چند روز پیش دبی قیمت گرفتم 30 تومن زیر قیمت اینجا ( شیراز ) بود
چند روز پیش دبی قیمت گرفتم 30 تومن زیر قیمت اینجا ( شیراز ) بود
یادمه در هر دو حالت این امکان وجود داشت
البته توصیه کلی من بعد از فلش یا هارد ریست فرمت مموری هم واجبه
و یا ابتدا فرمت بعد هارد ریست
البته اندروئید گزینه برای فرمت به همراه فلش یا هارد ریست نیز داره
سلام
من میخوام یه ARC بگیرم
الان یه P1i دارم
اولین تجربه ی اندرویدی منه....
چند تا سوال :
1-Arc بگیرم یا Arc S ؟ چرا ؟
2-موقع خرید گوشی حواسم به چیا باشه ؟
3-اگه الان Arc بگیرم بعدا اندرویدش رو میشه آپدیت کرد به هر ورژنی که جدیدتر میاد مثل 4 ؟
Last edited by Lamanta; 22-10-2011 at 00:39.
منم الان خودم p1i دارم .
1- اگه کاربری زیادی از گوشی نداری و از لحاظ اقتصادی قیمت برات مهمه arc بگیر . اما اگه کاربریت زیاد و نمیخوای به این زودیا عوض کنی گوشی رو arc s بگیر . تنها تفاوت اید دو گوشی در cpu و رنگبندیشونه . ( البته کمی کیفیت فیلم برداری arc s بهتره که زیاد محسوس نیست ! که شاید با آپدیت آرک هم انجوری بشه )
2- تو پستای قبلی بارها گفته شده من کوتاه میگیم تو پک ( hdmi + usb+sharjer+ram 8+....) باشه حتماً .
3- هر گوشی که نون رنجبیلی روش باشه قابلیت آپدیت به ایس کریم رو داره . و خانواده 2011 xperia هم مستثنی نیستند .
4- یک نکته بری دوستانی که میخوان آرک یا آرک اس بخرن حتماً موقع خرید دوربین صدا کیفیت صفحه رو با دقت تست کنن . و در قسمت setting و about phone برای مدل
arc s = lt18i
arc = lt15i
نوشته باشه . گویا آرک مشکی و سفید هم اومده که تو هرمزگان به یکی از دستان جای آرک اس داده بودند .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مقایسه آرک اس و آرک در سرعت لود دوربین و وب و کیفیت فیلم برداری .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- اگه رنگ سفید می خوای آرک اس . اگه رنگ مشکی یا نقره ای آرک
( البته سی پی یوئه آرک اس 1.4 هست ، سی پی یوئه آرک 1 )
2- موقع خرید شما سریال گوشی رو با جعبه گوشی مقایسه کن ، حتما گوشی رو تست کن ( دوربین ، صفحه نمایش و ... ) و لوازم جانبی ( گوشی ، باتری ، شارژر + کابل شارژر ، کابل USB ، هندزفری) و اگه فول پک گرفتی ( جلد گوشی ، کابل HDMI )
3- بله تمامی گوشی های اندروید قابلیت آپدیت رو دارند و آرک هم جزء گوشی هایی هست که به آیس کریم 4 آپدیت می شه
بچه ها این قابلیت وصل کردن فلش تو همه ی آرک ها هست؟یا باید کار خاصی کرد؟
باید آپدیت بفرمائید فقط به 2.3.4 یا 2.3.5 که میاد تا ماههای آینده ! الان گویا فلش رو نمیخونه فقط .
علی و بهراد کجا هستین ؟
الان برای خواند فلش در 2.3.4 چی لازمه ؟
بچه ها من نتونستم با 2.3.3 کار کنم
و همون روز اول 2.3.4 نصیبمون شد
ولی حس میکنم تو 2.3.3 اسپیکر کمی بم داشت
و در 2.3.4 صدا کمی بلندتر شده و بمش کمتر شده
دیگه نمیدونم فقط یک حس هست یا واقعیت
ولی در کل خیلی از آرک راضی هستم
اصلا لگ نداره جایی و سرعتش عالیه
Last edited by golmohammadi; 22-10-2011 at 12:03.
سلام اسي
ميگم من خودم اين قابليت خوندن فلش رو اضافه نكردم!
بايد دوم كرنل نصب كني اول
بعد هم يه سري ماژول بايد اضافه كني! چند تا اسكريپت هم بايد ران كني
من چون بايد كرنل گوشي عوض بشه فعلا نميكنم
صب كن برات از تو ايكس دي آ لينك بدم
اديت :
اسماعيل اين آخرين ورژن همون دوم كرنليه كه گفتم!ديگه نياز به اون ماژولا نيست مثي كه ! اتوماتيك نصبه همه چيز!تازه آندو 2.3.4 هم هست: اگه اينو بريزي همه چيز حله ديگه
[v11 onwards] new DooMKernel Logo - thanks to pvyParts (and thanks to Flava0ne for fixing it for Xperia 2011 line)
[v11 onwards] cool button-backlight notification to tell u when to spam keys for entering recovery [only spam the button when u see the backlight active]
[v11 onwards] now supports Xperia ARC S too!
[v11 onwards] updated recovery to CWM v5.0.2.6 FreeXperia Team
[v11 onwards] added lower voltages (more undervolt) new voltage table
[v11 onwards] added new Max frequency: 2.0Ghz
[v11 onwards] added FULL USB-OTG support! [Keyboard + Mouse + USB-Storage] (no need to use any modules anymore ) [for exact usb-storage mounting commands refer to this thread:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فركانس سي پي يو رو داشته باش :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)