ای خدا !
یعنی میلاد مجتبی آندو تو ترکیب 32 نرفه تیم ملی نیستن !
خوب مصدومن دلیل نمیشه که تو ترکیب نباشن
موندم میثم رو نیاورده بعدش بجاش حمودی رو آوردهههههههه![]()
ای خدا !
یعنی میلاد مجتبی آندو تو ترکیب 32 نرفه تیم ملی نیستن !
خوب مصدومن دلیل نمیشه که تو ترکیب نباشن
موندم میثم رو نیاورده بعدش بجاش حمودی رو آوردهههههههه![]()
رفیق وقتی نمیتونن بازی کنن چرا دعوتشون کنه؟
یعنی قبلا بازیکن مصدوم دعوت میکردن؟
تیمملی فوتبال کشورمان صبح روز جمعه 28 بهمن عازم دبی خواهد شد و تا 5 اسفند در این شهر اردو و یک دیدار تدارکاتی خواهد داشت. این دیدار روز چهارم اسفند ماه با تیمملی اردن در ورزشگاه الوصل برگزار خواهد شد.
دیدار تیم های استقلال و الاتفاق عربستان در تاریخ شنبه 29 بهمن ساعت 17:20 در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
وضعیت ملی پوشان استقلال چی میشه ؟
آندو که تا بعد از عید مصدومه. جباری هم مصدوم. میداودی هم که مصدومه که البته اگه مصدوم هم نبود دعوت نمیشد چون مثه چند ماه پیش آماده نیست.
ضمنا" این اسامی فعلا" برای این اردو و بازی با قطر هست. تو اردوی بعدی حتما" دعوت میشن. یه لحظه تیم ملی رو بدون آندو و جباری فرض کن . میشه اصلا" ؟ :دي
Last edited by Majid393; 13-02-2012 at 07:14.
اگر به چشم خوردن باشد چرا رئال و بارسلونا چشم نمیخورند؟
تیموریان: اردیبهشت 91 میتوانم بازی کنم/ افت استقلال ربطی به من ندارد
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به وضعیتی که دارم از اردیبهشت 91 میتوانم بازی کنم.
![]()
آندرانیک تیموریان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد آخرین وضعیتش صحبت های زیر را مطرح کرد:
فارس: وضعیت پایت چطور است؟
قرار است چهارشنبه نزد پزشک جراحم بروم تا معاینه جدید روی انگشت پایم صورت گیرد. فعلا پایم در آتل گچی است.
فارس: فکر می کنی چه موقع به بازی ها برسی؟
احتمالا اردیبهشت 91 می توانم بازی کنم. باید ببینم وضعیت پایم در فروردین چطور می شود. خوشبختانه الان درد ندارم.
فارس: از چه زمانی می توانی تمرین کنی؟
فعلا نباید تمرین کنم.
فارس: یک انگشت پا تو را به چه روزی را انداخته است...
نمی دانم چه بگویم. با دکتر رضایی نزد دکتر کیهانی رفتم و ایشان گفت سه هفته پایت در گچ باشد اما متاسفانه استخوان پایم کنده و
مانع استخوان سازی شده بود و مجبور شدیم آخرین راه که عمل جراحی بود را انتخاب کنیم.
فارس: با این شرایط تیم ملی را هم از دست دادی.
خوشبختانه تیم ملی به مرحله بعدی صعود کرده و مشکلی ندارد. برای بازی های مرحله دوم می رسم.
فارس: اما تا بهبود پیدا کنی به لحاظ بدنی افت می کنی؟
مصدومیت زمان و مکان ندارد و ممکن است برای هر بازیکنی پیش بیاید.
فارس: خودت در این مصدومیت مقصر نیستی؟
نه، من وقتی پایم ضرب خورد فکرش را نمی کردم استخوان پایم شکسته باشد.
فارس: اکنون که نیستی استقلال افت کرده است...
نه این طور نیست و این موضوع ربطی به من ندارد. البته اگر همه مهره ها باشند تیم بهتر کار می کند.
فارس: تو هم فکر می کنی استقلال چشم خورده است؟
نه این حرف ها نیست. پس چرا تیم های منچستر و رئال و بارسلونا چشم نمی خورند. این در فوتبال ایران باب شده و کاری هم نمی
توان کرد. فشردگی مسابقات، زمین های تمرینی نامناسب همگی در افت یک تیم و مصدومیت هایی که پیش می آید نقش دارد
فارس: صدر جدول را هم از دست داده اید؟
این مسئله جبران می شود.
تیم ملی فوتبال کشورمان صبح روز جمعه 28 بهمن عازم دوبی خواهد شد و تا 5 اسفند در این شهر اردو و یک دیدار تدارکاتی خواهد داشت. این دیدار روز چهارم اسفند ماه با تیم ملی اردن در ورزشگاه الوصل برگزار خواهد شد.
تیم ملی کشورمان شامگاه پنجم اسفند به ایران بازخواهد گشت و از بعدازظهر روز 6 اسفند تمرینات خود را در تهران ازسر خواهد گرفت تا خود را برای دیدار 10 اسفند برابر قطر آماده کند.
یعنی اینکه ملی پوشای استقلال برای بازی با الاتفاق جایی نمیرن؟
اخه نمیشه که استقلال تو این بازیه مهم بازیکناش نباشن؟این 6 تا که ناشن دیگه کی واسه استقلال بازی کنه.
صد در صد ملی پوشا هستند ...
احتمالا بعد از بازی به جمع اردونشینان تیم ملی اضافه می شن
سپاهان با 1 گل به خودی که سایپاییها زدن و 1 اوت دستی 3 امتیاز گرفت.بازی فبل هم 2 گل مردود زد(به گفته برنامه دیشب 90)و یه گلشم از اوت دستی به ثمر رسوند بازی با داماشم که با دست گل زدن.....
کاری به اوت دستی ندارم بحث من سر داوری و برنامه نود هستش.....چرا اون هوچی بازی که عادل سر بازی استقلال تراکتور دراورد سر هیچکدوم از بازیهای سپاهان درنیاورد؟
دیشب به ابراهیم زاده میگه معلوم بود میبازید!!!!کم ارزش کردن برد استقلال دیگه شاخو دم داره؟
هرچی میگذره روش زیادتر میشه باید شنبه یه حال اساسی بهش بدیم
......
برای فصل بعد باید یه اوت انداز ماهر جذب کنیم....سپاهانو تراکتور این فصل ثابت کردند اصلیترین و مهمترین و راحتترین تاکتیک برای موفقیت در لیگ ایران همین روشه....یا اوت دستی و یا بکش زیرش 2 تا مهاجم 2 متری هم بذار نوک حمله سر بزنن.... که متاسفانه امسال استقلال هیچ کدومشونو نداره
شنیدم تراکتوریا به ارش افشین پیشنهاد 500 ملیون دادن که از دانشگاه انصراف بده تا مشمول بشه و بره تراکتور.افشین هم این کارو کرده و انصراف داده و به زودی به تراکتور میپیونده.......من نگران اندو جباری زندی میلاد ارش سید و ..... هستم خدارو چه دیدین یهو اینا هم مثل حدادی فر 28 ساله مشمول شدن.....
دوستان منم به نوبه خودم پيروزي لشكر اس اس رو تبريك ميگم
هر چند سپاهان در بازي امروز در دقايق تلف شده شانس آورد و بازي رو از راه آهن برد اما اميدوارم در بازي فردا مس در حركتي باحال تراكتور رو هلاك كنه و بازي بعدي بين تراكتور و سپاهان برندش تراكتور باشه . اينجوري استقلال به اميد خدا با شكست ملوان و راه آهن صدر جدولو با اختلاف امتياز تصاحب ميكنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)