تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 280 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مهم نیست باختیم مهم اینه که آقای پولادی تو آسیا بازی کرد بازی قبل یه گل زد شاید به گفته خودش بره بایرن مونیخ مهم تیم نیست مهم قرارداده!!!!چطور میشه از بازیکنی که از الآن شروع کرده به بازار گرمی انتظار بازی خوب و تعصب داشت؟
    می تونید در تیم پرسپولیس بازیکنی را مثال بزنید که 10 درصد از تعصب مجتبی محرمی یا افشین پیروانی رو داشته باشه؟حاضر بودم از هر تیم دیگه ای کلی گل می خوردیم اما از یه تیم عرب اون هم عربستانی...بازم رقصیدن و بازم حرص خوردم
    اما از همه اینها به کنار بازی خوب آودکیچ بود.درسته 3 تا خورد اما نمی دونم به جای گیری هاش دقت کردید؟چندتا شوت گرفت بدون اینکه شیرجه بلند بزنه؟چی کشید از دست دفاع و مخصوصاً شیث
    شیث هم یه چیزی یاد گرفته تو هر بازی انجام میده دستشو میذاره رو بازیکن اطرافو نگاه میکنه...همش افه و ادا و ادعا

2. 11 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کل مشکل تیم رویانیان ه ! بازیکنان به لجبازی با اون بازی نمی کنند
    رویانیان بنده خدا چه تقصیری داره دیگه باید چه کاری برای تیم میکرد به خواست هواداران که دنیزلی نو نظرخواهی خواسته بودنش خودش رفت ترکیه دنیزلی آورد سر تیم -ایمون زاید رو هم که به نظر من بهترین بازیکن خارجی تاریخ پرسپولیس هستش اونم که به تیم اضافه کرد -مهرداد پولادی و آسمیر اودوکیچ رو هم به تیم اضافه کرد تا همین جا هم که از گروهمون بالا اومدیم به خاطر همین چند تا بازیکن بود والا از بقیه بازیکنا که بخاری بلند نمیشد البته برای اونا که فرقی میکنه اونا پولشون میگرن ککشون هم نمیگزه خدا کنه این شیث رضایی از تیم بزارن کنار بعد چند سال نفس راحت بکشیم اون از زمانی که افشین قطبی سرمربی تیم بود سر بازی با استقلال اهواز اون حاشیه واسه تیم درست کرد افشین قطبی کنارش گذاشت باز اوردنش داخل تیم سر بازی با صبا باتری که 0-4تو تهران باختیم باز همینطور علی دایی از تیم کنارش گذاشت باز با سلام و صلوات به تیم برش گردوندن اخرش هم که شاهکارش تو دربی و بازی با الاتحاد که پدر تیم در اورد نمیدونم سپهر حیدری که گل قهرمانی تیم زده بود عملکرد دفاعیش از این بازیکن بدتر بود که اونقد راحت از تیم کنارش گذاشتن. خدا کنه فصل بعد تیم خوبی ببندیم

4. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپوليس بايد تغييرات اساسي پيدا کند
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس با ابراز تاسف از شکست تيم فوتبال اين باشگاه مقابل الاتحاد عربستان گفت: پرسپوليس بايد از اشتباهات خود درس بگيرد و تغييرات اساسي پيدا کند
    محمد رويانيان پس از باخت پرسپوليس برابر الاتحاد و حذف از گردونه مسابقات ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: هر چند که در انتهاي فصل به بازيکنان و کادر فني خسته نباشيد مي‌گويم ولي در خصوص باخت اين تيم برابر الاتحاد بايد بگويم؛ نه تنها آنها بلکه همه اعضاي باشگاه و تيم مسئول اين ناکامي هستند و لذا 20 درصد از کل مبلغ قرارداد بازيکنان کسر خواهد شد و کادر فني نيز بايد پاسخگوي عملکرد خود باشد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس که با سايت رسمي اين باشگاه گفتگو مي‌کرد، افزود: پرسپوليس بايد از اشتباهات خود درس بگيرد و تغييرات اساسي پيدا کند. نقايض باشگاه بايد برطرف شود و تيمي مقتدر و با شخصيت قهرماني و داشتن انسجام و همدلي در حد و طراز پرسپوليس ساخته شود.

