تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 252 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

آرش به قدری بچه خوب و با مرام و با معرفتی است که اگر روی پایش خالکوبی باشد آن را از بین می‌برد. او بچه پاک و زلالی است.»
    همچی میگه اگه رو پاش خالکوبی باشه آن را از بین میبرد انگار خالکوبی مادر زاده

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ساکت : برخی تیم هابا مجموعه ای از بزرگان و بهترین امکانات مرتبا خود را بی بضاعت معرفی می کنند /یکشنبه سراسر اصفهان در شور و شادمانی خواهد بود

مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در گفتگویی با پایگاه خبری سپاهان به سئوالات مختلفی در مورد این باشگاه پاسخ داد . این گفتگو را با هم می خوانیم .

تیم فوتبال سپاهان در آستانه قهرمانی رقابت های لیگ برتر قرار گرفته و به عنوان صدرنشین گروه اول لیگ قهرمانان هم به مرحله بعد صعود کرد. در این باره صحبت کیند .

بله . ما یک گام دیگر تا قهرمانی در رقابت های لیگ برتر فاصله داریم و به امید خدا فردا این گام برداشته و قهرمانی مان تثبیت می شود و خوشحالم که این رخداد خوش یمن و جشن قهرمانی در شهر اصفهان و در حضور باشکوه هوادارن مان رقم می خورد. در لیگ قهرمانان هم همانطور که اشاره کردید تیم با اقتدار سرگروه گروه اول این مسابقات شد تا در مرحله پلی آف میزبان بنیاد کار ازبکستان در اصفهان با شیم و بتوانیم شادمانی صعود از مرحله حذفی آسیا را نیز در ورزشگاه فولاد شهر با هواداران مان تقسیم کنیم

به دیدار فردا جشن قهرمانی در روز دیدار با پرسپولیس اشاره کردید .برنامه های باشگاه در این روز چیست ؟

روابط عمومی و کانون هواداران باشگاه ویژه برنامه های متعددی را برای این روز تدارک دیده اند که اطمینان دارم با شکوه حضور هواداران مان این برنامه ها به بهترین وجه اجرا می شود .

رونمایی از کارت الکترونیک هواداری یا سپاهان کارت که با حضور مدیران ارشد استان ، بانک ملی ایران و شرکت فولاد مبارکه انجام می پذیرد و ضمن دارا بودن همه خدمات بانکی از بسیاری از مزایا و ویژگی ها بهره مند است ، برپایی ویژه برنامه های مفرح گرامیداشت قهرمانی قبل و بعد از بازی با پرسپولیس ، برپایی نماز شکر قهرمانی و در نهایت حرکت همه سپاهانی ها و هواداران اصفهان از ورزشگاه فولاد شهر به سوی گلستان شهدا برای تقدیم این افتخار بزرگ به مقام شامخ شهدای استان از جمله ویژه برنامه های فولاد مبارکه سپاهان در روز 25 اردیبهشت است . ضمن اینکه در این روز مفتخر به میزبانی از سفیر پر افتخار فوتبال ایران علی دایی در اصفهان هستیم و امیدوارم میزبانی خوبی را از ایشان و پرسپولیس به عمل آوریم .

بحث تداوم حضور امیر قلعه نوعی در این روزها یکی از بحث های داغ و دنباله دار رسانه هاست. آیا امیر در فصل آینده هم در کنار ما خواهد بود ؟

ما سال آینده را هم با قلعه نوعی ادامه می دهیم و درصددیم تا با یاری خدا قهرمانی آسیا را همراه با امیر جشن بگیریم .

هیئت مدیره باشگاه بر تداوم حضور وی در سپاهان تاکید دارد . با توجه به فشردگی مسابقات و با توجه به اینکه چند دیدار حساس را به ویژه در مرحله حذفی لیگ قهرمانان در پیش رو داریم برای اینکه تمرکز سرمربی تیم دچار خدشه نشود مذاکرات نهایی را به بعد از این مسابقات موکول کرده ایم .

