حالا هي فيل تر فيل تر بكنين بازم سايتو ببندن!
بابا اينا جنبه ندارن مي زنن شل و پلمون مي كنن اون اينترانت رو هم نمي دن بهمون ها
از من گفتن بود
حالا هي فيل تر فيل تر بكنين بازم سايتو ببندن!
بابا اينا جنبه ندارن مي زنن شل و پلمون مي كنن اون اينترانت رو هم نمي دن بهمون ها
از من گفتن بود
سلام دوستان
من تصمیم داشتم مدل 47LW57000 رو برای خونه بخرم ولی خانمم از طرح رنگی دور قاب که با تلویزیون های دیگه فرق داره زیاد خوشش نیومد.
با توجه به بودجه ای که من دارم نمیتونم 47LW65000 رو بخرم ولی میتونم 47LW45000 رو بهمراه بلوری پلیر 660 ال جی بخرم.
حالا میخواستم ببینم تفاوت تصویر 47LW57000 با 47LW45000 چقدر فرق دارد یا اصلا فرقی می کند یا خیر؟
سوال دیگم هم راجب بلوری پلیر 660 هست که آیا این مدل اسمارت هست و جبران این رو میکند که 47LW45000 اسمارت نیست ،یا خیر؟
در مجموع پیشنهادتون خرید 47LW45000 رو بهمراه بلوری پلیر 660 ال جی هست یا 47LW57000 ؟
Last edited by Dr Violin; 21-04-2012 at 11:22.
راستی چند خریدی؟[/SIZE][/QUOTE]
یادم رف جواب این سوالتو بدمشرکتی گرفم 1,980ینی ماهیانه یه مقداری از حقوقم کم میشه
![]()
راستی چند خریدی؟[/SIZE][/QUOTE]
یادم رف جواب این سوالتو بدمشرکتی گرفم 1,980ینی ماهیانه یه مقداری از حقوقم کم میشه
![]()
فارنت: تاریخ پایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قرار بود ۱۰ اردیبهشت ماه پایان یابد، بنابر اعلام شرکت گلدیران برای کسب هر چه بیشتر رضایتمندی مشتریان ایرانی به انتهای خرداد ماه تغییر یافت.
این جشنواره بهاره که با هدف معرفی کالاهای کممصرف الجی در حال برگزاری است، توانسته خریداران ایرانی را با پیشرفتهایی که در روند کاهش مصرف انرژی در لوازم خانگی الجی رخ داده، بیش از پیش آشنا نماید.
در این جشنواره به مشتریانی که به خرید سه محصول از بهترین محصولات الجی اقدام کنند، یک دستگاه تلویزیون LED 42 اینچ اهدا خواهد شد.
این سه محصول عبارتند از: سایدبایساید ۳۳ فوت الجی (بزرگترین سایدبایساید موجود در بازار)، مایکروویو سری سولار، لباسشویی ۱۲ کیلویی (پر ظرفیتترین لباسشویی بازار) و یا یکی از ظرفشوییهای جدید الجی.
مصرفکنندگان با خرید این مجموعه، نه تنها مجهزترین و پر ظرفیتترین محصولات را در همان ابعاد استاندارد به خانه میبرند بلکه با توجه به هدیه در نظر گرفته شده، از مزیت اقتصادی این خرید هم بهرهمند میشوند.
تمامی محصولات لوازم خانگی الجی با بهرهگیری از جدیدترین تکنولوژیها، باعث کاهش جدی در هزینهها شده و راهکار مناسبی برای مدیریت مصرف انرژی برای مشتریان به ارمغان میآورند.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان
لطفا فرق بین lw57000 و 65100 lw از برند LG 42 اینچ رو بگید
و اینکه چه فرمت هایی ساپورت میکنن
پیشاپیش از لطف دوستان سپاسگذارم...
33 فوتش قیمتش 700-600 تومن از 31 فوت گرونتره، در حالی که تفاوتی جز یه فیلتر تصفیه هوا نداره،
گمونم پول همون ال ای دی هدیشو می گیرن.
ما 31 فوتشو داریم دستمون به تهش نمیرسه چیزی بزاریم توش، 33 فوتش یکم عمیقتره، باید با غلاب ماهیگیری از توش بندازی چیزی برداری احتمالا.
Last edited by parham511; 24-04-2012 at 12:17.
سلام
من که قبل از عید 47lw65100 رو با بلوری 660 گرفتم .. روز 16 فروردین نمایندگی اومد نصب کرد اما گفت جشنواره شامل شما نمیشه و تا 15 بیشتر نبوده .. شماره تهران رو هم داد .. بعدش که رفت زنگ زدم تهران و قضیه رو گفتم .. خانمه تا شنید گفت شامل شما میشده و برو سراغ نمایندگی اگه باز قبول نکرد خبر بده پیگیری کنیم .. پشتش زنگ زدم به یارو گفتم باز زیر بار نرفت منم گفتم فردا صبحش دوباره به تهران زنگ میزنم .. ساعت 10 شب یارو خودش زنگ زد و گفت زنگ زدم تهران پیگیری کردم کار شما درست شده چند روز دیگه بیا کارت هدیه تو ببر ( ارواح عمه اش ) .. چند روز بعدش رفتم کارت رو گرفتم ازش ایندفه کارته رمز نداشت .. باز خودم مجبور شدم زنگ بزنم تهران که گفتن برو کارت رو پس بده و کارت جدید بگیر .. دوباره خود طرف زنگ زد که اره کاغذ رمز توی وسایلم بوده ندیده بودم .. چه میدونم والا
اما کیفیت تی وی خیلی عالیه .. مخصوصا شبکه sky 3d که فوتبالای اروپایی رو هم سه بعدی پخش میکنه :d
کسی با سوال حال نکرد ؟![]()
سلام
دوست عزیز فورمت sub idx رو نمیتونی به srt تبدیل کنی .. باید توی نت بگردی و زیرنویس با فورمت srt رو پیدا کنی و فایل فیلم و زیرنویس رو همنام کنی ... بعد روی تی وی پخش کنی .. خود تی وی بلافاصله زیرنویس رو شناسایی و پخش میگنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)