تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 456 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مصاف بارسا با اوسپیتالت در دور سوم رقابتهای کوپا دل ری

دور سوم رقابتهای جام حذفی اسپانیا امشب با برگزاری یک دیدار آغاز می شود

سایت گل- دور سوم رقابتهای جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) امشب آغاز می شود. در تنها دیدار امشب بارسلونا در خارج از خانه میهمان اوسپیتالت خواهد بود.سایر دیدارهای این مرحله یک ماه دیگر و در اوایل ماه دسامبر برگزار خواهد شد.اوسپیتالت یکی از تیمهای بدشانس حاضر در رقابتهای کوپا دل ری است. چرا که این تیم در دور سوم این رقابتها باید مقابل بارسلونا، نایب قهرمان فصل گذشته این رقابتها قرار بگیرد.این بازی امشب ساعت 22 به وقت محلی برگزار می شود .

درخواست هواداران چینی از اتحادیه فوتبال اسپانیا؛ برگزاری دیدار ال کلاسیکو در هنگام ظهر

برگزاری بازی ها در هنگام ظهر از این فصل در برنامه بازی های لالیگا قرار گرفت تا طرفداران رقابت ها در شرق دور نیز بتوانند بازی های تیم های محبوب شان را دنبال کنند

سایت گل- بعد از برگزاری دیدار رئال مقابل اوساسونا در هنگام ظهر که با استقبال قابل توجه طرفداران فوتبال در چین روبرو شد، رسانه های چینی اعلام کردند دیدار ال کلاسیکو که ماه آینده برگزار می شود نیز می تواند در چنین ساعتی انجام شود.برگزاری بازی ها در هنگام ظهر از این فصل در برنامه بازی های لالیگا قرار گرفت تا طرفداران رقابت ها در شرق دور نیز بتوانند بازی های تیم های محبوب شان را دنبال کنند. پیروزی 7-1 این هفته رئال مقابل اوساسونا، اولین دیدار شاگردان مورینیو بود که در این ساعت برگزار شد و اگرچه با استقبال هواداران اسپانیایی روبرو نشد اما در چین بسیاری را خوشحال کرد.

به گزارش سایت اختصاصی باشگاه رئال، 60 میلیون چینی این دیدار را به طور مستقیم تماشا کردند در حالی که رسانه های اسپانیایی دیگر مدعی شدند این تعداد تنها 10 میلیون نفر بوده است.بعد از این بود که رسانه های چینی اعلام کردند دیدار ال کلاسیکو نیز باید در همین زمان برگزار شود زیرا بینندگان زیادی در چین خواهد داشت.بعد از دیدار رئال و اوساسونا، مورینیو از برگزاری دیدار تیمش در این ساعت استقبال کرد اما ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، گفت حاضر نیست به خاطر طرفداران چینی، بازی تیمش در چنین ساعتی برگزار شود." ما می خواهیم بازارمان را در آن منطقه داشته باشیم اما نباید ریشه های مان را فراموش کنیم."با توجه قوانین جدید لیگ اسپانیا، بعید نیست ال کلاسیکو در ساعات میانی روز برگزار شود، هرچند هنوز در این مورد تصمیمی گرفته نشده است.

2. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا: کاهش تعداد تیم های لالیگا باعث زیبا تر شدن رقابت ها می شود

پیش از این ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرده بود ابتدا باید تعداد تیم ها را به 18 و سپس به 16 تیم کاهش داد.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کاهش تعداد تیم های لالیگا از 20 به 16، رقابت در این لیگ را افزایش خواهد داد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در صورتی که تعداد تیم های لیگ از 20 به 16 کاهش پیدا کند، رقابت بین تیم ها بیشتر می شود. اما نمی دانم چطور می توان این کار را انجام داد.
    من فکر می کنم قهرمانی در جام های مختلف و بردن بازی ها همیشه دشوار است. من درک می کنم که شرایط ساده ای نیست."
    سرمربی آبی و اناری ها همچنین اعلام کرد کاهش تعداد تیم ها به بازیکنان زمان بیشتری برای ریکاوری خواهد داد.
    " با کاهش تعداد بازی ها، زمان بیشتری برای استراحت خواهیم داشت. فکر کنم به این ترتیب می توان تعداد بازی های دوستانه ملی رافزایش داد. زیرا طرفداران دوست دارند همیشه فوتبال ببینند."
    پیش از این ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرده بود ابتدا باید تعداد تیم ها را به 18 و سپس به 16 تیم کاهش داد.
    بارسا در دیدار بعدی اش در لالیگا مقابل ساراگوسا قرار خواهد گرفت.

4. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گواردیولا: صدرنشینی رئال به خاطر نتایج فوق العاده آنهاست

رئال در حال حاضر با 28 امتیاز از 11 بازی، در صدر جدول لالیگا قرار دارد و بارسا با 3 امتیاز اختلاف، در تعقیب آنهاست.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، تایید کرد که سه امتیاز برتری رئال در صدر جدول به دلیل غملکرد بهتری تیم مادریدی بوده است.
    رئال در حال حاضر با 28 امتیاز از 11 بازی، در صدر جدول لالیگا قرار دارد و بارسا با 3 امتیاز اختلاف، در تعقیب آنهاست.
    گواردیولا در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" اگر رئال سه امتیاز بیشتر دارد، به این دلیل است که تا اینجا فوق العاده کار کرده اند. من تنها می توانم تایید کنم که آنها در لالیگا بهتر از ما کار کرده اند. باید تا پایان رقابت ها صبر کنیم و ببنیم این امتیازات سرنوشت ساز خواهند بود یا خیر."
    بارسا فصل گذشته با 4 امتیاز برتری نسبت به رئال، قهرمان لالیگا شد.

الکسیس سانچس: آماده ام 90 دقیقه برای شیلی بازی کنم

سانچس به دلیل مصدومیت، دو دیدار ابتدایی شیلی در مقدماتی جام جهانی را از دست داد

سایت گل- الکسیس سانچس، مهاجم بارسا، تایید کرد که آماده بازی برای تیم ملی شیلی در دیدار مقابل اروگوئه در مقدماتی جام جهانی 2014 است.
    این مهاجم شیلیایی بعد از دو ماه غیبت، در دیدار هفته گذشته بارسا در لیگ قهرمانان به میدان رفت و 17 دقیقه بازی کرد. او به دلیل مصدومیت، دو دیدار ابتدایی شیلی در مقدماتی جام جهانی را از دست داد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من آماده ام تا 90 دقیقه برای تیم ملی شیلی بازی کنم. فکر می کنم شرایط بازی کردن را دارم. دیگر احساس ناراحتی نمی کنم. از اینکه برگشتم و می توانم بازی کنم، بسیار هیجان زده ام."
    او در مورد شانس شیلی برای نتیجه گیری مقابل اروگوئه گفت:" ما می توانیم تاریخ ساز شویم. مانند دیدارهای مقدماتی دوره قبل. اگر بتوانیم بازی خودمان را انجام بدهیم، می توانیم صعود کنیم."
    شیلی بعد از دیدار مقابل اروگوئه در مونته ویدئو، 4 روز بعد میزبان پاراگوئه خواهد بود.

6. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دنبال كردن

خوليا عملكرد ويكتور روئيز مدافع وسط و خورخه البا دفاع كناري والنسيا را در بازي والنسيا -لوانته بررسي ميكند

كوپا : هاسپي - بارسا 22:00 (به وقت محلي ) پپ : هر بازيكني كه بازي كند بازيكن بارساست

رکساچ، برنده ي مناظره های انتخاباتی. او بیشترین طرفدار را نسبت به سایر كانديد ها داشته است

چگونگي قرار داد بستن بارسا با بازيكنا تو چند روز اينده مشخص ميشود

تیترهای روزنامه اسپورت در روز 9 نوامبر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قرار داد خاص لئو مسي

قرار داد مسي در سال 2009 اين گونه بوده است:

دستمزد او در سال اينده به ازاي هر عنوان افزايش ميابد

بارسا در اغاز كوپا دل ري . 7 بازيكن از تيم اصلي در بازي امشب حضور دارند

ال هوسبيتالت - بارسا 22:00 (به وقت محلي)

خنده ي نيمار به فرستاده ي مادريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض رنه ایگیتا : رئال فقط در نتیجه می تواند از بارسا پیشی بگیرد و نه در ارائه یک بازی دیدنی/ کاسیاس یا والدس؟دروازه بان بارسا را انتخاب می کنم

