معمولا وقتی یه برنامه فعاله و میری تو ساکر , صدا و تصویر نمیخونه .
صفحه سیاه واسه منم اتفاق میفته , یعنی صدا هست تصویر نیست .
شاید اشکال از کارت گرافیک باشه .
معمولا وقتی یه برنامه فعاله و میری تو ساکر , صدا و تصویر نمیخونه .
صفحه سیاه واسه منم اتفاق میفته , یعنی صدا هست تصویر نیست .
شاید اشکال از کارت گرافیک باشه .
این مشکل سیاه شدن صفحه و به هم ریختن و عدم هماهنگی صدا با تصویر واسه همه پیش میاد اما نباید زیاد اتفاق بیفته واسه من خیلی کم پیش میاد که اینجوری بشه فکر کنم به خاطر کپی بودن و نا اصل بودن نسخه های pes باشه.
این مشکل مربوط به Vga نیست
با چند برنامه فعال واردبازی بشی صدا و تصویر یکمی با هم همخونی ندارن
مثلا من یه بار داشتم اسکن ویروس میکردم رفتم بازی کردم
صدا 3 ثانیه تاخیر داشت
فک نمیکنم بشه
مگه از سیستم 3 دفاعه استفاده کنی
دیگه مدافع نفوزی نداری
اینکه میبینین بعضی وقتها صدا و تصویر هم زمان نیست به خاطر اینکه سیستم نمیکشه که بخواد بازی رو درست اجرا کنه . پس موقع بازی نرم افزارهای اضافه رو که موجب گرفته شدن قدرت سیستم میشه ببندید .
نه اصلا زمانی که میری تو بازی بدون هیچ برنامه ای تصویر نداره و مجبوری بیای بیرون
نه دیگه اینقدرها هم اوضاع بحرانی نیست نکنه سیستمت خیلی پایینهنه اصلا زمانی که میری تو بازی بدون هیچ برنامه ای تصویر نداره و مجبوری بیای بیرون
آقا 2 سوال دارم:
1- من از کیبرد برای بازی استفاده میکنم.وقتی میخوام دو نفره با پسرخالم بازی کنم باید دسته به سیستم وصل باشه دیگه.من این کار رو میکنم.حتی در قسمت تنظیماتش کلید های دسته رو تنظیم میکنم.ولی در بازی دسته کار نمیکنه.اصلا نمیشه نفر دوم رو دسته جا زد.چه کار کنم؟
2-من از سوپر پچ استفاده میکنم.سیو گیم جدید گرفتم ولی لباس های تیم های مثل چلسی و چند تیم دیگه خراب شده.از این سیو گیم استفاده میکنم چون جدید ترین هستش!!چه کار کنم؟
در مورد اولی بگم که شما تنظیمات دسته یا صفخه کلید رو باید خارج از بازی انجام بدی به این صورت که وارد پوشه بازی بشی و settings رو اجرا کنی بعد تنظیمات دسته یا کیبرد رو اونجا انجام بدی.
ممنون ولی اینکار رو کردم درست نشد!!!
راستی گزینه دوم چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)