دوست عزیز
شما در چه موردی اطلاعات می خواهید.؟
دوست عزیز
شما در چه موردی اطلاعات می خواهید.؟
جناب متین پور ضمنا برای من ed-INA نداره و ea-ina داره . همچنین در قسمت ساب نیز region که فرمودید ed-tv باشه نداره و بجایش iran-dtv هستش
من تلویزیونم رو از بانه اوردم اون موقع>>>>>c8000 46 inch
ارادتمند. در مورد راه اندازی کانال دیجیتال در تلویزیون 46 اینچ c8000
دوست عزیز
در سایت امارات تلویزیون شما دیجیتال ندارد ولی در سایت استرالیا این مدل دارای دیجیتال است شما طبق دستورالعمل فعال سازی انجام دهید ببینید تلویزیون شما این قابلیت را دارد یا نه این سایت امارات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم سایت استرالیا
made in malesia
model code : ua46c8000xrx tw
Last edited by qwerty2004; 09-11-2013 at 22:49.
چطوری میتونم دیجیتال تلویزیون ال ای دی سامسونگ روفعال کنم سری 6 هست مدل UA46ES6200
دوست عزیز
از این پست استفاده کنید.
با سلام
ضمن خسته نباشید ،
من یه تلویزیون 7770 دارم
یک بار آپدیتش کردم ، بعد آپدیت اتفاقی خبر دار شدم که آپدیت ها ممکنه به دستگاه آسیب برسونن !
اینه که دیگه واسه آپدیت اقدام نکردم.
حالا واقعا خطرسازه آپدیت ؟
دوست عزیز
خیر آبدیت برای سیستم مشگلی بوجود نمی آورد البته اگر از سایتهای معتبر سامسونگ تهیه شود. و در ضمن وقتی که سیستم شما اگر به آبدیت نیاز داشته باشد هنگامی که به اینترنت وصل می شوید خودش اعلام می کند که نیاز به آبدیت دارد این به این منظور است که تلویزیون شما برای رفع مشگلات خود و یا نسبت به آیتمهای خاصی از جمله پردازش می خواهد ارتقا پیدا کند. حال چه از خودتلویزیون و از طریق اینترنت آبدیت کنید چه از سایت مورد نظر بهر حال اگر تلویزیون شما نیاز به آبدیت نداشته باشد سیستم تان آبدیت را قبول نمی کند و اگر می شنوید که برای بعضی مشگل بوجود آمده باید بعد از آبدیت ریست یا تنظیم مجدد شود.
ضمن تشکر از توجه تون
من از طریق اینترنت آپدیت کردم چرا که ندیدم سایت معتبری از سامسونگ که آپدیت گذاشته باشه برای دانلود.
این رو هم که فرمودین خودش اعلام می کنه برای آپدیت رو هم دیده م.اتفاقا اخیرا نیاز به آپدیت داره و به خاطر همون ترسی که عرض کردم ، اقدام به آپدیت نکردم.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)