وي در ادامه خاطر نشان کرد: در چند ماه اخير صبر کردم و صحبتي به زبان نياوردم تا در بازي‌هاي آسيايي روحيه سرمربي و بازيکنان خراب نشود اما کادر فني و بازيکنان نتوانستند از فرصت‌هاي به وجود آمده استفاده کنند.

"از اين شکست‌ها بايد درس بگيريم و پلي براي پيروزي‌هاي بزرگ بسازيم"، رويانيان با بيان اين جمله افزود: بزودي اسامي بازيکنان جديدي که به پرسپوليس ملحق مي‌شوند و همچنين بازيکناني که مي‌توانند از پرسپوليس جدا شوند را اعلام مي‌کنيم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با تاکيد براينکه "نبايد از ضعف‌هاي کادر فني، مديران باشگاه و ساختار تيم بگذريم"، گفت: به طور قطع به اين مسئله نيز خواهيم پرداخت و اين افراد بايد به طور جدي پاسخگوي عملکرد خود باشند.

تيم فوتبال پرسپوليس که يک فصل تلخ و پر از ناکامي را در رقابت‌هاي داخلي پشت سرگذاشته بود و همه اميدش به قهرماني در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا بود، در مرحله يک هشتم نهايي اين مسابقات شکست سنگيني را برابر الاتحاد عربستان پذيرفت و حذف شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا احساس میکنم بازیکنهای مثل فشنگچی و... با تکروی و نمایش نصفه و نیمه تکنیک فردی دنبال باز کردن گره بازی نیستن و 3 هدف در سر دارند:
    1- من تقصیر در این نتیجه ندارم، ببنید چه میکنم، خیلی هم غیرت دارم و دارم از جون مایه میزارم...تیم تیم نیست و هم‏باشگاهی ها و کادر خوب نیستند..
    2-آی دلال، آی بینندگان حاشیه خلیج فارس به من بیندیشید، دیدید مشکل از من نیست و من جواهری هستم افتاده در خاک؟!
    3-دست آخر دیگی که برای من نجوشه میخام کله سگ توش بجوشه!

کل مشکل تیم رویانیان ه ! بازیکنان به لجبازی با اون بازی نمی کنند
    بقول جناب دایی خیلی معذرت میخام...غ میکنن! کجای دنیا بازیکن مدیر میبره و میاره که فوتبال (در تمام باشگاهها و در تمام سطوح) این شکلی شده؟
    اتفاقن رویانیان مدیر تمیز و دقیقی است به نظر من...و یکم دیگه کل شرایط فوتبال ایران دستش میاد...فقط خواهشن زودتر!

8. 7 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چی کشید از دست دفاع و مخصوصاً شیث
    شیث هم یه چیزی یاد گرفته تو هر بازی انجام میده دستشو میذاره رو بازیکن اطرافو نگاه میکنه...همش افه و ادا و ادعا
    آی گفتی! بازیکنای مقابلش باید موقع این حرکتش مثه زیدان با کله برن شیکمشو سفره کنن!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر چی کشیدیم از خودمون و نوسان معنی دار انرژی و تعصب بازیکنا کشیدیم
    گل دقیقه نود در برابر الغرافه و بازی کاملا خنثی در مقابل الهلال باعث شد خودمون دستی دستی خودمون رو دوم کنیم
    و به جای ما الهلال بن یاس رو گلبارون کنه

شیث واقعا چی برای دفاع از خودش داره یک تنه تیمی رو که واقعا داشت خوب کار میکرد و در کنترل کردن حملات اولیه تیم میزبان موفق بود نابود کرد
    الاتحاد بعد از موقیت اوایل بازی تا زمان پنالتی دیگه موقعیتی نداشت اما به راحتی با یه پنالتی چیزی رو که الاتحاد با اون وضع بازی شاید بهش نمیرسید رو بهشون هدیه کردیم

بعد از هر غمی یه شادی هست و این قانون سرنوشته امیدوارم دوران غمهای ما به سر رسیده باشه

11. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

نقشی که دنیزلی تو این افتضاحات داشت نباید فراموش شه.اصرار به بازی دادن بعضی از بازیکنان که آشکارا چوب لای چرخ تیم میذاشتن،عدم استفاده از بازیکنای جون،تعویض و سیستم های اشتباه، تنها ایرادات دنیزلی نبود.به نظر میاد دنیزلی و به زور وادارش کردن بیاد مربیگری کنه .هیچ نشونی از دنیزلی گذشته نداشت این مدت .برای سال بعد اگه قراره دنیزلی باشه امیدوارم تمام نقل انتقالات بازیکنا زیر نظر بگیره تا مث این چندسال گذشته دلالها نتونن بازیکنای که مفت نمی ارزن رو قالب باشگاه کنن

13. این کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اینو تو فیس بوق دیدم گفتن بد نیست اینجا بزارم

دهه ۶۰ (تشویق در آزادی): سلطان علی پروین، سلطان علی پروین
    مهر ۱۳۸۴ (بازی پرسپولیس-ذوب آهن): پروین حیا کن/پرسپولیسو رها کن
    هفته چهارم بازی های لیگ ۸۶-۸۷ (تشویق در آزادی پرسپولیس-پیکان): افشین امپراطور
    ۱۷ آبان ۱۳۸۷ (پرسپولیس ۲-۲ صبا): قطبی حیا کن/پرسپولیسو رها کن (قطبی همان شب از ایران رفت)
    استیلی هیچوقت حمایت نشد. اگر هم حمایتی شد برای آرام کردن جو تیم بود. ولی از بازی اول شعار بود که توی استادیوم میدادند: علی دایی!
    و تیم مورد تمسخر دیگران قرار گرفت به گونه ای که اگر تیمی در جنوب با تیمی از شمال بازی داشت، هوادارای آن تیم ها شعار میدادند: علی دایی!!
    تا آنکه استیلی رفت و قبل از رفتنش مردم روی صفحه مصطفی دنیزلی مینوشتند: مصطفی دنیزلی برگرد به تیمت... بقیه شعر رو هم حتما میدونید!!! قضاوت با شما دوستان عزیز. این اتفاقات فقط برای پرسپولیس نبوده. بلکه این اتفاق بر سر تیم های بزرگ کشور نیز آمده چه استقلال چه پرسپولیس و چه تیم ملی ایران با این مسئله روبه رو شده اند ، میشوند، و متاسفانه خواهند شد!!!!
    ببخشید که اینقدر تلخ گفته شد، ولی متاسفانه حقیقت فوتبال ما این است... غیرت و مرام هواداران به واقع همین است؟!

