مرسی دوست عزیزم. بعضی از دوستان میگن خیلی سنگینه و ساخت 2 سال پیشه. حالا سنگین بودنش به کنار اما اینکه ساخت قدیمه و آندروید 3.1 داره و آپدیت هم نخواهد شد مشکلی نداره؟ راستی کجا میتونم بنچ مارک ها رو ببینم؟
مرسی دوست عزیزم. بعضی از دوستان میگن خیلی سنگینه و ساخت 2 سال پیشه. حالا سنگین بودنش به کنار اما اینکه ساخت قدیمه و آندروید 3.1 داره و آپدیت هم نخواهد شد مشکلی نداره؟ راستی کجا میتونم بنچ مارک ها رو ببینم؟
اره ساخت 2 سال پیشه خوب اما galaxy tab 2 10 inch هم ماله 1 سال و نیم پیشه !!
50 گرم با آیپد فرق میکنه زیاد هم سنگین نیس ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم بنچمارک , دوست عزیز نگران نباشین به نسخه های جدید اندروید اپدیت میشه .
موفق باشید.
بعد 100 صفحه مشاوره از دوستان زحمت کش بالاخره ainol novo 9 رو با لوازم جانبی 1100سفارش دادم
دعا کنید سالم برسه
میگم این سفارش اینترنتی عجب استرسی داره
پول رو که اول میریزی فروشنده رو هم که نمیشناسی گارانتی هم که نداره معلوم هم نیست که کی به دستتت میرسه و اصلا سالم میرسه یا نه![]()
دوست عزیز مبارکتون باشه![]()
چرا استرس ؟ مگه از کجا خرید کردین ؟![]()
با بررسی هایی که از نزدیک با تبلت سامسونگ گلکسی 10.1 به عمل اورده شد نتیجه اینو داد که اصلا ارزششو نداره واقعا تبلت گندی هست
اما با تعجب فراوان نمونه ی مشابه از برند اپل -آی پد 4 با اینکه کانفیگ پایین تری داره اما واقعا مثله ساعت سوسیس کار میکنهعالیه سرعتش
حتی اینکه سامسونگ در حین پخش فیلم کرش کرد!!
سجاد جان ممنون حرفت درست بود دمت گرم
در ضمن یه سوال اینکه تو ای پد 4 امکاناتی مثله آفیس هست که فارسی هم تایپ کنه؟
من به شما چند بار گفتم اول خودتون تست کنید بعد نظر بدید که خوبه یا بد (خوبه که به نتیجه رسیدید ! ) !! من به خاطر همین میگم که یه روزی میاد و حرف من تایید میکنین
آیپد 4 کانفیگ پایین تری داره ؟ !!!! دوست عزیز الان آیپد 4 تو بنچمارک ها از بهترین تبلت اندرویدی 2 برابر بهتر عمل کرده !! چه جور آخه روتون میشه با سامسونگ گالاکسی نوت 10 مقایسش کنید ! الان در حال حاضر قوی ترین تبلت اندرویدی xperia tablet z هستش که نصف عملکرد آیپد 4 رو هم نداره چون سیستم عامل اندروید روش نصبه !
قابل توجه اون دوستی که میگفت یکی از اشکالات اندروید رو بگو ! بیا دوست عزیز تحویل بگیر وسط فیلم کرش کرده ! خوب من دارم وقتی میگم اندروید هنوز ضعف داره باز بعضی ها میان همچین تعریف میکنن ازش انگار سرعتش از Windows 8 هم بالاتره !!!!
آیپد از زبان فارسی کامل پشتیبانی میکنه خیالت تخت دوست عزیز .درزم application هایی که میاد اول واسه ios میاد بعد یکماه واسه اندروید میاد , application های ios خیلی بیشتر از اندرویده !
Last edited by sajjad_doost; 25-05-2013 at 12:34.
خیلی ممنونم
از کمک های که کردید کمال تشکر رو دارم
استرس از این بابت که یه 16 روزی باید صبر کنی ببینی چیزی که دستت میرسه همونیه که تو مشخصاتش نوشته یا نه به ویدیو های یوتیوب زیاد اعتماد ندارم
از سایت ایران شیپینگ اقدام کردم
من باشم از انجمن ها جنس بالای 50 تومن خرید نمیکنم وقتی میتونم از سایت های معتبر با همون قیمت خرید کنم !
ایشالا همون باشه ! اما انجمن persian tools که معتبر تر بود چرا از اونجا خرید نکردید به نظر من ارزونتر هم میدادن !
من کاری نکردم لطف داری شما .![]()
یعنی میشه باهاش اکسل و اینچیزا رو در نسخه ی ios هم کار کرد؟آیپد از زبان فارسی کامل پشتیبانی میکنه خیالت تخت دوست عزیز
فارسیه فارسی؟![]()
الان شما یه جوری حرف میزنی انگار تو ios هیچ کاری نمیشه کردخوب دوست من , من میگم ios نرم افزاراش بیشتره از اندرویده , آره عزیز کیبوردش فارسی میشه راحت راحت !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)