سایت گل- رنه ایگیتا، دروازه بان اسطوره ای کلمبیا ، در یک برنامه رادیویی در اسپانیا که با حضور ناوارو مونتایا و پابلو لوپس برگزار شد ، شرکت داشت و در این گزارش رادیویی به مقایسه دروازه بان های بارسا و رئال پرداخت و گفت:« در بین والدس و کاسیاس، من دروازه بان بارسلونا را انتخاب می کنم.»
    او با آنالیز دیدگاهش درمورد لیگ اسپانیا و در اعلام دروازه بان برگزیده اش از میان ویکتور والدس و ایکر کاسیاس گفت:« ویکتور (والدس) بیشتر شبیه من است»
    ایگیتا در ادامه در مورد ال کلاسیکوی بعدی گفت:« فکر می کنم که رئال مادرید می تواند در ال کلاسیکوی بعدی از رئال پیشی بگیرد. تیم مورینیو از سطح بالاتری برخوردار است و می تواند به بارسلونا آسیب برساند. ولی باید دانست که رئال تنها در نتیجه بازی از بارسا پیشی می گیرد و نه در بازی؛ چرا که آبی اناری ها فوتبالی تماشایی و خیلی زیبا را ارائه می دهند. شاگردان گواردیولا به خوبی می دانند که چطور می توانند با ارائه یک فوتبال تماشایی و جذاب به نتایج مطلوب هم دست بیابند.»

10. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض با وجود گواردیولا شگفتی ناگوار مقابل دسته ب تکرار نخواهد شد.

کولتورال لئونسا، بنیدورم و سئوتا در دیدار های رفت و برگشت دور حذفی قادر به شکست بارسا نبودند. بازی ها مقابل تیم های فیگوئرس (01/02)، نولدا (02/03) و گرامنت (04/05)، همیشه یادآور زمانی هستند که بارسا با دسته ب مواجه بود. هاسپیتالت اولین حریف تیم کاتالانی گواردیولا در این جام خواهد بود.

برخی از اعضای تیم بارسا می دانند حذف شدن در دور اول کوپا دل ری، مقابل تیم دسته ب چه احساسی دارد. در طول دهه گذشته، بارسا، جام زهرآگینی از حذف مقابل گرامنت، نولدا و فیگوئرس نوشید. این سه فصل برای بارسا بدون هیچ شگفتی در جام کوپا دل ری سپری شد و خاطرات تلخ گذشته که توسط تیم های دسته دوم به وجود آمده است، تاثیر خود را از دست داده اند و به تاریخ پیوسته اند.

بنیدورم (2008/09)

در فصل 2008/09، بارسا دور کوپا دل ری را مقابل بنیدورم در لس فوئیتس آغاز کرد. اولین گل بارسا در این جام تحت نظر پپ گواردیولا، گل زیبایی دور از محوطه توسط بویان بود. دور برگشت همه چیز سخت تر از آنچه که انتظار می رفت بود. مسی پنالتی را در حالی که یک گل جلوتر بودیم از دست داد. اتلتیک مادرید حریف بعدی بارسا بود.

کولتورال د ریون (2009/10)

در فصل دوم مربیگری گواردیولا، بارسا مجبور بود برای بازی با کولتورالِ تاریخی در دور دوم از سی و دومین کوپا دل ری، به لئون سفر کند. بازی شروع شد و دو گل پدرو گواهی صعود بارسا به دور بعد بود. مردان گواردیولا کولتورال را در دور برگشت با نتیجه 5-1 پشت سر گذاشتند. سویل حریف بعدی بارسا در دور بعد بود.

سیوتا (2010/11)

تیم شمال آفریقا، مانع اول بارسا به فینال جام در مستایا شد. رفتن به شهر کوچک سئوتا که فرودگاه هم نداشت کار را پیچیده تر کرد. اما گواردیولا و دیگر مربیان تصمیم گرفتند مثل همیشه درست در روز بازی سفر کنند؛ تیم اول یک هواپیما برای رفتن به مالاگا گرفت و پس از آن به وسیله هلیکوپتر به مدیترانه سفر کرد. یک بار دیگر، پدرو اولین گل را به ثمر رساند و مکسول گل بعدی بارسا را زد، اینچنین بود که کاتالان ها به پیروزی رسیدند.

آخرین بازی از دور جام حذفی: بتیس (1993/94)

در سال 1993، بتیس با مربیگری سرجیو کرسیس، آخرین تیمی بود که توانست بارسا را از جام کوپا دل ری حذف کند. تیم آندالوسیانی آن فصل در دسته دوم بود و مربی بارسا یوهان کرایوف بود. بازی با یک تساوی به پایان رسید و بتیس در دور برگشت در نیو کمپ توانست (1-0) به پیروزی برسد. آن سال با وجود شکست به بتیس، بارسا چهارمین قهرمانی لیگ متوالی خود را تحت مربیگری یوهان کرایوف به دست آورد و به فینال لیگ قهرمانان رسید.

مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir

12. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض درباره بازی هسپیتالت - بارسلونا

تا اینجای فصل٬ بارسا در چمپیونز لیگ و لالیگا خوش درخشیده است و چهارشنبه بارسلونا به رقابت در سومین جام مهم فصل٬ کوپا دل ری خواهد پرداخت. جام اسپانیایی٬ یا جام پادشاهی سال پیش با حذف تمامی حریفان بارسلونا و حضور این تیم در فینال و نهایتا نایب قهرمان شدن بارسا همراه بود.

به هر حال٬ این فصل چالشی جدید با حریفان جدید خواهد بود- جز اولین حریف بارسا که همسایه آن به شمار می رود. هسپیتالت در گروه سوم دسته ب اسپانیا رقابت می کند و در همسایگی کاتالونیا واقع است. آخرین رویارویی این دو تیم٬ مربوط به کوپا کاتالونیای پارسال می شود که بارسا با بازیکنان جوان خود 2-0 به پیروزی رسید.

به این دلیل که این بازی ها به صورت رفت و برگشت است٬ هر دو تیم به دنبال پیروزی در بازی اول می باشند. هسپیتالت مزایای حضور در خانه خود٬ لا فیکسا یارگا٬ در بازی رفت را دارد؛ اما این به بارسا فرصت به ثمر رساندن چندین گل در خانه حریف را نیز می دهد. بازی برگشت روز 21 دسامبر صورت خواهد گرفت که پیش از آن، جام باشگاه های جهان در ژاپن برگزار می شود. بنابرین بارسا قصد دارد با برتری در بازی اول٬ به بازیکنان خود فرصتی برای استراحت طی بازی برگشت بدهد زیرا ماه دسامبر سختی را پیش رو دارند.

بارسا آخرین بازی خود را با نتیجه نامطلوب 2-2 با اتلتیکو بیلبائو به پایان رساند در حالی که هسپیتالت در آخرین بازی خود با کسب پیروزی 3-2 در برابر سنت اندرو٬ 3 امتیاز کسب کرده است؛ هر دو تیم با 25 امیتاز در رده دوم جدول قرار دارند اما تفاوت در سطح بازی ها و تعداد رقابت هاست. تا اینجای فصل بارسلونا با چمپینز لیگ و لالیگا مشغول بوده است در حالی که به زودی کوپا دل ری٬ جام باشگاه های جهان و بازیهای ملی برای بازیکنان ملی پوش شروع خواهد شد. اما هسپیتالت این تعداد رقابت را پیش رو نخواهد داشت.

نگاهی بر وضعیت دو تیم

اف سی بارسلونا

با شروع بازیهای ملی٬ پپ گواردیولا تعداد کمتری بازیکن در اختیار خواهد داشت و بازیکنان تیم ب بیش از پیش در ترکیب بارسا نقش نمایی خواهند کرد. آدریانو و آلوس در برزیل٬ ماسکرانو و مسی در آرژانیتن٬ کوئنکا و تیاگو برای زیر 21 سال اسپانیا و الکسیس سانچز در شیلی خواهد بود. خوشبختانه تنها ملی پوشان حاضر٬ کسانی هستند که سهم بزرگی از بارسا را تشکیل می دهند؛ ملی پوشان اسپانیایی٬ به علاوه مدافع فرانسوی اریک آبیدال و سیدو کیتا بازیکن اهل مالی. علاوه بر بازیکنان نامبرده٬ آفلای و پدرو نیز به دلیل مصدومیت در بازی حضور نخواهند داشت.

هسپیتالت

سرمربی این تیم٬ جوردی وینالیس که از بازیکنان سابق تیم جوانان بارسا می باشد و حتما اشتیاقی نسبت به رویارویی با تیم سابق خود خواهد داشت. او احتمالا قصد دارد با به نمایش گذاشتن بازی مورد قبولی٬ از نداشتن بازیکنان اصلی بارسلونا نهایت استفاده را ببرد.

جالب است بدانید بازیکنان هسپایتالت٬ امشب همگی با هدف آگاه سازی از مسائل بهداشتی مردان در نوامبر٬ با سبیل واقعی به میدان خواهند رفت.

مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir

14. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض The Result: CE L’Hospitalet 0-1 FC Barcelona

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

بارسلونا باز هم به پیروزی رسید

عجب گلی‌ زد این اینیستا واقعا زیبا بود !!!

این هم لینک خلاصه‌ای از بازی دیشب

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 4 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    بارسا برد ولی چه بردی چرا فقط یک گل در برابر یه تیم دسته سومی من که بازی رو ندیدم و خبری از ترکیب بارسا ندارم و فقط میدونم اینیستا بازی کرده که اون گل رو زد
    فقط امیدوارم دوباره بارسایی رو ببینم که زمانی به رئال 5 تا زد

20. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •