حالا زیاد واسم مهم نیست خیلی زود وصل شه ولی میخوام پا قدمم رو به نوین نت هم نشون بدم اینم بترکههمونطور که آسیاتک تا من ازش سرویس گرفتم منهدم شد
مثل اینکه خطم داره رانژه میشه پیش لرزه ها داره حس میشه گفتین صفخات دیر باز میشن ؟
![]()
حالا زیاد واسم مهم نیست خیلی زود وصل شه ولی میخوام پا قدمم رو به نوین نت هم نشون بدم اینم بترکههمونطور که آسیاتک تا من ازش سرویس گرفتم منهدم شد
مثل اینکه خطم داره رانژه میشه پیش لرزه ها داره حس میشه گفتین صفخات دیر باز میشن ؟
![]()
lمطمئن باش برای شما هم گند زدن!!!! و به این زودی درست نمیشه![]()
اااا خطم رانژه ببیتیالان فقط یوزر و پس بزنم دیگه VCI vpi 0-35 هست اینم ؟ یا از طرف شرکت باید فعال شه
اینم اولین تست نوین فقط تو مودم روی
7168 آپ شده نه روی 8096
Last edited by isbn; 16-07-2013 at 14:49.
شما هم 8 مگ گرفتی؟
بلی میخواستم ببینم چه سرعتی میده الان توی مودم هم شد 8196 ولی noise mrg خط روی 6.3 هستیعنی منهدم
خوب تبریک میگم ورودم خیلی سریع اثر کرد 1 دقیقه بین دو تست فاصله هست ولی تفاوت سرعت رو ببین
این که از آسیا هم داغون تره مثل اینکه همین 1 ماه فقط مهمونم داخلی هم به 8 مگ نمیرسه
![]()
Last edited by isbn; 16-07-2013 at 15:13.
نه بابا ایراد از های وب نیست
کلا پهنای باند بین الملل تو کشور خیلی خیلی کمه
منم سرعتم از لینک های خارجی بیشتر از 90 نمیشه![]()
ولی تست اولم چرا انقدر خوب بود ؟به گمونم انقدر سریع فعال سازی کردم و تست گرفتم که نفهمیده بودن :| حالا فهمیدن شیر فلکه رو بستن
منم با سرور داخلی حداکثر سرعت رو میگیرم ولی با خارجی!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا معلومه که پهنای باند بینالملل خیلی کمه(چون هم پینگم زیاده و هم سرعت دانلود و حتی آپلود هم کمه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 16-07-2013 at 15:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)