تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 1783 اولاول ... 1361862262322332342352362372382392402462863367361236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان یه مطلبی رو بگم:
    من خداییش تمام فرومهای شرکتهای سرویس دهنده اینترنت رو زیر و رو کردم ولی متاسفانه به یک شرکت خوب که همه چیزش توپ باشه نرسیدم.
    درمورد صبانت هم اینوبگم که من الان سرویس 128 9گیگ گرفتم سرعت روزانه 130 تا 140 هست و سرعت شبانشم 65 هست.خداییش از نظر سرعت مشکلی ندارم اما تنها چیزی که منو اذیت میکنه این دز....ی حجم هستش چون واقعا زود حجم تموم میشه و به نظر من این بزرگترین مشکلیه که الان هرعقل سالمی این مطلب رو بدونه اصلا دور و بر شرکت صبا نت نمیاد.
    پس نیجه این شد که صبانت نگیریدددددددددد....

2. 2 کاربر از hossein-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من تازه اومدم صبا تهران، حجم اضافه کم میکنه؟ آخه یعنی هیچ راهی نداره شما ثابت کنید، که اونقدر مصرف نکردین، یه برنامه نصب کنید و log بگیره و.. نمیشه؟

اگه ممکنه حجم های اضافه ای که میخوره رو به ترتیب واسم بذارین ممنون
    10 مگ
    20 مگ
    50مگ
    100مگ
    200
    300
    500
    بگید مثلاً 20+30

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من خونه آشنامونه اونجا فقط روز 89 دوره که بشه صبح تا شب اولتیماتوم همه ی 11گیگ رو خالی میکنم همیشه، چون توی 88روز خودشون 1گیگم استفاده نمیکنن، شبانه هم استفاده ندارم، فقط ازین 11گیگ(خالی بستم، توی 88روز 4گیگ رو حداقل با وبگردی خالی میکنن) بعدش من از اون 8گیگ چقد میتونم دانلود کنم؛ یعنی صبانت به ازای 4گیگ دانلود چقد خودش برمیداره؟
    این نامردا هی میگفتم پورت نداریم( من گفتم چه خبره! لابد دارن چیز مفتی میدن ملت ریختن) اما الان حتی نزدیکانم میگن حجم میخوره، توی اصفهان حجم میخوره چه برسه تهران با اون شلوغی ، خدا رحم کنه
    البته من ماه پیش چند ماه شاتل داشتم، 3ماه شهراد داشتم، الان صبانت، به نظرتون بعدش برم چه شرکتی؟
    مخابراتمون میگه پورت نداره اما همینطوریش چند ماه یه بار عوض میکنم، البته ضرر مالی واسه رانژه داشتم اما چه میشه کرد،؟ علاقه به امتحان هستش! اون مرکز مخابراتیمونم میگه تا 10سال آینده تضمینی پورت واسه adsl مخابرات نداریم، میخواستم برگردم بش بگم تا 10سال دیگه شاید ایران نباشه! یارو زنیکه همیشه عصبانیه، انگاری ازم طلبکاره با اون شکمش، بیفته روم لهم میکنه! بگذریم، اما خداییش خیلی عصبانیه اون زنه تو مخابرات منتظرم 3ماه تموم بشه برم یه شرکت دیگه،
    Last edited by maziarb; 05-03-2011 at 22:26.

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

از سوی یک مقام مخابرات استان تهران صورت گرفت تائید امنیتی بودن قطع اینترنت در ایران

