آفساید کی؟من به نیمه اول نمی رسم!!
آفساید کی؟من به نیمه اول نمی رسم!!
ادم نمیدونه با بارسا تی وی بسازه یا با این داوریها!
باز تی وی به درک...داور
وقت کشی بارسا تو دقایق آخر هم جالب بود!! بدجور ترسیده بودن![]()
بابا رو که نیست به خدا...........حمله هم شد وقت کشی؟؟؟؟؟
مهم اینه که بردیم بترکه چشم حسود...!!!3 امتیاز رو عشقه!
حال کردم با مسی که یه تنه چی کارم میکرد!!!
چقدر امید بسته شده بود به این بازی حس میکنم دوستان رو .. فشار رو ولی 2 بر یک ... دو بر یک....
Barcelona 2-1 Athletic Bilbao
David Villa 4
Assist: Daniel Alves
Andoni Iraola 50
Penalty
Lionel Messi 78
Assist: Daniel Alves
بازم بیلبائو شخصیت سرسختی برابرمون داشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ضرغام تی وی این فصل اونقدر رئال نشون داد صدای همه در اومد. مثل اینکه بالاخره کوتاه اومدن. خبری از سیانکی عشق کهکشانی ها هم نبود.
پوووووووووووووووووووووف
گل آفسااااید
پیکه باید اخراج میشد
اون هافبک های بیلبائو هم که گااااااااااااااااو
با هزار بدبختی توپ رو میگرفتن بعد دو دستی تقدیم بازیکن های بارسا میدادن.تا وقتی وضع بقیه تیمهای اسپانیا اینطوریه، این دو تا تیم همچنان میتازن. ضمناً مثل اینکه نکو نام هم گل زده.
![]()
چرا خطا روی مسی در محوطه جریمه رو ندیدی اما پیکه رو باید اخراج میکرد رو دیدی تازه اونم اخراج نباید میشد گزارش گر دلیلش رو گفت احتمالا سرت جایی بند بوده نشنیدی!!!!پوووووووووووووووووووووف
گل آفسااااید
پیکه باید اخراج میشد
اون هافبک های بیلبائو هم که گااااااااااااااااو
با هزار بدبختی توپ رو میگرفتن بعد دو دستی تقدیم بازیکن های بارسا میدادن.تا وقتی وضع بقیه تیمهای اسپانیا اینطوریه، این دو تا تیم همچنان میتازن. ضمناً مثل اینکه نکو نام هم گل زده.
واقعا موندم انتقاد درستم که یاد ندارین همینجوری یه چیزی میگین....!!!!
بازی که همش دست بارسا بود دیگه چیکار که نکرد؟دیرک دروازه زد توپ و میدون دستش بود حقشم حتما برد نبود نه؟
Last edited by anti_girl; 21-02-2011 at 02:02.
برای اینکه بین این دو تا موضوع فرق اساسی هست. اون صحنه روی مسی گرفتنش و نگرفتنش به یک اندازه بحث بر انگیز می بود. چونکه مدافع بیلبائو خیلی مارمولک بازی در آورد فقط اونقدری روی مسی اثر گذاشت که توپ از پاش جدا شه و باقی ماجرا. اما وقتی پیکه جا موند، و خطا کرد که همه قبول دارن خطا کرد، غیر از اونکسی که صاحب توپ بود، لورنته هم چند متر اینور تر بود و نزدیک ترین دفاع بارسا هم سمت راست ناحیه وسط 18 قدم بود که حد اقلش 10-15 متری با اون دوتا فاصله داشت. 2 تا فوروارد و یک عدد دروازه بان. موقعیت 100% گل و اخراج 100%.
شما اگه برای قضاوت کردن نیاز داری بشینی ببینی گزارش گر چی میگه، این دیگه مشکل شماست. حتی اگر قبول کنیم که اون صحنه رو مسی پنالتی بود، هنوز اون صحنه پیکه اخراج داشت، و هنوز باید اخراج میشد و هنوز گل اول بارسلون آفساید بود.
شما که از من ایراد میگیری، چرا نمیگی همون کمک داوری که اون اشتباه به اون بزرگی (حد اقل 1 متر تو آفسای رو نگرفت) رو انجام داد، نیمه دوم دو تا موقعیت بیلبائو رو که به صورت پتانسیل تک به تک بود و اصلاً هم آفساید نبود رو آفساید گرفت؟
میبینم که بازم با گل آفساید بریدن!
راحت یه سه چهار متری توی آفساید بوده!
آفرین به کمک داروا که کم نمیزارن
برید با همین بردا خوش باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)