بخورن و دستگاهی نیست که خراب نشه
    فقط مهم اینه که خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه

یا علی
    Last edited by تپل; 13-09-2014 at 13:26.

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا دوستان بفرمایید آیا لاستیک داخل منبع انبساط پکیج مانند منبع انبساط پمپ قابل تعویض است؟(پکیج دیواری اخگر)
    آیا تاریخ تولید منبع انبساط نو موقع خرید اهمیت دارد چون یک فروشنده می گفت ممکن است مدتی در انبار مانده باشد وباید به آن توجه کرد !!!
    با تشکر
    نه قابل تعویض نیست .

تاریخ تولیدش اهمیتی نداره . اگر قدیمی باشه شارژ میشه

بطور کل تکنسین نصب هنگام راه انداژی اونو چک میکنه و جای هیچ نگرانی ای نیست

یا علی

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    واحد من 80 متر هستش و پیمانکار برداشته خودسر پکیج بوتان مدل کالدا 24000 نصب کرده ... حالا موندم چیکار کنم آیا عوضش کنم ..نکنم .. راستی خودشم زنجان زندگی میکنیم که فصل زمستون هواش خیلی سرد میشه آیا این پکیج مناسبه؟ رادیاتور هم دوست دارم پره ای نصب کنم که فکر کنم به نظر شما همون بوتان خوب باشه درسته؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    اگر سختی آب شما پایینه انتخاب خوبی انجام شده .

توی زنجان حداقل 150 متر رو جواب میده . میمونه تعداد پره هایی که شما میزاری .

بطورکل استفاده از این بکیج یکی دو نکته داره که اگر رعایت بشه دستگاه فوق العاده ای براتون خواهد بود.

رادیاتور قطعا بوتان نصب کن که بهترین پره ای های بازار است.

یا علی

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من در خرید پکیج به مشکل برخوردم واحد ما طبقه همکف و 90 متره و گرمایش از کف کار کردیم و محل پکیج هم تو آشپزخانه در نظر گرفته شده.
    منتهی دو اتاق خواب به اضافه حمام و سرویس بهداشتی حدود 1.5 متر از پذیرایی و آشپزخانه بلندتره. 7 تا پله حدودا خورده. من قصد داشتم بوتان اپتیما بخرم ولی مجری ما توصیه کرده پکیجی بخریم که پمپ قوی داشته باشه و فروشندگان پکیج مدعی هستن که ما برای اینکار باید حتما پکیج خارجی بخریم.
    لطفا بفرمایید چه مدل پکیجی بخریم و اگر الزام به خرید خارجی هست کدوم مارک خدمات پس از فروش بهتری داره .
    ممنون.
    دوست عزیز

نه 90 متر متراژ بالایه و نه 1.5 متر.

من امروز برای یک آپارتمان 350 متری که 15 لوپ داشت و یکی از اتاقاش هم که از همه از پکیج دورتر بود 1.5 متری بالاتر بود یه دستگاه کار کردم و جواب دادن دستگاه این ساختمانها نگرانی دارند .

به نظر من شما یک پکیج CV بگیر .

اگر هم میخوای زیاد پول بدی پنسره پرو .

موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما که تجربه پکیج و مشکلاتشو داشتی. پکیج علاوه بر قیمت بالا هزینه نگهداری زیادی داره و اگه برق بره شما نه آب گرم مصرفی داری و نه گرمایش خونه. من اگه بودم همون آبگرمکن ایستاده میذاشتم و تو خونه هم بخاری. اگه دودکش خونه استاندارد باشه بخاری هیچ مشکلی نداره و کاملاً بی آزاره. ما خودمون پکیج داریم و همش آدم نگرانه که وسط سرما ی مرتبه از کار نیفته.
    دوست عزیز : آنکه شیران را کند روبه مزاج ترس از چشم غره نسوان است آی امان و آی امان ------->>
    اگه دست خودم بود که یه ثانیه هم معطل نمیکردم......

منزل ما پنجره ها دو جداره نیست معمولیه.من میتونم دیوار سمت حیاط رو سوراخ کنم و لوله بخاری رو از اون بدم بیرون(هم برای حال و هم برای خواب) .
    سر دودکش رو بدم بیرون کافیه ؟ یا اینکه وقتی دادمش بیرون ارتفاعش رو ببرم بالا؟ یا اینکه قبل از خروج لوله به بیرون ارتفاعش رو بالا ببرم؟ ضمنا دیواره ساختمون سمت حیاط مون ایزوگام شده هست. یکی میگفت چون لوله بخاری گرم میشه ممکنه خطر داشته باشه! درسته؟
    Last edited by so_rezaee; 13-09-2014 at 09:14.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

منزل ما پنجره ها دو جداره نیست معمولیه.من میتونم دیوار سمت حیاط رو سوراخ کنم و لوله بخاری رو از اون بدم بیرون(هم برای حال و هم برای خواب) .سر دودکش رو بدم بیرون کافیه ؟ یا اینکه وقتی دادمش بیرون ارتفاعش رو ببرم بالا؟ یا اینکه قبل از خروج لوله به بیرون ارتفاعش رو بالا ببرم؟ ضمنا دیواره ساختمون سمت حیاط مون ایزوگام شده هست. یکی میگفت چون لوله بخاری گرم میشه ممکنه خطر داشته باشه! درسته؟
    سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •