گواردیولا نا امید شد:" فکر نمی کنم لالیگا را ببریم "
پپ گواردیولا ، مربی بارسلونا ، پس از پیروزی جنجال بر انگیز در کالدرون ، به لطف پرز لاسا که در دقیقه 89 ، پنالتی مسلم بوسکتز را نگرفت ، گفت :" فکر نمی کنم لالیگا را ببریم چرا که آنها همچنان این برتری را حفظ می کنند ، هر چند که فعلا به رقابت ادامه می دهیم . "
وی افزود :" می دانیم که مشکل است . امتیازات زیادی مانده و در هر زمین و هر بازی به رقابت ادامه می دهیم . "
.........................
راموس :" بخواهید یا نخواهید ، این زوج خط دفاع رئال تا مدتهاست "
سرجیو راموس در صفحه توئیترش به هواداران رئال پبیغام داده است :" از همه مادریدیسموهایی که تا پایان از ما حمایت کردند و می کنند ممنونم . زنده باد رئال مادرید ."
سپس با عکسی در کنار په په در اتوبوس نوشته است :" این عکسی از په په در روز تولدش . به او تبریک می گویم . بخواهید یا نخواهید ، این زوج دفاع وسط تا مدتهاست ."
آنخل ماریا ویار ، رئیس فدراسیون اسپانیا در مصاحبه با رادیو ملی اسپانیا ، جلسه مخفیفانه با راسل در هفته گذشته در مادرید را تکذیب نکرد .
او گفت :" رئیس فدراسیون باید با مدیران زیادی در هتل ها ، رستوران ها و ... دیدار کند . من هم با همه دیدار کرده ام . حرفهایی که در جلسات زده می شوند همان جا می مانند و به طور علنی اعلام نمی شوند . من چیزی را رد یا تائید نمی کنم . من با مدیر همه تیمهای دسته اول ، دوم ، سوم و محلی می توانم صحبت کنم . فکر نمی کنم که این مشکلی داشته باشد . اما طبیعتا فکر نکنم کسی بتواند از محتوای این جلسات چیزی فهمیده باشد . نقش من صحبت کردن با همه مدیران است . "
وی همچنین اعلام کرد که احتمال برگزاری فینال کوپا در برنابئو منتفی شده است :" رئال مادرید حرفهایش را زد و این احتمال منتفی شده است . فلورنتینو با فدراسیون صحبت کرد و گفت که نمی توانند استادیومشان را بدهند . اتلتیک اصرار داشت اما آنها گفتند که نمی توانیم . "
.....................
په په :" این برد ، بهترین کادوی تولد ممکن بود "
په په ، بازیکن پرتغالی رئال مادرید هم خرسندی خود را از برد سخت در وایکاس ابراز کرد .
این مدافع در مورد بازی گفت : "این برد ، بهترین هدیه تولدی بود که می توانستم دریافت کنم . رایو کار را برای ما خیلی مشکل کرد . "
سپس در مورد گل رونالدو صحبت کرد :" گل کریستیانو یک کار هنری بود . نشان داد که بهترین بازیکن جهان است . "
...
ما هم تولد تو تبریک میگیم.gif)
.gif)
.gif)
منبع: مرجع اخبار رئال