تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 555 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه den's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام به همه
    من این گوشی رو گرفتم.نه زردی نه قرمزی نه رنگه دیگه ای به صورت غیر معمول نداره
    تنها در بازی هایی که گرافیک فوق العاده(hd)داره کم کم شروع به گرم شدن میکنه.(ps2011) اما در هیچ حالت دیگه دیده نشده
    از نظر من گوشی فقط یرای بازی که نیست.هر چند من خودم خوره بازیم اما با توجه به وب گردی که کردم کاملا متوجه شدم اشکال از نرم افزار این گوشیه.کمی صبر میکنم تا اینم حل بشه.
    در ضمن من گوشیمو 4شنبه هفته پیش خریدم اما روش رام فارسی و دفترچه ضمانتنامه سامسونگ بود(به زبان فارسی).نمیدونم یارو از کجا آورده بود ولی کلا راضیم.این قضیه هدفونشم که میگن به درد نمیخوره چرت.واقعا معرکست.هدفون زیاد دیدم اما این یه چیز دیگست.وزنش هم که دیگه نگو.کلا چون خیلی ازش تعریف شده وقتی یکم گرم میکنه تو زوقت میزنه.
    همین دیگه.همه رو گفتم

2. 4 کاربر از den بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

دوستان من دارم به این نتیجه میرسم s1 رو بگیرم منتظره نکسوس یا s3 بعدی بمونم.اون موقع حتما icecream اومده این مشکلاتم یحتمل نیست. حالا اگه به نظرتون ای تصمیم ایرادی داره که به نظرم نیومده حتما بگید.
    مثلا برنامه هایی که فقط رو s2 نصب میشه یا هرچیز دیگه. من اصلا از اندروید سر در نمیارم

4. این کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان من دارم به این نتیجه میرسم s1 رو بگیرم منتظره نکسوس یا s3 بعدی بمونم.اون موقع حتما icecream اومده این مشکلاتم یحتمل نیست. حالا اگه به نظرتون ای تصمیم ایرادی داره که به نظرم نیومده حتما بگید.
    مثلا برنامه هایی که فقط رو s2 نصب میشه یا هرچیز دیگه. من اصلا از اندروید سر در نمیارم
    از لحاظ برنامه مشکلی نیست روی گالاکسی 1 هم به راحتی اجرا میشه تنها تفاوت در بازیها هست
    منم تقریبا به نتیجه شما رسیدم شاید گالاکسی 1 رو خریدم شایدم hd7 ولی گزینه اولی احتمالش بیشتره

داره خودمونی میشه iman206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من با این وضعیت قیمتی که برای این گوشی پیش آمد و عملا 211000 تومان تفاوت بین دو گارانتی اصلی دو گوشی اس2 و سنسیشن وجود داره و این در حالیه که قیمتهای جهانی دو گوشی تقریبا برابر و مساوی هست و این برای من یک معنی میده "یک طرف داره از من خریدار دزدی میکنه". لذا دارم بررسی میکنم که سنسیشن رو جایگزینش کنم.
    به نظرتون این تصمیم خوبیه؟ و چی از دست میدم؟
    ممنون از همه شما دوستان.

7. 3 کاربر از iman206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه den's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

کسی میدونه بازیهایی که رو این گوشی تست شده رو از کجا دانلود کنم.منظورم بازی های hd

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

من فکرکنم این قیمت خیلی زود افت میکنه چون تقریبا هرکی میخواسته بخره با این اوضاع پشیمون شده

10. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منطقی تره با یه قیمت خوب یه گوشی میگیری که تقریبا فقط صفحه نمایش ضعیف تر داره قبلا هم htc ازمایش پس داد
    با پول تک هسته ای دو هسته میگیری

