سلام
از آقایون کسی میدونه دیفای چجور بازی هایی رو میخوره
آخه cpuش مدل TIAMO هستش و تو سایت ها فقط یا snapdragon گذاشتن یا ARM Cortex
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
سلام
از آقایون کسی میدونه دیفای چجور بازی هایی رو میخوره
آخه cpuش مدل TIAMO هستش و تو سایت ها فقط یا snapdragon گذاشتن یا ARM Cortex
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
bekham7عزیز منم همین مشکل تموم شدن شارژ باتریو داشتم...شمارمو برات پ خصوصی میکنم فردا باهام تماس بگیر بهت میگم چکارکنی..ببخشید چون وقت تایپ ندارم واینکه اینجوری بیشتر طول میکشه..
خوب این به نظر من مشکل از رام هست . باید باطری رو شارج میکردی و دوباره با rsd-lite یک رام رسمی 2.1 یا 2.2 فلش میزدی . حالا که دادی به موبایلی امیدوارم حلش کنه برات . نتونست خوذت هم میتونی .
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
سلام احمد جان .
در موردش اینجا یه چیزهایی گفته شده . بازم سوال داشتی همونجا بپرس . کلا" گوشی خوبیه .
بچه ها اینم دیفای مشکی قرمزهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by fire159; 27-08-2011 at 09:15.
من که میخوام فایل مثلا PDF باز کنم مستقیم از حافظه میره بطور پیش فرض با Office خود گوشی باز کنه که بعدش میگه آپدیت میخواد و اینقدر هم پولشه. من برنامه PDF دیگه هم ریختم و با اون برنامه میشه باز کنم. اما سوالم اینه که پیش فرض چطور تفییر بدم یا اصلا uninstall کنم برنامه رو؛ چون برنامه ای هست که روی رام هست همینطوری مثل بقیه برنامه ها uninstall نمیشه.
اکثر بازی ها روی دیفای جواب میده . چون کارت گرافیک دیفای تو این رنج قیمت بهترین هست . PowerVR SGX530 GPU
خیلی از بازی های سنگین و کیفیت اچ دی رو به راحتی اجرا میکنه .
خدمت همه دوستان عرض سلام دارم هادى جان سلام بابت آدرسى كه دادى ممنون امروزيك ديفاى مشكى قرمز ويك ex115 گرفتم منو ex115كمى مثل
گوشيهاى چينى مى ماند ولى زيبااست ديفاى هم گوشى بسيار زيبا ئى است وهم خوش دست البته تازه روشنش كردم اول كار كه همچيز عالى است
بازار رادانلودكردم سرعت خوبى هم داردازنظرنماى كلى مى شوديكى اززيباترين گوشيهاى آندرويداست البته ازنظر كار اول راه هستم تا اينجا كه عالى بود
بعدهم بااتريكس كمى مقايس مى كنم ببينم چطوراست
cpu دیفای نوعی از ARM cortex محسوب میشه و بهتره بازی های سازگار با این نوع رو دانلود کنید
به نظر من که همون تمام مشکی خیلی قشنگتره! البته اگه اسپورت هم بخوایم باز سفید- مشکی رو میپسندم من ( نظر شخصی)بچه ها اینم دیفای مشکی قرمزه![]()
اکثر بازی ها روی دیفای جواب میده . چون کارت گرافیک دیفای تو این رنج قیمت بهترین هست . PowerVR SGX530 GPU
خیلی از بازی های سنگین و کیفیت اچ دی رو به راحتی اجرا میکنه .
ممنونم از راهنمایی تون ولی من بازی های spiderman total mayhem HD رو با فایل های snap dragon نصب کردم و اجرا کرد همینطور splinter cell conviction ولی بازی shodow guardian HD رو با power VR زدم نشد.
اگه کسی میدونه با کدوم فایل اجرا میشه به من بگید.
با تشکر
سلام تو لینکه پایین نشون میده که با برنامه اورکلاک مایلستون سی پی یو دفی رو به 1.3 تغییر میده و میگه میشه پایینترم گذاشت کسی با این نرم افزار کار کرده؟ مثل اینکه معتبره اگه کسی تجربیاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)