من خونه آشنامونه اونجا فقط روز 89 دوره که بشه صبح تا شب اولتیماتوم همه ی 11گیگ رو خالی میکنم همیشه، چون توی 88روز خودشون 1گیگم استفاده نمیکنن، شبانه هم استفاده ندارم، فقط ازین 11گیگ(خالی بستم، توی 88روز 4گیگ رو حداقل با وبگردی خالی میکنن) بعدش من از اون 8گیگ چقد میتونم دانلود کنم؛ یعنی صبانت به ازای 4گیگ دانلود چقد خودش برمیداره؟
این نامردا هی میگفتم پورت نداریم( من گفتم چه خبره! لابد دارن چیز مفتی میدن ملت ریختن) اما الان حتی نزدیکانم میگن حجم میخوره، توی اصفهان حجم میخوره چه برسه تهران با اون شلوغی ، خدا رحم کنه
.gif)
البته من ماه پیش چند ماه شاتل داشتم، 3ماه شهراد داشتم، الان صبانت، به نظرتون بعدش برم چه شرکتی؟
مخابراتمون میگه پورت نداره اما همینطوریش چند ماه یه بار عوض میکنم، البته ضرر مالی واسه رانژه داشتم اما چه میشه کرد،؟ علاقه به امتحان هستش! اون مرکز مخابراتیمونم میگه تا 10سال آینده تضمینی پورت واسه adsl مخابرات نداریم، میخواستم برگردم بش بگم تا 10سال دیگه شاید ایران نباشه! یارو زنیکه همیشه عصبانیه، انگاری ازم طلبکاره با اون شکمش، بیفته روم لهم میکنه! بگذریم، اما خداییش خیلی عصبانیه اون زنه تو مخابرات
.gif)
منتظرم 3ماه تموم بشه برم یه شرکت دیگه،