شما برای پیاده کردن افکارت احتیاج به ابزار داری. به بهترین مکانیک دنیا هم بدنه و لوازم پیکان را بدهی نمیتوانی انتظار بنز داشته باشی. دنیزلی هیچ گناهی نکرده که توپ از هر جای زمین شوت شد رفت تو گل، که بازیکن خوش مزگیش میگیره که به جای اینکه توپ رو دور بکنه توپ رو قل بده به مهاجم حریف، دنیزلی گناه نکرد که دیشب داور پنالتی مزخرف گرفت، با همه این احوال کسی نمیگه دنیزلی بی ایراد هست، ولی دنیزلی زمان میخواد و الان زمانیه که باید به او فرصت داد. کسانی که میگند دنیزلی باید از تیم بره:
    ۱. یادتون نره که دربی ۷۴ این دنیزلی بود که شرایط بازی رو با تعویض هاش عوض کرد و بازی باخته ۲-۰ رو ۲-۳ برنده شد!
    ۲. یادتون نره که بعد از استعفای استیلی خیلی ها به دنبال جایگزینی بر روی نیمکت پرسپولیس بودند ولی هواداران دنیزلی رو صدا زدند
    ۳. یادتون نره تیمی که مربی نداشته باشه الان توقعی هم نداشته باشید که بازیکنی بخواد جذب تیم بشه!!!
    اینم جالبه بخونید در مورد افشین قطبی هست که تو آزادی براش حیا کن رها کن می خوندن تیمش تو ژاپن دومه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 10 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نقشی که دنیزلی تو این افتضاحات داشت نباید فراموش شه.اصرار به بازی دادن بعضی از بازیکنان که آشکارا چوب لای چرخ تیم میذاشتن،عدم استفاده از بازیکنای جون،تعویض و سیستم های اشتباه، تنها ایرادات دنیزلی نبود.به نظر میاد دنیزلی و به زور وادارش کردن بیاد مربیگری کنه .هیچ نشونی از دنیزلی گذشته نداشت این مدت .برای سال بعد اگه قراره دنیزلی باشه امیدوارم تمام نقل انتقالات بازیکنا زیر نظر بگیره تا مث این چندسال گذشته دلالها نتونن بازیکنای که مفت نمی ارزن رو قالب باشگاه کنن
    من با حرفتون مخالفم
    نمیخوام از عملکرد دنیزلی تعریف کنم ولی شما یه جورایی از ترکیب و بازیکنها حرف میزنید که ادم فکر میکنه تیم ملی دست دنیزلیه
    توی پست هافبک دفاعی کی رو بگذاره. مازیار زارع که افتاده روی دنده لج و یا آقا زمانی که احتمالا اینکه تا پایان بازی توی زمین باشه و تیم 11 نفره بمونه خیلی کمه؟
    دفاع وسط هم داستانش همینه ولی به نظرم نصرتی عملکرد بهتری نسبت به شیث میتونست داشته باشه
    تنها پستی که شاید من یک مقدار علت تاکید دنیزلی رو نفهمیدم دفاع راست بود من منکر تلاش و بازی علی عسگر نیستم ولی حداقل دادن یک بازی 90 دقیقه ای و یا حداقل 45 دقیقه به مهدوی کیا جای دوری نمیرفت.حداقل از روی کرنرها استفاده بهتری میکردیم.
    دیگه تحیلی هافبک تهاجمی و مهاجم با خودتون.

ولی بر خلاف آرش به نظرم فشنگچی بازیکن خوبیه و این نوع بازیش برای بار اول نبود و خیلی از مسابقات هم همینجوری بازی میکرده. فشنگچی که نزدیک محوطه باشه و یا داخل محوطه خیلی راحت میتونه موقعیت ایجاد کنه و یا پنالتی بگیره. ولی دیشب حرکاتش خیلی روی اعصاب بود

17. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بنگر: دوست دارم به پرسپوليس بروم

مدافع سپاهان گفت: کارم در اصفهان تمام شده و دوست دارم به پرسپوليس بروم.
    محسن بنگر در گفت و گو با خبرگزاري پانا در خصوص پيروزي سپاهان مقابل استقلال اظهار داشت: بازي فوق العاده بود و حرف نداشت. همه چيز تحت کنترل و زير نظر ما اداره شد و در نهايت نشان داديم بهترين تيم ايران هستيم.

وي در خصوص کري خواني هاي قبل از بازي افزود: متاسفانه ما فوتباليست ها و مربيان ايراني فقط بلديم قبل از بازي براي هم کري بخوانيم در صورتي که بايد در زمين نشان دهيم که چکاره ايم. هم نشان داديم قدرت اول ايرانيم و براي رسيدن به مراحل بالا برنامه داريم با اين وجود تيم استقلال بازيکنان بزرگي و باشخصيتي دارد. آنا تيم قدرتمندي بودند ولي ديديد که قدرت ما به آنها چربيد و چيزي براي گفتن نداشتند.

مدافع سپاهان تصريح کرد: اين قدر خوب بوديم که اگر از فرصت ها بهتر استفاده مي کرديم بايد با اختلاف مي برديم. آنها اصلا موقعيتي نداشتند. کادر فني ما بسيار قوي است و خيلي خوب تيم هاي حريف را آناليز مي کند. ديديد که ما وقتي جباري و تيموريان را از کار انداختيم، استقلال فلج شد. براي مهار آنها بازيکن مستقيم گذاشته بوديم و جواب هم داد.

بنگر گفت: خودمان را کشتيم در مرحله گروهي به عنوان تيم اول صعود کنيم تا در اصفهان ميزبان باشيم و مقابل تماشاگران خودي بازي کنيم. اگر قرار بود نصف ورزشگاه را به استقلالي ها مي داديم که مي رفتيم در آزادي بازي کنيم. تيم ما خيلي زحمت کشيد و در سخت ترين گروه صدرنشين شد.

وي تاکيد کرد: ديديد که گروه ما چقدر سخت بود. حتي الاهلي که تيم دوم گروه ما بود، صدرنشين گروه استقلال را برد. به نظرم اگر لخويا هم بالا مي آمد مي توانست الجزيره را به راحتي ببرد. حالا ديگر اين حرف ها فايده اي ندارد و اين بازي هم به تاريخ پيوست. مهم اين بود که مقابل استقلال همه چيز تحت نظر ما اداره شد و يک برد خيلي شيرين آورديم.

مدافع سپاهان در خصوص درگيري اش با عمران زاده افزود: درگيري نبوده. نمي دانم کجا اين حرف ها بيرون آمده. حنيف بچه محلم است و حتي در بازي اگر زيرگوشم بزند، به او چيزي نمي گويم. ما هرروز داريم همديگر را مي بينيم، آن وقت دعوا مي کنيم؟ در آن صحنه داشتيم در مورد ساموئل حرف مي زديم که آيا خطاي او اخراج داشت يا کارت زرد؟

بنگر در خصوص توهين و فحاشي هواداران سپاهان به مهدي رحمتي گفت: اولا بايد بگويم متاسفانه اين فحاشي ها در کل ورزشگاه هاي ايران مرسوم است و باب شده. سال قبل که خسرو حيدري در سپاهان بازي مي کرد، براي استقلالي ها بي غيرت شده بود. مهدي رحمتي گلر اول تيم ملي است و بالاخره 2 سال براي سپاهان زحمت کشيده. اصلا حقش نبود. واقعا خيلي زشت است. او آدم باشخصيت و بزرگي است و من از رحمتي عذرخواهي مي کنم.

وي با اشاره به درگيري مرزبان و رحمتي هم تاکيد کرد: من نمي دانم مسئله چه بود و بهتر است از اين 2 نفر بپرسيد. مگر يک نفر مي تواند به آن همه تماشاگر خط بدهد؟ تازه تيمي که 2 بر صفر پيش است چه نيازي به اين کارها دارد؟ مربي وقتي تيمش جلو است فقط به اين فکر مي کند تا با راهنمايي هايش تيم به گل هاي بيشتري برسد.

مدافع سپاهان در خصوص اين که آيا حرف هاي جلال حسيني که گفته کار من و بنگر با پرسپوليس 90 درصد تمام شده، افزود: کارم در اصفهان و سپاهان تمام شده و بعيد مي دانم در اينجا بمانم. تمديد نمي کنم چون اصلا با من صحبتي هم نشده. من دوست دارم به پرسپوليس بروم اما چيزي معلوم نيست. اگر سيد جلال اين حرف را زده حتما اين طور است.

بنگر در خصوص شرطي که براي رويانيان گذاشته و گفته بايد يا شيث برود يا نصرتي گفت: اين حرف مسخره اي است. يعني يک بازيکني که در ليگ برتر بازي مي کند مي تواند چنين شرطي براي يک باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس بگذارد؟ من از اين سايت به طور رسمي شکايت مي کنم و تا آخر هم پيگير هستم. کسي که اين شايعه را به دروغ نوشته پست ترين آدم است. اين آدم خيالاتي، مريض و رواني بوده که چنين چيزي نوشته.

19. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •