سلام .
چه جوري ميشه ادم بي دردسر يه وام 10 ميليوني گرفت ؟ كدام بانك بهتره ؟
سلام .
چه جوري ميشه ادم بي دردسر يه وام 10 ميليوني گرفت ؟ كدام بانك بهتره ؟
سلام
دوستان من کارت بانک ملی دارم
حالا اگر کسی مثلا بخواد برام پول واریز کنه همون شماره 16 رقمی روی کارت رو به طرف بدم میتونه با همون شماره برام پول رو واریز کنه به حسابم؟!! یا باید حتما شماره حسابم رو بدم
این شماره رو هم میتونید بدین ,مشکلی نیست.
اساسا تمام شماره کارتها به یه حساب وصل هستن و در صورت فعال بودن کارت اون حساب اصله و اگر کارت هم ابطال بشه یا بسوز دوباره کارت جدید به همون حساب لینک میشه
ضمنا هیچ وقت اطلاعات کارتت رو اینطوری توی وب نذار هم شماره کارتت معلومه هم انقضاش. بهتر عکس کارتت رو حذف کنی یا ادیت کنی البته ریسک بالایی نداره اما کار از محکم کاری عیب نمی کنه
دوستان
من رمز کارتم رو فراموش کردم . حال باید چی کار کنم ؟ درخواست کارت جدید کنم ؟ تاریخ روی کارت هم داره میگذره بهتر نیست به جای درخواست رمز جدیدی درخواست یک کارت دیگه کنم ؟
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون
من یه بار کارتم رو گم کردم و سوزندم پس اون کارت قبلیم یعنی شماره اش قاعدتا باید با کارت جدید فرق کنه؟
میگما دمت گرم چه جوری حساب کردی منوکه این کارت خودمه انوقت؟!!
دوست عزیز این کارت من نیست و این عکس رو سایت بانک ملی گذاشته شده و من فقط این عکس رو از اونجا برداشتم
بله شماره کارت عوض میشه!
پس دمه بانک ملی گرم! خیلی مهم نیست جدی نگیر![]()
درخواست کارت که کار زیاد نداره یه لحظه ای انجام میدن رمز جدید میدن .بلاخره تا کارت جدید میاد این کارت لازمتونه .میتونید درخواست بدید تا موقعه ای کارت جدید میاد از این کارت استفاده کنید تا انقضا کامل نشده
باید بری بانک درخواست رمز مجدد بدی یک هفتهایی طول میکشه تا پاکت رمز جدیدت بیاد!
دوستان ما حدودا 20 تومان پول پیش مغازه را پس گرفتیم.و گذاشتیم برای ودیعه مسکن مهر.که احتمالا اواخر شهریور ازمون بخوان.حالا میخوام بدونم بانکی هست که این 20 تومان رو برای 1 ماه بذاریم و سود روز شمار (هرچند کم) به ما بدهد؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)