EA SPORTS FIFA 12
Available Sep 27, 2011
منبع:EA.COM
EA SPORTS FIFA 12
Available Sep 27, 2011
منبع:EA.COM
سلام،
اینم تاپیک FIFA 12 که اونجا هم میتونین اخبار بیشتری از این بازی بخونین؛
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من کرک پچ 101 رو میخوام با دایال اپ نمیتونم بگردم
قربونتون برم ممنون میشم
همون کرک قبلی رو دوباره بریز، درست میشه...
بايد در قسمتي كه پول ماهانه بهش ميدي اونقدر بالا باشه تا درصد خريدت بره بالاي 50 % تا بتوني بخريش .
سلام
دوستانی که احساس میکنن بازی براشون خیلی راحته پچ زیر رو نصب کنن تا بازی سخت تر بشه و CPU تاکتیکی تر عمل کنه!
در ضمن FIFA 11 Expansion Patch v1.6 هم منتشر شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد که این پچ رو نصب کردین آپدیت زیر رو هم نصب کنید تا یه سری باگ های پچ 1.6 حل بشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن کسانی هم که مشکل افت فریم دارن برنامه مربوطه رو از لینک زیر دریافت کنند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از دانلود فایل زیپ شده رو اکسترکت کنید و به ترتیب زیر عمل کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1: ابتدا به پوشه نصب بازی و پوشه Game رفته
2: از دو فایل data0.big, data0.bh یه بکاپ بگیرید (کپی کنید)
3:حال دو فایلی رو که کپی کردین در فولدر برنامه FIFA 11 REAL PERFORMANCE OPTIMIZER که قبلا اکسترکت کردین انتقال دهید
4: پس از پیست کردن دو فایل مربوطه فایل INSTALL OPTIMIZER رو اجرا کنید و طبق دستوری که داده میشه اینتر رو بزنید
5:حالا دو فایل data0.big, data0.bh رو که در داخل همون فولدر FIFA 11 REAL PERFORMANCE OPTIMIZER هست و یه تغییراتی در اون داده شده کپی کرده و در پوشه بازی و داخل پوشه Game پیست و ریپ لیس کنید.
دوست عزیز اون لینک اول قیلتره میشه یکجا دیگه آپ کنی.![]()
اینم خدمت شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از وقتی پچ 101 و دانلود کردم وقتی بازی میکنم اخرش که میشه میخواد بهترین بازیکن زمین و معرفی کنه گیر میکنه Don't sentمیده چه کنم
آقا یکی لطف کنه پچ آخرین نقل و انتقالات رو بذاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)