12. 2 کاربر از ayoob1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

8

من امروز بالاخره موفق شدم با این گوشی نصف روز کار کنم !!!! .... باور کنید ... باور کنید ... باور کنید ... که اصلا اصلا اصلا ارزش پولی رو که داریم میدیم نداره .... اولا که قبل از هر چیزی احساس می کنی یک موبایل پلاستیکی بسیار بی کیفیت دستت گرفتی .... منو ها و رابط کاربریش واقعا افتضاحه .... آدم یاد گوشی های جاوا قدیمی می افته .... البته بسیار سریعه و اصلا گیر نمی کنه یا لگ نمیزنه ..... نکته بعدی هم اینه که یا من درک درستی از فیلم فول اچ دی ندارم یا اینکه این گوشی فقط اسما فیلم برداریش فول اچ دی هست ... !!!!!! و الان برام این سوال پیش اومده که این فیلمی که فول اچ دی میگیره این گوشی همون فول اچ دی هست که روی بلوری ها هست یا مثلا دانلود می کنیم و می بینیم تو تلویزیون ؟؟؟.... اگر قراره اون باشه که واقعا مقایسشون به نظر من مسخرست !!!!!
    من شنیده بودم دوستان می گفتن پشتش داغ می کنه ... اما گوشی ای که من باهاش کار کردم بالای صفحه نمایشش به شدت داغ می شد ... جوری که لاکش می کردم تا خنک شه و دوباره باهاش کار می کردم !!!!!
    این اولین بار هست که من با گوشی سامسونگ کار می کنم ... و واقعا خوشحالم که هیچ وقت سامسونگ نداشتم !!!!!
    تمام چیزایی که تو ذهنم بود از این گوشی همش با اولین کار کردن فرو ریخت ... ضمنا gps ش واقعا تعطیله .... تو مشهد و تو هوای باز و آفتابی 2 دقیقه طول کشید که رو 5 تا ماهواره قفل کنه و بعدش هم هی گم می کرد منو !!!!!
    به دوستانی که حاضرن هر قیمتی رو بابت این گوشی بدن ... جدا توصیه می کنم اصلا به دلشون صابون نزنن که دارن یک ابر گوشی می گیرن !!!! .. البته شاید انتظار من خیلی بالا بود .... ولی به نظر خودم برای گوشی ای که قیمتش از یک لپ تاپ هم گرون تره انتظاراتم منطقی بوده !!!!!!!!

14. 5 کاربر از bejanyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

و الان برام این سوال پیش اومده که این فیلمی که فول اچ دی میگیره این گوشی همون فول اچ دی هست که روی بلوری ها هست یا مثلا دانلود می کنیم و می بینیم تو تلویزیون ؟؟؟.... اگر قراره اون باشه که واقعا مقایسشون به نظر من مسخرست !!!!!
    Full HD یه رزولوشنه ! یعنی اندازه تصویر ! و یکی از چیزایی که خیلی موثر توی کیفیت فریمریتشه ! که روی گوشی ها فک نکنم از 30 بیشتر باشه ! و کلا روی گوشی ها یه چیز تبلیغاتیه ! البته اون جوری که می دونم ! یه چیز با کیفیت باید 60 باشه !
    خودم الان گلکسی1 دارم ! و 720 که می گیره کیفیتش واقعا 720ی نیست که فیلما و سریالا هستش !

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Full HD یه رزولوشنه ! یعنی اندازه تصویر ! و یکی از چیزایی که خیلی موثر توی کیفیت فریمریتشه ! که روی گوشی ها فک نکنم از 30 بیشتر باشه ! و کلا روی گوشی ها یه چیز تبلیغاتیه ! البته اون جوری که می دونم ! یه چیز با کیفیت باید 60 باشه !
    خودم الان گلکسی1 دارم ! و 720 که می گیره کیفیتش واقعا 720ی نیست که فیلما و سریالا هستش !
    تایید میشه

در ضمن شما فرق فول اچ دی با اچ دی یا پایین تر رو وقتی متوجه می شی که فیلمی رو که گرفتی رو با پورت اچ دی ام آی رو ال سی دی 42 اینچ نگاه کنی

17. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •