تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 320 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

چه گلی زد رونالدو کفم برید !!!

این گل استثنایی رو از دست ندید :

دانلود با حجم 27 مگ (کیفیت اچ دی wmv )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود با حجم 10 مگ ( کیفیت متوسط avi )

کد:
    منابع :

derby.ir

و

goalclip.ir

2. 9 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ژابی :" یک پشت پای شیک ، به ما سه امتیاز داد "

پشت پای کریستیانو رونالدو ، سه امتیاز را به رئال مادرید برابر رایو داد . حالا ژابی می گوید :" بازی خوبی بود . می دانستیم که بردن در این جا راحت نیست . بازی برابری بود ، آن هم در زمینی که شرایط خاصی داشت . مهم سه امتیاز است . گل با یک پشت پای شیک ، باعث شد که برنده شویم . "
    در ادامه گفت :" باید سخت می جنگیدیم که جنگیدیم . باید به هدفمان که پیش تاختن بازی به بازی است جلو برویم . "

.................................................. ......
    رونالدو :" هرگز تا کنون با پشت پا گل نزده بودم "

گل کریستیانو رونالدو برابر رایو تبدیل به یک گل زیبا ، جهانی ، هوشمندانه شد و باعث رسیدن سه امتیاز به رئال شد . روی ریباند یک کرنر ، او محکم با پشت پایش دروازه ژوئل را باز کرد :" هرگز تا کنون با پشت پا گل نزده بودم . "
    شاید بهترین گل دوران فوتبالش باشد اما این بازیکن می گوید :" باید گل را از تلویزیون ببینم تا تشخیص دهم که بهترین گل دوران فوتبالم است یا نه . زیبا و با پشت پا بود . این خیلی زیبا بود . اما سه امتیاز مهمتر است . "
    .................................................
    په په بازی با اسپانیول را از دست داد

په په ، مدافع وسط پرتغالی رئال مادرید ، هفته بعد نمی تواند به مورینیو خدمت کند . بازیکن پرتغالی برابر رایو پنج کارته شد و بدین ترتیب بازی با اسپانیول در برنابئو را از دست می دهد .
    کریستیانو و کاروالیو همچنان دیگر چهار کارته ها هستند . رونالدو در این بازی باید سعی می کرد که کارت نگیرد چرا که تیم بدون بنزما و دی ماریاست . جایش را گزینه هایی نظیر کاروالیو ، آلبیول یا واران می توانند پر کنند .
    ..................................................
    انصافا بازی مشکلی بود
    من که فقط تونستم نیمه دوم شو ببینم خیلی بد بازی میکردیم
    بازیسازی صفر
    ولی زمینش هم خوب نبود
    فشار روانی زیاد بود
    جو ورزشگاه هم خیلی سنگین بود
    ولی تبریک میگم

این عکس نشون میده که کریس پشت سرش هم چشم داره
    تو بازی با اسپانیول کریس میتونه کارت بگیره تا بازی بعدیش با بتیس رو محروم باشه تا به بازی بعدیش با مالاگا برسه چون بازی با مالاگا به مراتب سخت تره البته بازی با بتیس هم خارج از خانه هستش
    بعدش هم ویارئال و چند تا بازی سخت و متوسط دیگه
    شد معادله اصلا به من چه
    منبع: مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 27-02-2012 at 00:28.

4. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من الان گل کریس رو دیدم. گل جالبی بود ولی دیگه در حد اینکه شلوغش کنیم و بگیم استثنایی بود و اینا نبود. یکم هم شانس در این ضربه ها دخیله. به نظرم تو این چند وقته همون گلی که چند تا بازی قبل زده بود که گل سومش بود و گل 4000 ام تیم تو برنابئو بود، قشنگترین گلش بود. شاید حتی کلاً قشنگ ترین گلش با پیراهن رئال.

6. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

گل کریس رو که دیدم بلافاصله یاد بک هیلش به استون ویلا افتادم (البته گل ها زیاد شباهت ظاهری ای با هم ندارند!)... در کل گل خیلی قشنگ و البته جدیدی بود لکن اون ضربه پشت پایی که به ویلا زد چیز دیگه ای بود!! خصوصا اینکه مدت زمان بسیار کمی توپ زیر پای رونالدو بود (کمتر از یه ثانیه) و به زیبایی و البته خوش شانسی از بین پای مدافع ویلا هم رد شد...

8. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من الان گل کریس رو دیدم. گل جالبی بود ولی دیگه در حد اینکه شلوغش کنیم و بگیم استثنایی بود و اینا نبود. یکم هم شانس در این ضربه ها دخیله. به نظرم تو این چند وقته همون گلی که چند تا بازی قبل زده بود که گل سومش بود و گل 4000 ام تیم تو برنابئو بود، قشنگترین گلش بود. شاید حتی کلاً قشنگ ترین گلش با پیراهن رئال.
    منم موافقم...حتی همین فصل شاید خیلی گل های قشنگ تر زده چه برسه کل بازیهاش...
    ولی خداییش چیزی که واضحه ایا امسال کسی روش میشه بازم توپ طلا رو بده به مسی؟

10. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

گواردیولا نا امید شد:" فکر نمی کنم لالیگا را ببریم "

پپ گواردیولا ، مربی بارسلونا ، پس از پیروزی جنجال بر انگیز در کالدرون ، به لطف پرز لاسا که در دقیقه 89 ، پنالتی مسلم بوسکتز را نگرفت ، گفت :" فکر نمی کنم لالیگا را ببریم چرا که آنها همچنان این برتری را حفظ می کنند ، هر چند که فعلا به رقابت ادامه می دهیم . "
    وی افزود :" می دانیم که مشکل است . امتیازات زیادی مانده و در هر زمین و هر بازی به رقابت ادامه می دهیم . "

.........................
    راموس :" بخواهید یا نخواهید ، این زوج خط دفاع رئال تا مدتهاست "

سرجیو راموس در صفحه توئیترش به هواداران رئال پبیغام داده است :" از همه مادریدیسموهایی که تا پایان از ما حمایت کردند و می کنند ممنونم . زنده باد رئال مادرید ."
    سپس با عکسی در کنار په په در اتوبوس نوشته است :" این عکسی از په په در روز تولدش . به او تبریک می گویم . بخواهید یا نخواهید ، این زوج دفاع وسط تا مدتهاست ."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ..............................

رئیس فدراسیون اعلام کرد :" فینال کوپا در برنابئو برگزار نمی شود "

آنخل ماریا ویار ، رئیس فدراسیون اسپانیا در مصاحبه با رادیو ملی اسپانیا ، جلسه مخفیفانه با راسل در هفته گذشته در مادرید را تکذیب نکرد .
    او گفت :" رئیس فدراسیون باید با مدیران زیادی در هتل ها ، رستوران ها و ... دیدار کند . من هم با همه دیدار کرده ام . حرفهایی که در جلسات زده می شوند همان جا می مانند و به طور علنی اعلام نمی شوند . من چیزی را رد یا تائید نمی کنم . من با مدیر همه تیمهای دسته اول ، دوم ، سوم و محلی می توانم صحبت کنم . فکر نمی کنم که این مشکلی داشته باشد . اما طبیعتا فکر نکنم کسی بتواند از محتوای این جلسات چیزی فهمیده باشد . نقش من صحبت کردن با همه مدیران است . "
    وی همچنین اعلام کرد که احتمال برگزاری فینال کوپا در برنابئو منتفی شده است :" رئال مادرید حرفهایش را زد و این احتمال منتفی شده است . فلورنتینو با فدراسیون صحبت کرد و گفت که نمی توانند استادیومشان را بدهند . اتلتیک اصرار داشت اما آنها گفتند که نمی توانیم . "
    .....................
    په په :" این برد ، بهترین کادوی تولد ممکن بود "

په په ، بازیکن پرتغالی رئال مادرید هم خرسندی خود را از برد سخت در وایکاس ابراز کرد .
    این مدافع در مورد بازی گفت : "این برد ، بهترین هدیه تولدی بود که می توانستم دریافت کنم . رایو کار را برای ما خیلی مشکل کرد . "
    سپس در مورد گل رونالدو صحبت کرد :" گل کریستیانو یک کار هنری بود . نشان داد که بهترین بازیکن جهان است . "
    ...
    ما هم تولد تو تبریک میگیم

12. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

باید دید. با این وضع هیچ چیز بعید نیست. من با خیلی از دوستام که بارسلونی هم هستن صحبت میکردم. چند تاشون هم میگفتن اون سال حق اسنایدر بوده. ولی خوب باید دید تا آخرین لحظه توپ طلا رو دست کی میدن! همۀ دنیا هم بگن فلانی مستحق تر بوده که فایده نداره.
    الان فکر کنم نکتۀ تعیین کننده جام باشگاه های اروپا باشه. هرکدومشون که اونجا نقش موثر تری داشته باشه موفق میشه.

14. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

این گلش بیشتر جنبه ی تحقیری داشت تا قشنگی ...
    نمی گم بد بود یا خوب بود هر چی بود قشنگ بود یاد Fifa Street افتادم !‌:دي

اصلا عادت ندارم بازی های ریال زیر افتاب باشه ... یه جوریه !:دي
    گل کریس رو که دیدم بلافاصله یاد بک هیلش به استون ویلا افتادم (البته گل ها زیاد شباهت ظاهری ای با هم ندارند!)... در کل گل خیلی قشنگ و البته جدیدی بود لکن اون ضربه پشت پایی که به ویلا زد چیز دیگه ای بود!! خصوصا اینکه مدت زمان بسیار کمی توپ زیر پای رونالدو بود (کمتر از یه ثانیه) و به زیبایی و البته خوش شانسی از بین پای مدافع ویلا هم رد شد...

لینک گلش رو می دی ویدیوش رو .. اگه ایچ دی باشه عالی می شه م م نون .:دي

16. 5 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این گلش بیشتر جنبه ی تحقیری داشت تا قشنگی ...
    باع

QUOTE=V AHi D;6869472]

لینک گلش رو می دی ویدیوش رو .. اگه ایچ دی باشه عالی می شه م م نون .:دي[/QUOTE]
    چه گلی زد رونالدو کفم برید !!!

این گل استثنایی رو از دست ندید :

دانلود با حجم 27 مگ (کیفیت اچ دی wmv )

کد:
    دانلود با حجم 10 مگ ( کیفیت متوسط avi )

کد:
    منابع :

derby.ir

و

goalclip.ir
    برابری کردن تیم مورینیو با بهترین رکورد بردهای پیاپی خارج از خانه تاریخ

خوزه مورینیو گامهای بلندی در راه ثبت نامش در تاریخ رئال بر می دارد . حالا این مربی با برد برابر رایو در وایکاس ، به بهترین رکورد تاریخ رئال از نظر بردهای پیاپی لالیگایی در خارج از خانه رسید . حالا او با رکورد پیروزی های پیاپی در خارج از خانه تیم پلگرینی با نه برد پیاپی برابری می کند .
    مربی پرتغالی رئال مادرید ، حالا طلسم پلگرینی را هم پاره کرده است . تیم مورینیو نسبت به تیم مربی شیلیایی خیلی بهتر بازی می کند و حالا رکوردهایش را هم جا به جا می کند .
    ...............................
    مارسلو در ترکیب بازی با زسکا حضور نداشت . مورینیو کوئنت رائو را به او ترجیح داد .
    اما با بازگشت لالیگا ، مارسلو باز هم برابر رایو به ترکیب اصلی برگشت . او در یازده بازی خارج از خانه در لالیگا حضور موثری داشته است .
    رئال با مارسلو در وایکاس برنده شد تا بازیکن برزیلی مشخص کند که همچنان فرد مورد اعتمادی در تیم است .

18. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

باید دید. با این وضع هیچ چیز بعید نیست. من با خیلی از دوستام که بارسلونی هم هستن صحبت میکردم. چند تاشون هم میگفتن اون سال حق اسنایدر بوده. ولی خوب باید دید تا آخرین لحظه توپ طلا رو دست کی میدن! همۀ دنیا هم بگن فلانی مستحق تر بوده که فایده نداره.
    الان فکر کنم نکتۀ تعیین کننده جام باشگاه های اروپا باشه. هرکدومشون که اونجا نقش موثر تری داشته باشه موفق میشه.
    منم میگم به طور فاحشی اون سال حق اسنایدر خورده شده
    هم تو جام جهانی با تیم ملی هلند عملکرد بی نظیری داشت و هم تو چمپیونز لیگ با مورینهو و یارانش عملکرد فوق العاده ای داشت و هم در لیگ ایتالیا و جام جذفی...
    هه هه هه هه هه ...
    بعدش جز 3 نفر اول هم نکردنش...خیلی جالبه!!!!

20. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •