تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 475 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من بگیر این تبلتو چون با قیمت 1 تومن بهترینه با اون دوربینش و dual led flash !! از نطر صفحه نمایش هیچ فرقی نمیکنه با galaxy tab 2 10 inch اما از نظر سخت افزاری تبلت htc سرتره ازش , چون پردارندش با فرکانس 1.5 گیگاهرتز هست ! , gpu adreno 220 در تمام بنچمارکها عملکرد بهتری نسبت به gpu power vr sgx 540 سامسونگ داشته , پس شک نکن htc jet stream قدرتمند تره .

موفق باشید.
    مرسی دوست عزیزم. بعضی از دوستان میگن خیلی سنگینه و ساخت 2 سال پیشه. حالا سنگین بودنش به کنار اما اینکه ساخت قدیمه و آندروید 3.1 داره و آپدیت هم نخواهد شد مشکلی نداره؟ راستی کجا میتونم بنچ مارک ها رو ببینم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

مرسی دوست عزیزم. بعضی از دوستان میگن خیلی سنگینه و ساخت 2 سال پیشه. حالا سنگین بودنش به کنار اما اینکه ساخت قدیمه و آندروید 3.1 داره و آپدیت هم نخواهد شد مشکلی نداره؟ راستی کجا میتونم بنچ مارک ها رو ببینم؟
    اره ساخت 2 سال پیشه خوب اما galaxy tab 2 10 inch هم ماله 1 سال و نیم پیشه !!

50 گرم با آیپد فرق میکنه زیاد هم سنگین نیس ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم بنچمارک , دوست عزیز نگران نباشین به نسخه های جدید اندروید اپدیت میشه .

موفق باشید.

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بعد 100 صفحه مشاوره از دوستان زحمت کش بالاخره ainol novo 9 رو با لوازم جانبی 1100سفارش دادم
    دعا کنید سالم برسه
    میگم این سفارش اینترنتی عجب استرسی داره
    پول رو که اول میریزی فروشنده رو هم که نمیشناسی گارانتی هم که نداره معلوم هم نیست که کی به دستتت میرسه و اصلا سالم میرسه یا نه

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

بعد 100 صفحه مشاوره از دوستان زحمت کش بالاخره ainol novo 9 رو با لوازم جانبی 1100سفارش دادم
    دعا کنید سالم برسه
    میگم این سفارش اینترنتی عجب استرسی داره
    پول رو که اول میریزی فروشنده رو هم که نمیشناسی گارانتی هم که نداره معلوم هم نیست که کی به دستتت میرسه و اصلا سالم میرسه یا نه

دوست عزیز مبارکتون باشه

چرا استرس ؟ مگه از کجا خرید کردین ؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با بررسی هایی که از نزدیک با تبلت سامسونگ گلکسی 10.1 به عمل اورده شد نتیجه اینو داد که اصلا ارزششو نداره واقعا تبلت گندی هست
    اما با تعجب فراوان نمونه ی مشابه از برند اپل -آی پد 4 با اینکه کانفیگ پایین تری داره اما واقعا مثله ساعت سوسیس کار میکنه عالیه سرعتش
    حتی اینکه سامسونگ در حین پخش فیلم کرش کرد!!
    سجاد جان ممنون حرفت درست بود دمت گرم

در ضمن یه سوال اینکه تو ای پد 4 امکاناتی مثله آفیس هست که فارسی هم تایپ کنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

با بررسی هایی که از نزدیک با تبلت سامسونگ گلکسی 10.1 به عمل اورده شد نتیجه اینو داد که اصلا ارزششو نداره واقعا تبلت گندی هست
    اما با تعجب فراوان نمونه ی مشابه از برند اپل -آی پد 4 با اینکه کانفیگ پایین تری داره اما واقعا مثله ساعت سوسیس کار میکنه عالیه سرعتش
    حتی اینکه سامسونگ در حین پخش فیلم کرش کرد!!
    سجاد جان ممنون حرفت درست بود دمت گرم

در ضمن یه سوال اینکه تو ای پد 4 امکاناتی مثله آفیس هست که فارسی هم تایپ کنه؟

من به شما چند بار گفتم اول خودتون تست کنید بعد نظر بدید که خوبه یا بد (خوبه که به نتیجه رسیدید ! ) !! من به خاطر همین میگم که یه روزی میاد و حرف من تایید میکنین

آیپد 4 کانفیگ پایین تری داره ؟ !!!! دوست عزیز الان آیپد 4 تو بنچمارک ها از بهترین تبلت اندرویدی 2 برابر بهتر عمل کرده !! چه جور آخه روتون میشه با سامسونگ گالاکسی نوت 10 مقایسش کنید ! الان در حال حاضر قوی ترین تبلت اندرویدی xperia tablet z هستش که نصف عملکرد آیپد 4 رو هم نداره چون سیستم عامل اندروید روش نصبه !

قابل توجه اون دوستی که میگفت یکی از اشکالات اندروید رو بگو ! بیا دوست عزیز تحویل بگیر وسط فیلم کرش کرده ! خوب من دارم وقتی میگم اندروید هنوز ضعف داره باز بعضی ها میان همچین تعریف میکنن ازش انگار سرعتش از Windows 8 هم بالاتره !!!!

آیپد از زبان فارسی کامل پشتیبانی میکنه خیالت تخت دوست عزیز . درزم application هایی که میاد اول واسه ios میاد بعد یکماه واسه اندروید میاد , application های ios خیلی بیشتر از اندرویده !
    Last edited by sajjad_doost; 25-05-2013 at 12:34.

7. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوست عزیز مبارکتون باشه

چرا استرس ؟ مگه از کجا خرید کردین ؟
    خیلی ممنونم
    از کمک های که کردید کمال تشکر رو دارم
    استرس از این بابت که یه 16 روزی باید صبر کنی ببینی چیزی که دستت میرسه همونیه که تو مشخصاتش نوشته یا نه به ویدیو های یوتیوب زیاد اعتماد ندارم
    از سایت ایران شیپینگ اقدام کردم

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

خیلی ممنونم
    از کمک های که کردید کمال تشکر رو دارم
    استرس از این بابت که یه 16 روزی باید صبر کنی ببینی چیزی که دستت میرسه همونیه که تو مشخصاتش نوشته یا نه به ویدیو های یوتیوب زیاد اعتماد ندارم
    از سایت ایران شیپینگ اقدام کردم
    من باشم از انجمن ها جنس بالای 50 تومن خرید نمیکنم وقتی میتونم از سایت های معتبر با همون قیمت خرید کنم !

ایشالا همون باشه ! اما انجمن persian tools که معتبر تر بود چرا از اونجا خرید نکردید به نظر من ارزونتر هم میدادن !

من کاری نکردم لطف داری شما .

10. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آیپد از زبان فارسی کامل پشتیبانی میکنه خیالت تخت دوست عزیز
    یعنی میشه باهاش اکسل و اینچیزا رو در نسخه ی ios هم کار کرد؟
    فارسیه فارسی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

یعنی میشه باهاش اکسل و اینچیزا رو در نسخه ی ios هم کار کرد؟
    فارسیه فارسی؟

الان شما یه جوری حرف میزنی انگار تو ios هیچ کاری نمیشه کرد خوب دوست من , من میگم ios نرم افزاراش بیشتره از اندرویده , آره عزیز کیبوردش فارسی میشه راحت راحت !

13. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •