تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 510 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلامی دوباره!!
    من نمیدونم چرا اینقده به مشکل بر میخورم دوستان،من توی بازی در این مرحله گیر کردم ضاهرا باگ هم هست!!
    توی این مرحله که همه نشستیم دور همی،قرار هست که همه موافقط کنن که اژدهها رو بگیریم،این صحبتاشون که تمام میشه،هیچ اتفاقی بعدش نمی افتد،چرا؟!!
    ممنون!

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام دوستان . این فروشنده ها پولاشون کجا می زارن ، چرا جیبشون می زنی هیچی توش نی ؟
    ایجوری که میبود همه سر به دزدی میزدن هر بار 1000 تا گیر میاوردن

من که یه بار که رفتم دزدی (از رو اجبار لولم 5 بود ) پولدارترینشون تو ویترون پولاشو تو صندوق خونشون نگه میداشتن نه تو جیبشون ولی کلا 250 سکه بیشتر نبود معلوم نیست دوباره کی صندوقش پر میشد

اصلا نمی صرفه پول بزنی(چون پولی نیست) همون وسایل بلند کن بفروش بهتره
    Last edited by *Forgotten*; 25-12-2011 at 21:23.

3. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلامی دوباره!!
    من نمیدونم چرا اینقده به مشکل بر میخورم دوستان،من توی بازی در این مرحله گیر کردم ضاهرا باگ هم هست!!
    توی این مرحله که همه نشستیم دور همی،قرار هست که همه موافقط کنن که اژدهها رو بگیریم،این صحبتاشون که تمام میشه،هیچ اتفاقی بعدش نمی افتد،چرا؟!!
    ممنون!
    اگر متن ها رو بخونید کمتر به مشکل میخورید البته لازم نیست همه رو بخونید فقط مال کوئست های اصلی رو!
    اونجایی که شما هستی فکر کنم رفتی به جارل گفتی اونم گفته وقت بده فکر کنم! برو یه دوری بزن برگرد بهت میگه امادست همه چیز

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام دوستان میشه بگید بجز lidiya شنیدم یه جادوگر رو میتونم همراه داشته باشم lidiya هم مرده یدونه همراه میخوام خواهشن یکی کامل بگه چطوری و از کجا همراه بگیرم؟
    همراه ها زیادن و مردنشون موردی نداره اون لیدیا هم کلا ضغیف بود
    شما ببین نوع بازی خودت چیه و چه نوع همراهی بدردت میخوره... مثلا اگه شمشیر زنی میتونی بری یه جادوگر بگیری یا اگه جادوگری میتونی جادوگر برداری میتونی شمشیر زن برداری البته واسه یه جادوگر همراه داشتن یه شمشیر زن زیاد جالب نیست... من الان خودم شمشیر زن هستم و یک شمشیر زن همراه دارم! چون یه جادوگره بود قوی هم بود ولی یه نمه گیج بود! بعضی وقت ها اون جادوش اشتب میخورد به خودم یا اسبم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا میثم ممنون فقط شما جوابمو میدی من جادوگرم الان یه همراه میخوام یکی رو بهم معرفی کنید لطفا که چطوری و کجا میتونم بگیرم؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

lol
    الان داشتم فصل 3 سریال Heroes رو میدیدم
    یهو دیدم یک Dragon Born وارد صحنه شد ( کلی حال کردم )
    شات Unrelenting Force رو یاد داشت میزد همه پرتاپ میشدند

حالا نمیدونم skyrim از اون تقلید کرده یا نه ....!!!

جالب بود

8. 6 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

حالا که دیگه بحثش شد این وجه تسمیه i take arrow... چی هست؟ تو همه سایت های طرفدار اسکایریم پر شده با این جمله و مشتقاتش! البته تو بازی دیدم یه بار یه گاردی این حرف رو میزد ولی متوجه نشدم علت معروف شدنش چی هست

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اتفاقا الان داشتم قسمت ۱۳ سریال مرلین از فصل چهارم رو میدم یهویی dovakhin بازیش گل کرد dova رو صدا کرد و اونم امد همه دشمنارو کشت. فقط جالبه زبونی که مرلین استفاده میکنه خیلی شباهت داره به زبونی که تو بازی هست!

11. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان میشه بگید بجز lidiya شنیدم یه جادوگر رو میتونم همراه داشته باشم lidiya هم مرده یدونه همراه میخوام خواهشن یکی کامل بگه چطوری و از کجا همراه بگیرم؟
    اگه دنبال جادوگری ، illia کیس خیلی خوبیه ، خیلی قویه ، نصف بازیو باش رفتم ندیدم بمیره ، توی یه قلعه هست اگه درست گفته باشم به اسم dark light نزدیکای Riften

13. این کاربر از papillon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

اگر متن ها رو بخونید کمتر به مشکل میخورید البته لازم نیست همه رو بخونید فقط مال کوئست های اصلی رو!
    اونجایی که شما هستی فکر کنم رفتی به جارل گفتی اونم گفته وقت بده فکر کنم! برو یه دوری بزن برگرد بهت میگه امادست همه چیز
    نه عزیز دل،من متن ها رو کلا میخونم،اره یارل گفت که برو اون 2تا قبیله رو هم راضی بکن،که من رفتم اون 2تا رو اوردم چای میز کنفراس،که این پیری ها بیان این ها رو راضی کنن،همون پا در میونی خودمون(ببین چه زیبا تشریح کردم واست ) حالا مضکل ما اینجاست که اینا حرفاشون که تمام میشه،بعدش همین جور رو این صندلی لامصب نشستن تکون نمیخورن،نمیودنم،تا به حال به این مشکل بر خوردی؟!!
    ممنون!!

15. این کاربر از Ardavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •