میشه یکی بگه با چه شبیه سازی Harvest Moon رو تو PC بازی کنم ؟ (طرز استفادشم باشه لطفاٌ
میشه یکی بگه با چه شبیه سازی Harvest Moon رو تو PC بازی کنم ؟ (طرز استفادشم باشه لطفاٌ
سلام دوست عزیزم:
به این تاپیک رجوع کن که همه چیز رو براتون کامل توضیح داده:
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون
بچه ها چرا دیگه مثل سابق به این تایپک سر نمی زنید؟
![]()
من خودم همیشه به این تاپیک سر میزدم با اینکه هیچ وقت پستی ندادم..
ولی وقتی می خوندم خندم میگرفت ، یکی می گفت من رفتم شهر نزدیک 10 تا 20 تا پست هم طولش میداد آخر که بچه ها می گفتن عکسی ، سیوی ، چیزی بده می پیچوند ... که فکر کنم یکی از اون خالی بندا اسمش ایمان بود.
خلاصه زیر بم هاروست مون رو همه میدونن و شاید همه بلاخره به این یقین رسیدن که شهر وجود نداره و چیزی بیشتر از او سه سال بازی وجود نداره
...
اولا درست صحبت کن به کسی بهتون نزن در ضمن رفته یا نرفته به خودش مربوطه 1 کاری نکن دوباره این تایپک قفل بشه
باتشکر
MohammadZero
آقا یعنی این بازی برا Pc نیست.هیچ بازی تو این مایه ها برای Pc نیست؟
بدین سبک نه عزیز.آقا یعنی این بازی برا Pc نیست.هیچ بازی تو این مایه ها برای Pc نیست؟
متاسفانه نمیدونم چرا این شرکت ناتسومی پس از گذشت 5 سال از آخرین ورژنش برای نینتندو و پلی استیشن 2 چرا دیگه بازی به بازار معرفی نکرد!
من نمی دونم تو چرا بهت بر میخوره ، اگر تو هم جز اون ادعا کننده هایی که رفتن شهر برای اینکه تبرئه بشی یه عکس یا سیو یا ... بده تا حرفت رو اثبات کنی وگرنه حرف من اثبات میشه.
در جواب این دوستمون باید بگم که یه مسلی هست که میگه " دنیا دیده به از دنیا گشته است " شما فقط تایپیک ها را میخوندی حالا ما سالهایی از عمرمون را تو این بازی گذرونیدم حالا شما میایی ادعا هاروست مونی میکنی آقا منم قبول دارم که این بازی شهر میره از از 236 صفحه بحث و 5 سال بازی کردن.
کوچیک شما Harvest Moon_Hasan
Last edited by Hasan2011; 13-05-2008 at 22:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)