یک مقام مخابرات استان تهران تائید کرد مقام‌های جمهوری اسلامی به دلیل پاره‌ای مسائل امنیتی و سیاسی در بعضی مواقع دستور قطع اینترنت را صادر می‌کنند.
    به گزارش امروز سه‌شنبه (سوم اسفند) سایت آتی‌نیوز محمد خجسته‌نیا مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در عین حال گفته که قطعی اینترنت در ایران «همیشه به دلایل سیاسی و امنیتی نیست.»
    آقای خجسته‌نیا ادعا کرده که «بحث خرابی و اشکالات فنی موجود در سیستم‌های متصل به اینترنت بسیار بیشتر از مسایل سیاسی و امنیتی است.»
    وی همچنین افزوده که «البته در هنگام بحران یا وقوع یک رویداد خبری در کشور و حتی مناسبت‌های خبری، اشکالاتی در خطوط اینترنتی به وجود می‌آید که امری طبیعی است.»
    مقام‌های جمهوری اسلامی برای مقابله با مخالفان و منتقدان خود علاوه بر مسدود کردن هزاران سایت اینترنتی، در بسیاری از مواقع به قطع اینترنت یا کاهش سرعت آن برای کاربران ایرانی مبادرت می‌کنند.
    با آغاز اعتراض‌ها به نتیجه انتخابات سال گذشته و برپایی راهپیمایی‌های اعتراضی در تهران و چند شهر بزرگ ایران، دفعات قطعی و یا کاهش سرعت اینترنت افزایش قابل توجهی داشته است.
    مقام‌های امنیتی چند روز قبل و بعد از فراخوان هر تجمعی در ایران اقدام به کاهش سرعت یا قطع اینترنت در بسیاری از شهر‌های این کشور می‌کنند.
    گفته‌های مدیر روابط عمومی مخابران استان تهران یکی از معدود اظهارات مقام‌های مسئول در اعتراف بر سیاسی و امینتی بودن قطعی اینترنت در ایران است.
    دستشون درد نکنه که کنترل میکنن ...انصافاخطرناکه ...اگه میشد یکاری میکردن اصلا کلا اینترنت فقط در دوسه نقطه خاص هر شهر بود و یک دوربین مداربسته بالای سر مونتیور بود باورکنید حتی یک مشکل کوچک در کشور بوقوع نمیپیوست ...حیف که مانتیور و سیستم زیاد وارد کردن به کشور ..

من تازه اومدم صبا تهران، حجم اضافه کم میکنه؟ آخه یعنی هیچ راهی نداره شما ثابت کنید، که اونقدر مصرف نکردین، یه برنامه نصب کنید و log بگیره و.. نمیشه؟

اگه ممکنه حجم های اضافه ای که میخوره رو به ترتیب واسم بذارین ممنون
    10 مگ
    20 مگ
    50مگ
    100مگ
    200
    300
    500
    بگید مثلاً 20+30
    عزیزم عمرا ...
    سر مهندس طراحی شرکت اوراکل و مدیر کل بخش it شرکت سیسکو و رئیس بخش مدیریت پردازش داده شرکت گوگل و ...باتمام امکانات پیشرفته روز دنیا نمیتونن اینو مسئله رو ثابت کنن ...مگر اینکه یک نفر از خود هیات مدیره شرکت چیزی به بیرون درز بده که اونم امکانش تقریبا نزدیکه محاله ...

من خونه آشنامونه اونجا فقط روز 89 دوره که بشه صبح تا شب اولتیماتوم همه ی 11گیگ رو خالی میکنم همیشه، چون توی 88روز خودشون 1گیگم استفاده نمیکنن، شبانه هم استفاده ندارم، فقط ازین 11گیگ(خالی بستم، توی 88روز 4گیگ رو حداقل با وبگردی خالی میکنن) بعدش من از اون 8گیگ چقد میتونم دانلود کنم؛ یعنی صبانت به ازای 4گیگ دانلود چقد خودش برمیداره؟
    این نامردا هی میگفتم پورت نداریم( من گفتم چه خبره! لابد دارن چیز مفتی میدن ملت ریختن) اما الان حتی نزدیکانم میگن حجم میخوره، توی اصفهان حجم میخوره چه برسه تهران با اون شلوغی ، خدا رحم کنه
    البته من ماه پیش چند ماه شاتل داشتم، 3ماه شهراد داشتم، الان صبانت، به نظرتون بعدش برم چه شرکتی؟
    مخابراتمون میگه پورت نداره اما همینطوریش چند ماه یه بار عوض میکنم، البته ضرر مالی واسه رانژه داشتم اما چه میشه کرد،؟ علاقه به امتحان هستش! اون مرکز مخابراتیمونم میگه تا 10سال آینده تضمینی پورت واسه adsl مخابرات نداریم، میخواستم برگردم بش بگم تا 10سال دیگه شاید ایران نباشه! یارو زنیکه همیشه عصبانیه، انگاری ازم طلبکاره با اون شکمش، بیفته روم لهم میکنه! بگذریم، اما خداییش خیلی عصبانیه اون زنه تو مخابرات منتظرم 3ماه تموم بشه برم یه شرکت دیگه،
    من فقط توصیه مدیران ارشد اینترنت ایران به شما میکنم ...
    شما قذافی میشناسید ؟ دربارش مطالعه کردید ؟ میدونیدنظرش درباره اینترنت و استفاده مردمی ازش چیه ؟
    اگر تحقیق کنید در این باره از شدت هیجان و ارادت قلبی به مدیران شرکت صبا نت و اینمه مرام و معرفت در حال گریه از حال میروید و هر گز چنین سخنانی بر زبان نمیرانید !!
    Last edited by nimanimaoo; 05-03-2011 at 23:59.

6. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه دیگه، اینقدرم مظلوم نیستن! توی این زمونه کی پیدا میشه کلاه بردار نباشه؟

داره خودمونی میشه aliram38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرویس من از دیشب قطع شده . تهران مرکز نبوت 7790
    مال فامیلمون هم که مرکز حکمت شعار (7789) هست هم از امروز قطع شده.
    کسانی که از این دو مرکز هستن سرویسشون امروز 89/12/16 قطع شده یا نه ؟
    با تشکر

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

شماره جدید پشتیبانی و فروش صبانت

به اطلاع کلیه کاربران محترم صبانت میرساند با استفاده از شماره تلفن 83852 میتوانید به بخش های فروش و پاسخگویی شرکت دسترسی داشته باشید.
    یکی اینو بن کنه بابا!! تبلیغ تو روز روشن؟؟؟؟ بله اون شمارتون هست اما بعد تماس کی مشکل رو حل میکنید؟؟ آقا جان برادر من جمعش کنید.. سه ماه صبا نت داشتم بعدش رفتم دیال آپ استفاده کردم.
    الان هم از یکی از ارزونترین آی اس پی ها سرویس گرفتم به مراتب از صبا نت بهتره

10. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سرویس من از دیشب قطع شده . تهران مرکز نبوت 7790
    مال فامیلمون هم که مرکز حکمت شعار (7789) هست هم از امروز قطع شده.
    کسانی که از این دو مرکز هستن سرویسشون امروز 89/12/16 قطع شده یا نه ؟
    با تشکر
    شما نگران نباشید
    بخاطر سه شنبه هاست
    فردا یا پس فردا وصل میشه البته این مشکل هفته دیگه هم تکرار میشه

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام من مخابرات 128 دارم روی 15 هم دانلود میکنم...
    واقعا وقتی میخوام یه ویدیو توی یوتیوب ببینم جر میخورم....
    اونوقت چطوری میشه 128 صبا نت یا شرکت های دیگه روی 50 دانلود میکنه..مگه اینا هم 128 نیستن ؟
    در ضمن کسایی که سرعت دانلود مثلا 50 دارن راحت توی یوتیوب میتونند فیلم ببیند...؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینها سرویسهای محدود به حجم هستند، 3گیگ ترافیک قیمت 10~15 تومن، اما سرعت بالا، چون واسه اونا فرقی نداره گیگت رو توی 1روز تمام کنی یا یک ماه، سرعت بالا هم میدن، بعد سرعتشون هم بالای 50هستش، تا 200Kb/s ،،شبانه ترافیک رایگان هم داره،

14. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •