تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 236 از 386 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

سلام
    از بین رنگ های قرمز و مشکی و سفید و نقره ای کدوم به ال 90 بیشتر میاد؟؟
    درسته بحث سلیقه ایه ولی چیزی که عامه پسنده کدومه؟
    شک نکن که مشکی بهترین رنگیه که به این ماشین میاد.
    چون هم مشکی متالکش واقعا زیباست و هم با سپر همخونی داره و خیلی شیک میشه ولی خب قاعدتا مشکی مشکلات خاص خودشم داره.

البته نقره ای سفید مشکی کلا رنگ جا افتاده تو ایران برای همه ماشین ها هست. من خودم اگه تو انتخاب رنگ آزاد بودم ترجیح می دادم رنگ سفارشی بزنم (آبی آسمونی یا سبز فسفری)
    Last edited by mohamad skystar; 05-06-2012 at 15:33.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

رفتم شمع هارو آزمایشی عوض کردم چون هرجا رفتم گفتن اول شمع بعد برو سراغ جاهای دیگه چون خرجشم کم میشد ! الان کشش ماشین بهتر شده دیگه اون طور نیست که بیشتر از 100 تا نشه رفت اما هنوز مثل اون روزایی پرشتابش که تا پدال رو لمس میکردی عکسالعمل نشون میداد و دنده به خوبی پر میشد نیست ! که دیگه نمیدونم از چیه ولی بهتر شده شمع هاش که روش بود یارو گفت معلوم نیست چیه اصلا ! متفرقه بوده ! من همون رنویی گرفتم گذاشتم روش . کوئل هم مطمعنا یه چیز درب داغون بستن !
    یه ال 90 هم آورده بودن که تو 20 تا موتور سوزوونده بودش مدل 90 انگار موتور با دمای بالا همیشه کار میکرده که البته علتش رو دیگه جویا نشدم
    فعلا همینجور استفاده میکنم و شتاب نسبتا کم الانش رو پای هوای بسیار گرم و بنزین میذارم تا ببینم در ادامه چه طور میشه !

راستی نمیدونم چرا پدال گاز انقدر شل و ول شده ! قبلا بهتر بود و سفت بود آدم مکانیزمش و میزان نیرویی که باید بهش وارد شه دستش بود اما الان یه جور شده که انگار خیلی شل هست یعنی کورسش دیگه دستم نیست گاز که میدم سفتی قبل رو نداره که بدونم الان دریچه تو چه مرحله ای هست و چقدر بازه !
    ممکنه سیم گاز مشکلی واسش پیش امده باشه ؟
    بعد دوستان شما سیم گازتون رو خونه چندم هست ؟
    Last edited by isbn; 05-06-2012 at 17:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دقیقا وقتی کمپرس شروع به کار میکنه این لرزش و صدا میاد. اما سوال اینجاست وقتی تازه موتور رو روشن میکنم و کولر میگیرم ازش این صدا نمیاد و وقتی ماشین یه مدتی کار میکنه و آمپرش بالا میره(سه چهارتا خط) صداش شروع میشه.
    درضمن یه نمایندگی خوب معرفی کنید تو تهران که ببرمش اونجا. ممنون
    سلام.
    در مورد اینکه میفرمایید هنگامی که موتور رو تازه روشن میکنید و موتور سرده با استفاده از کولر لرزشی به وجود نمیاد قضیه مقداری پیچیده تر میشه . نمیدونم احتمالا یه خطایی تو ecu رخ داده یا سنسوری ایراد پیدا کرده.
    شما هنگامی که دور موتور رو بیشتر میکنید لرزش بر طرف میشه؟؟یا بلعکس لرزش بیشتر هم میشه؟؟
    ولی در مورد اینکه ببرید نمایندگی من پیشنهاد نمیکنم نمایندگی ببرید ولی بهترین نمایندگی تندر نمایندگی مرکزی(میدان ازادی) بود که شنیدم الان شده مخصوص مگان و تینا ومورانو
    نمایندگی های دیگه هم من خودم یکی نمایندگی تهرانپارس با اذری رو میشناسم که هر دوتاشون یه بلایی سر ماشین اوردند.البته نمایندگی ازادی واقعا خوب بود که الان میگن جمع شده قسمت مربوط به لوگان
    من پیشنهادم اینه که پیش یه مکانیک به روز و ماهر یا کولرساز ماهر ماشین رو نشون بده

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

رفتم شمع هارو آزمایشی عوض کردم چون هرجا رفتم گفتن اول شمع بعد برو سراغ جاهای دیگه چون خرجشم کم میشد ! الان کشش ماشین بهتر شده دیگه اون طور نیست که بیشتر از 100 تا نشه رفت اما هنوز مثل اون روزایی پرشتابش که تا پدال رو لمس میکردی عکسالعمل نشون میداد و دنده به خوبی پر میشد نیست ! که دیگه نمیدونم از چیه ولی بهتر شده شمع هاش که روش بود یارو گفت معلوم نیست چیه اصلا ! متفرقه بوده ! من همون رنویی گرفتم گذاشتم روش . کوئل هم مطمعنا یه چیز درب داغون بستن !
    یه ال 90 هم آورده بودن که تو 20 تا موتور سوزوونده بودش مدل 90 انگار موتور با دمای بالا همیشه کار میکرده که البته علتش رو دیگه جویا نشدم
    فعلا همینجور استفاده میکنم و شتاب نسبتا کم الانش رو پای هوای بسیار گرم و بنزین میذارم تا ببینم در ادامه چه طور میشه !

راستی نمیدونم چرا پدال گاز انقدر شل و ول شده ! قبلا بهتر بود و سفت بود آدم مکانیزمش و میزان نیرویی که باید بهش وارد شه دستش بود اما الان یه جور شده که انگار خیلی شل هست یعنی کورسش دیگه دستم نیست گاز که میدم سفتی قبل رو نداره که بدونم الان دریچه تو چه مرحله ای هست و چقدر بازه !
    ممکنه سیم گاز مشکلی واسش پیش امده باشه ؟
    بعد دوستان شما سیم گازتون رو خونه چندم هست ؟
    شما یه دیاگ تو نمایندگی بزن و ببین سنسورهای موتورت تو چه وضعی هستن.کویلهات رو هم چک کن.شاید مشکل از کویلهات باشه.پمپ بنزینت رو هم چک کن

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیاگ در سه جای مختلف زدم ! هیچ خطایی نبود و سنسور ها سالم کار میکردن !
    الان با تعویض شمع فعلا که خوب شده حداقل تو شهر حالا فردا یه جاده هم باهاش میرم تا کامل معلوم شه ولی الان یکی از دوستان یه مطلبی رو برام pm کرد که مثل اینکه گفتن کوئل های سر قهوه ای ساخت ترکیه کلا مشکل دارن و معمولا نیم سوز و حتی میسوزند ! البته من نمیدونم برای من کدوم مدل هست ماشینم سری دی 90 هست
    فکر میکنم که باید کوئل ها هم تعویض شن

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

هر چند کیلومتر باید ماشین را سرویس بدم ؟الان 1400 تا رفتم
    و اینکه با اینکه عقربه ابش از 4 بالاتر نمی یاد ولی موتورش خیلی گرم میشه در حالی که پراید که قبلا داشتم اینقدر گرم نمیشد و مثلا 2-3 کیلومتر میرفتم تا عقربه اب بالا می اومد
    ولی این هم روشنش میکنم عقربه اب دو خونه بالا میره و یک 100 متر که میرم عقربه ابش میره رو 4 امین خونه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و اینکه با اینکه عقربه ابش از 4 بالاتر نمی یاد ولی موتورش خیلی گرم میشه در حالی که پراید که قبلا داشتم اینقدر گرم نمیشد و مثلا 2-3 کیلومتر میرفتم تا عقربه اب بالا می اومد
    ولی این هم روشنش میکنم عقربه اب دو خونه بالا میره و یک 100 متر که میرم عقربه ابش میره رو 4 امین خونه
    سلام.مشکلی نیست دوست من.اگه از 4 خونه بالاتر نمیره مشکلی نداره.
    در مورد سرویس هم میتونید به دفترچه خودروتون مراجعه کنید و کاملا توضیح داده.ولی محض اطلاع بگم که تندر سرویس های اولیه نداره.شما بعد 10000 کیلومتر ماشین رو ببرید نمایندگی برای سرویس های دوره ای .(تعویض روغن-فیلتر هوا-فیلتر روغن و...)

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

همه ی تندرا اینجوریه.آمپر آبش به ندرت از 4 خونه بالاتر میره.

داره خودمونی میشه steve jobs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

سلام.
    در مورد اینکه میفرمایید هنگامی که موتور رو تازه روشن میکنید و موتور سرده با استفاده از کولر لرزشی به وجود نمیاد قضیه مقداری پیچیده تر میشه . نمیدونم احتمالا یه خطایی تو ecu رخ داده یا سنسوری ایراد پیدا کرده.
    شما هنگامی که دور موتور رو بیشتر میکنید لرزش بر طرف میشه؟؟یا بلعکس لرزش بیشتر هم میشه؟؟
    ولی در مورد اینکه ببرید نمایندگی من پیشنهاد نمیکنم نمایندگی ببرید ولی بهترین نمایندگی تندر نمایندگی مرکزی(میدان ازادی) بود که شنیدم الان شده مخصوص مگان و تینا ومورانو
    نمایندگی های دیگه هم من خودم یکی نمایندگی تهرانپارس با اذری رو میشناسم که هر دوتاشون یه بلایی سر ماشین اوردند.البته نمایندگی ازادی واقعا خوب بود که الان میگن جمع شده قسمت مربوط به لوگان
    من پیشنهادم اینه که پیش یه مکانیک به روز و ماهر یا کولرساز ماهر ماشین رو نشون بده

دوست عزیز امروز که خیلی ریز دقیق شدم رو صداش دیدم دقیقا از فن میاد اون صدا.

وقتی در موتور رو باز میکنم و منتظر میمونم که دمای موتور بره یکم بالا و کولر رو روشن میکنم میبینم دقیقا صدا و لرزش از فن هست. بنابراین اینکه میگفتم بعد گرم شدن ماشین صدا درمیاد با این چیزی که دیدم ثابت میشه.

فن وقتی دورش میره بالا و سرعتش زیاد میشه اون لرزش و صدا شروع میشه.

ممنون از وقتی که گذاشتین و به سوالام جواب دادین. به نظرتون واسه عوض کردنش اقدام کنم؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز امروز که خیلی ریز دقیق شدم رو صداش دیدم دقیقا از فن میاد اون صدا.

وقتی در موتور رو باز میکنم و منتظر میمونم که دمای موتور بره یکم بالا و کولر رو روشن میکنم میبینم دقیقا صدا و لرزش از فن هست. بنابراین اینکه میگفتم بعد گرم شدن ماشین صدا درمیاد با این چیزی که دیدم ثابت میشه.

فن وقتی دورش میره بالا و سرعتش زیاد میشه اون لرزش و صدا شروع میشه.

ممنون از وقتی که گذاشتین و به سوالام جواب دادین. به نظرتون واسه عوض کردنش اقدام کنم؟
    حتما اقدام کنید ، چون اگر فن از کار بیافته عملا ماشینتون هرجا باشه باید متوقف بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •