با دروود
با بنده بودید؟!اگر بله لطفا ببشتر روشنگری کنید که قرارداد چی هست و ...؟
با دروود
با بنده بودید؟!اگر بله لطفا ببشتر روشنگری کنید که قرارداد چی هست و ...؟
شما با اپراتور مثلا At&t قرارداد میبندید در ازای این که گوشیتون رو 200دلار میخرید ،باید 24 ماه از سرویس های این شرکت استفاده کنید، قضیه آنلاک کردن زمانی مطرحه که بتونید قرارداد رو بدید
سلام بچه ها
میگم تو رنگای نوت 2 کدوم به نظر شما قشنگ تره؟
Titanium Gray,Amber Brown, Blue
من خودم از خاکستریش خوشم میاد اما تو عکسا قهوه ایش هم بد نیس.
Ruby Wine هم تو عکس بالا خیلی خوشگله که تو بازار ایران ندیدم همچین رنگیو
جدیدا آل دیجیتال آبیشم آورده اما عکسای واقعی از رنگ آبیش ندیدم حدسم اینه که مثل آبی اس 3 باشه
به نظر شما کدوم یک از این رنگا به نوت 2 بیشتر میخوره و مناسب تره.
هرکدوم گرفتی بعدن خوشت نیومد قابشو عوض کن سخت نگیر![]()
اينجور چيزا بستگي به سليقت داره.من خودم به شخصه از آبيش خوشم مياد.
حالا انتخاب بين Note II و S IV يه نكته هم هست اينكه به نظرم S IV بگيري به نفعت هست. چون الان داره زمزمه Note III ميشه .
ولي Note II هم ويژگي هاي منحصر به فرد خودش رو داره كه شما خودتون بهتر ميدونيد مثل Pen و برنامه هاش.
6600 نی که قاب عوض کنم
خودم ترجیحم خاکستریه چون داشتم و رنگش نسبت به سفید برام خیلی شیک تر بود. اما آبیو ندیدم . اگه کسی عکس واقعی از رنگ آبی داره بذاره ممنون میشم.
تنها برتری که میتونم بگم نوت دو داره صفحه بزرگتره که با رزلشن حدودن نصف اس 4 یکم سخته کنار اومدن باهاش
و اینکه صفحه ی 5 اینچی اس 4 با رزلشن بالاش برام قابل قبول تره . گرچه با سایز کمتر از 5.5 سخت کنار میام اما به خاطر رزلشن قابل چشم پوشیه
و مسئله ای که با اس 4 دارم مدت زمانیه که باید تا ورود عمده به بازار صبر کنم و اینکه چه قیمتی ممکنه داشته باشه چون اگه بالا 3 باشه سراغش نمی رم.
نهایتا 2.3 تا 2.5 ...
کسی اطلاعی نداره رلیزش تو دبی چه تاریخیه یا اینکه 2.5 چقدر واقع بینانس واسه پیش بینی قیمت؟
Last edited by PersiAndroid; 09-04-2013 at 23:09.
سلام بچه ها با بودجه 1،200 چه گوشی پیشنهاد میدید خودم خیلی بررسی کردم 3 گوشی پیدا کردم 1- xperia ion که میگن باتریش به درد نمیخوره 2- htc one sv که میگن صفحه نمایشش کیفیت نداره 3-galaxy siii mini که cpu ش ضعیف تره .خواهش می کنم کم کنید !!!!![]()
Xperia T
حدود 1250
سلام دوستان گوشی دور وبر 1تومان چی پیشنهاد میکنید؟
به نظر من بهترین گزینه LG Optimus L9 هست مشخصاتی در حدود گلکسی اس2 داره در حالی که اس2 حدود 1.250 هست اما این گوشی حدود 950 هست یعنی 300 تومن به خاطر الجی بودنش ارزونتره! من دوستم از برند الجی L7 داره و راضیه. اما اگر به برند الجی نمیتونید اعتماد کنید، Samsung Galaxy S3 Mini با قیمت حدود 1.100 گزینه خوبیه، از برند سونی هم Xperia P گوشی عالی ای هست و از S3 Mini بیشتر توصیه اش میکنم حدود 900 هست اما در کل بیشتر از همه Optimus L9 از الجی رو پیشنهاد میکنم که واقعاً نسبت به مشخصات سخت افزاریش قیمت مناسبی داره عالی الخصوص که مدل P768 از این مدل توی ایران هست که دوربینش 8 هست به جای 5 مگاپیکسل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)