Tna.Xplosion.28th.June.2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Tna.Xplosion.28th.June.2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WWE NXT / 2011.06.28
سلام.خوب رندی جون اگه قرار باشه پانک چه ببره چه ببازه از کمپانی بره بازیش با سینا بدون شرط اخراج سینا میشه بازی فقط سر کمربند ولی اگه شرط اخراج سینا هم بیاد وسط هیجان بیشتر میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی بازی در کمربند خلاصه نمیشه.میشه:باخت سینا اخراج سینا و برد سینا موندن سینا.ولی به نظر من دیگه این قضیه لوس میشه.هی یارو ببازه بره بعد 2 هفته با یه استوری لاین دیگه برگرده.
این مکمن فکر کرده کیه یکی نیست حساب اینا برسه .ولی اگه هم جان سینا اخراج بشه و هم سی ام پانک من یکی دیگه از کشتی کج زده میشم چون که این دوتا از بهترین ها هستند. کاش این مکمن فردا یک سکته بزنه بمیره از دستش راحت شیم.
- گزارشی از ان اکس تی این هفته
در شوء ان اکس تی این هفته که بامداد امروز برگزار شد شاهد حذف یک روکی دیگر از این شوء بودیم . در آغاز این شوء شاهد برگزاری مسابقه ای بین درن یانگ و کانر او براین بودیم که در پایان این درن یانگ بود که با انجام فینیشر چاوو گررو ( پرو سابقش ) توانست از سد کانر بگذرد . در دومین بازی یوشی تاتسو توانست با انجام یک Roundhouse Kick تایسن کید را شکست دهد . در آخرین بازی این هفته نیز تایتس اونیل با انجام یک Sky High بر جی تی جی غلبه کرد . پس از پایان مسابقات این هفته نوبت به حذف یک روکی دیگر رسید . کانر او براین از ان اکس تی حذف شد و در یک اتفاقی جالب درک بیتمن روکی دنیل برایان دوباره به راستر اضافه شد . بدیت ترتیب هم اکنون تایتس اونیل ( روکی هورنسواگل ) و درن یانگ ( بدون پرو ) و درک بیتمن ( روکی دنیل برایان ) در این شوء حضور دارند . حال باید دید با بازگشت بیتمن شاهد چه تغییراتی در این شوء خواهیم بود .
- آپدیت دبلیو دبلیو ای
مسئولان کمپانی در مورد سی ام پانک این طور نوشتند " در روز سه شنبه 28 ژوئن ، دبلیو دبلیو ای و سی ام پانک به توافق رسیدند که پانک به همکاری خود در شوء های غیر تلویزیونی کمپانی تا پایان قرارداد خود ادامه خواهد داد . همچنین دو طرف توافق کردند که همدیگر را بی اعتبار جلوه ندهند "
- ریتینگ ماندی نایت راء
شوء راء این هفته که می توان جنجالی ترین شوء چند سال اخیر کمپانی نامید توانست ریتینگ 3.1 را بدست آورد . این ریتینگ از ریتینگ 3.08 هفته پیش بالاتر بود .
- واکنش جی بی ال نسبت به صحبت های سی ام پانک
جی بی ال استار سابق کمپانی دبلیو دبلیو ای در صفحه فیس بوک خود در مورد صحبت های پانک در ماندی نایت راء این طور نوشت " من نمیتونم بهتون بگم چقدر برای او خوشحالم و به او افتخار می کنم . من هیچ نظری ندارم که او چقدر تا پایان شوء با میکروفون حرف زد . اون شب نه تنها فوق العاده بود بلکه یکی از بهترین چیزهایی بود که من در تلویزیون دیدم . او یه کار بود؟ اون یه واکنش بود ؟ کی توجه میکنه ؟ "
چرا دیگه بخاطر درگیری با راک بود.بابا راک برای خودش کلی طرفدار داره ها.مثل این میمونه که سینا یا هر فیس دیگه ای با اندرتیکر کونتاک پیدا کنه.خوب همه منتظر میمونن ببینن بین این دوتا فیس کدومشون سر میشه.
بعد هم بابا الان الان که اینو منویسم سینا شماره 1 کمپانی هست.
ناگفته نمونه که استوری لاین راک و سینا با شانتاژ بازی راک شروع شد.توی صفحه ظاهر شد و در حلی که سینا توی رینگ بود کلاه سینا رو انداخت زیر پاش و از اونجا درگیریشون کشید به رسلمنیا.وحالا هم اولین بازی رسلمنیا 28 بین سینا و راک ثبت شد.سابقه نداشته یک بازی از یکسال قبل برنامه مبارزش ریخته شده باشه.
خیلی دیدنی میشه
جدی میگی؟ خیلی جالب شد پس...وحالا هم اولین بازی رسلمنیا 28 بین سینا و راک ثبت شد.سابقه نداشته یک بازی از یکسال قبل برنامه مبارزش ریخته شده باشه.
راستی جنرال منیجر راو هنوز معلوم نیست کیه؟ مردک با اینکه ایمیل میده فقط ، حتی جرئت ویکی گوررو را هم نداره. فقط میترسه نمیدونم از کی و از چی ولی اینطور که من حدس میزنم خودش کشتی گیر نبوده قبلا
جنرال منیجر راو رو کریس جریکو میشناسه که دیگه پیداش نیست
بچه ها خبری از کریس جریکو ندارید؟
WWE Superstars - 30th June 201
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iMPACT Wrestling - 30th June 2011
نه بعد اون اسکول کیک رندی دیگه پیداش نشد.... فراموش نکنید که کریس جریکو الان به جای شیمس مصدومه ، من اگه جای شیمس بودم تا آخر کریر مدیون جریکو بودم البته کشتی گیرهای هیل که اصلا این چیزا حالیشون نیست.جنرال منیجر راو رو کریس جریکو میشناسه که دیگه پیداش نیست
بچه ها خبری از کریس جریکو ندارید؟
در مورد جنرال منیجر راو هم کریس جریکو فقط ار ترسو بودن اون استفاده کرد وگرنه اونو نمیشناسه. اگه میشناختش که دیگه نیازی نبود اون همه دردسر بکشه و مسابقه بده تا به سیکس پک چلنج راه پیدا کنه
مسابقات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هفته ................... WWE Superstars 30 June 2011 - High Quality![]()
تاریخ برگزاری: 30 ژوئن 2011
مسابقاتی که در دبلیو دبلیو ای سوپراستارز این هفته برگزار گردید:
مسابقه اول : آلیشا فاکس درمقابل کاتلین .................................................. ....................... Alicia Fox vs. Kaitlyn
مسابقه دوم: تگ تیم مچ ........................................... The Usos & Trent Baretta vs. Tyson Kidd & Slater and Gabriel
آدرس بالا مربوط به وب سایتی می باشد که مسابقات را برای دانلود قرار داده است.
نتایج سوپراستارز 30 ژوئن 2011:
مسابقه اول:آلیشا فاکس در مقابل کاتلین ............................ برنده مسابقه:آلیشا فاکس
مسابقه دوم:تگ تیم مچ ............................................. برنده مسابقه:د اوسوز و ترنت بارتا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)