به صراحت اعلام می کنم امیر قلعه نوعی تنها گزینه ما برای فصل آتی است و با پایان لیگ و پلی آف آسیا قراردادمان را با وی رسمی می کنیم.

ضمن اینکه باید تاکید کنم نام های دیگری که در روزهای اخیر از سوی شایعه پراکنان برای هدایت تیم فوتیال سپاهان در فصل آینده مطرح شده به دور از واقعیت و برای مطرح نمودن و زنده کردن دوباره برخی اسم هاست که به هیچ وجه صحت ندارد .

سرپرست باشگاه استقلال تهران پس از حذف تیم متبوعش از لیگ قهرمانان آسیا با اشاره به صعود دو تیم اصفهانی به مرحله بعدی این رقابت ها گفته این دو باشگاه هم تجربه و هم امکانات بالایی دارند اما ما توان رقابت با باشگاه هایی که 20 میلیار د تومان هزینه می کنند را نداریم . نظرتان در این باره چیست ؟

در ابتدا باید عرض کنم که حذف تیم فوتبال استقلال تهران و عدم صعود آبی های تهران از مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در شرایطی به وقوع پیوست که این تیم با همه شایستگی های خود و با بدشانسی و بداقبالی نتوانست از این مرحله صعود نماید و بهتر است حذف این تیم به مسائل و یا توانمندی های دیگر باشگاه ها ربط داده نشود .

استقلال تهران یکی از بهترین کادر های فنی و مجموعه ای از بازیکنان شایسته و ستارگان فوتبال را در اختیار دارد و نباید به طور مرتب این تیم از سوی مسئولانش بی بضاعت معرفی شود .

در فوتبال ما هیچ باشگاهی نیست که برای هر فصل خود 20 میلیار د تومان بودجه در اختیار داشته باشد و حداکثر و بالاترین بودجه متصور برای یک باشگاه در یک فصل 10 میلیارد تومان است که از 4 میلیارد آغاز و به سقف اینچنینی 10 میلیارد تومان می رسد.همان مبلغی که دو تیم استقلال و پرسپولیس هم از آن بهره مند بوده اند و آن را اعلام کرده اند و بودجه ما حتی مقدار جزیی کمتر از این عدد است . من واقعا متاسفم هر جا تیمی کامیاب و قهرمان است همه چیز آنجا منظم بوده و از بابت داشتن خیلی امکانات از مراجع مختلف تشکر می کنند اما به محض ناکامی ، سعی در تخریب تیم های موفق به عناوین و رفتار های مختلف دارند و سعی می کنند تا عوامل موفقیت دیگران را به مسائل غیر مرتبط ربط دهند . هیچ کدام از 18 تیم لیگ برتری بودجه بیست میلیاردی ندارد و حداکثر بودجه برای یک باشگاه همان ده میلیارد تومان است که عرض کردم که این هم برای تعدادی از باشگاه ها متصور است .

باز هم تاکید می کنم که ناکامی استقلال در آسیا با کادر فنی و بازیکنان بزرگ و مدیریت با تجربه ای که در اختیار دارد به هیچ وجه حق این تیم نبود و استقلالی ها سرافرازانه و در اوج بدبیاری حذف شدند. پس بهتر است ناکامی این تیم دست آویزی برای حمله به موفقیت دو تیم اصفهانی نشود .

ضمن اینکه هر جا دو تیم اصفهانی در مسائلی با برخی دوستان دچار اختلاف نظر یا یک مباحثه می شوند سریعا برخی از آقایان به حربه بودجه این باشگاه ها متوسل می شوند و به پاسخگویی با پاسخ های غیر مرتبط می پردازند تا فقط و فقط مسائل مالی را عامل نا کامی خود و کامیابی رقیب معرفی کنند . بودجه ما حداقل با چهار تا پنج باشگاه دیگر لیگ برتری برابری یا کمتر از آنان می باشد و این در حالی است که ما مزیت ویژه پخش مستقیم نزدیک به هفتاد و پنج بازی از شبکه سوم و جام جم را نداریم.

پیگیری هایی که در مورد حق پخش تلویزیونی داشتید به کجا انجامید ؟

بحث حق پخش تلویزیونی اصلی ترین و جدی ترین بحث برای در آمدزایی باشگاه هاست و ما در سازمان لیگ پیشنهاد صد و پنجاه میلیارد تومانی خود را در این باره مطرح کرده ایم و به همراه فدراسیون پیگیر این موضوع هستیم و باهمه قوا از این سیاست حمایت می کنیم .

این عددی که مطرح نموده ایم و در حال پیگیری آن هستیم با رقم های جهانی فاصله های زیاد و معناداری دارد مثلا در ترکیه این رقم چیزی در حدوددویست و پنجاه میلون دلار و در اروپا این رقم هفتصد میلیون دلاراست . رقمی که در حوزه لیگ برتر مطرح کرده ایم می تواند به راحتی عملیاتی شود و امیدوارم همه باشگاه ها برای تحقق آن بدون هیچ مصلحت اندیشی و رودربایستی حساس و مصر باشند.

ناصر حجازی اسطوره فوتبال ایران در این ایام با بیماری در حال مبارزه است . سخنی در این باره دارید ؟

وقتی چهره ایشان را از تلویزیون دیدم تا ساعت ها متاثر بودم و باور نمی کردم که ایشان همان ناصرخان خوش سیمای فوتبال ایران باشد . حجازی اسطوره تکرار ناشدنی فوتبال ایران و نگین افتخار کشور ما و آسیاست که بیماری وی میلیون ها هوادار فوتبال را در ناراحتی و اندوه فرو برده است . همه ما برای سلامتی ایشان دعا می کنیم و امیدوارم خداوند ایشان را در کمال صحت و سلامتی به آغوش هواداران میلیونی اش بازگرداند تا بازهم مفتخر به حضور این اسوه غرور و افتخار در ورزش کشورمان شویم .

و سخن پایانی تان ؟

منتظر حضور پرشور هواداران مان در دیدار با پرسپولیس و ویژه برنام های جشن قهرمانی 25 اردیبهشت هستیم و خوشحالم که با افتخار ات به دست آمده اصفهان به پایتخت فوتبال ایران تبدیل شده است . لازم است در پایان از هیئت مدیره شرکت فولاد مبارکه ، مدیر عامل این شرکت جناب آقای دکتر سمیعی نژاد ، اعضای هیئت مدیره ، سرمربی ، کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال و دیگر تیم های باشگاه ، پرسنل شرکت فولاد مبارکه ، هواداران ، اصحاب رسانه و مدیران و پرسنل باشگاه صمیمانه به واسطه حمایت ها و تلاش های کم نظیرشان سپاسگزاری نمایم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

قهرماني سپاهان رو به طرفدارانشون تبريك مي گم . اما هر كاري كنيد كل فوتبال ايران يعني استقلال و پرسپوليس . گزارشگر اصفهان هميشه جوگيره . فكر كرده الان منچستر هستند . مدام ميگفت تيم بزرگ سپاهان . اگه پرسپوليس امروز سپاهان رو ببره از عجايب روزگار هست كه اتفاق خواهد افتاد و ...

در كل نتيجه پولي كه خرج مي كنند و مي گيرند و انشاالله همه تيمهاي ما پول دار بشند و پولشون رو اصولي خرج كنند .

فقط استقلال

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

قهرمانی سپاهان رو باز هم تبریک میگم

من نمیدونم چرا باید جام رو در کرج به سپاهان بدند!

پرسپولیس هم با خوش شانسی در این بازی با شکست مواجه نشد
    گرچه دوستانشون! هم حسابی این بازی رو با اجازه بازی محمد نوری و همینطور داوری عجیب مظفری زاده براشون شیرین کرده بودند

جالبه که روی عقیلی خطا کردند بعد عقیلی کارت میگیره تازه دایی منت بیرون زدن توپ رو هم روی سر سپاهان میذاره!

به امید قهرمانی در جام حذفی و انشاالله در لیگ آسیا
    Last edited by satttanism; 15-05-2011 at 19:23.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض من، مهدی مهدوی‌کیا با صدای بلند کارخیر می‌کنم

همشهری تماشاگر نوشت:

مهدی مهدوی‌کیا از آن دست ورزشکارانی است که برخلاف روایت‌های
    اشتباه اما مرسوم، معتقد است ورزشکارانی که شناخته شده هستند و در میان
    برخی از مردم محبوبیت دارند باید کارهای خیرخواهانه را با صدای بلند اعلام
    کنند تا دیگر افراد جامعه نیز به این کار روی بیاورند. وی در این باره به
    نکاتی اشاره می کند.

-خودتان می‌دانید که خیلی از بچه‌ها در کارهای

خیر پیش‌قدم هستند و در این‌جور کارها شرکت می‌کنند البته منی‌شود از کسی
    توقعی داشت هر کس تمایل داشته باشد چنین کاری می‌کند فوتبالیست‌ها همچون به
    عنوان الگوهایی در جامعه مطرح هستند و درآمد خوبی دارند در این جور کارها
    بیشتر حضور دارند و البته بازتاب حضور آنها هم بیشتر از سایر اقشار جامعه
    است.

-بنده شخصا معتقدم هیچ اشکالی ندارد آدم کار خیری انجام دهد و

رسانه‌ها هم آن‌را منعکس کنند چون وقتی یک فوتبالیست مطرح چنین کاری
    می‌کنند بازتاب آن زیاد است و این حس را در سایر هموطنان ایجاد می‌کنند که
    آنها هم در چنین اموری دخیل باشند اما به چند دلیل خیلی‌ها اقدامات خود را
    مخفی نگه می‌دارد یک دلیلش این است که نمی‌خواهند کسی بفهمد که به چه کسی و
    به چه دلیل کمک شده در تیم ملی بعضی وقت‌ها پول جمع می‌کردیم و برای یکی
    از اهالی ورزش اقدامی انجام می‌دادیم اما تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاشتیم کسی
    بفهمد یک دلیل هم این است که اگر زیاد نشود اما در مجموع شخصا معتقدم تبلیغ
    این کار باعث می‌شود دیگر آحاد جامعه هم به کار خیر تشویق شوند و این خودش
    یک کار خیر است.

-زمانی که هامبورگ بودم دسته جمعی می‌رفتیم به

عیادت کودکان سرطانی یا دیالیزی هدیه می‌بردیم مثل پیراهن تیم با یک‌سری
    هدایای دیگر چند ساعتی در آن محیط بودیم و بعد برمی‌گشتیم به طور کلی مردم
    آلمان و حتی دولت این کشور انصافاً در این جور کارها همیشه پیش‌قدم هستند

-اگر

یادتان باشد وقتی در گیلان زلزله آمده بوده یورگن کلینزمن دست به کار شد و
    در جام‌جهانی فرانسه هم هدایایی دادند یا وقتی در بم زلزله آمد تیم ملی
    آلمان با تمام ستاره‌هایش به ایران آمد و حتی برای تأسیس ورزشگاه در بم هم‌
    کارهایی کردند.

-در آلمان که بودیم که یک مرکز خیریه کمک به

کودکان آفریقایی را به ما معرفی کردند که تحقیق کردم و دیدم کارشان را به
    درستی انجام می‌دهند این بود که در چند برنامه شرکت کردم و از آن زمان به
    بعد ماهیانه از طریق اینترنت در حال کمک به کودکان آفریقایی هستیم برنامه
    جالبی است این مرکز خیریه هم نقاشی کودکان و نامه‌های سرشار از مهر و محبت
    آنها را برای ما ارسال می‌کند. وقتی شب عید ژانویه می‌شود آنها عکس‌هایشان
    را برای ما می‌فرستند و پیام تبریک می‌دهند یا این‌که عنوان می‌کنند با
    کمکی که شده کدام مشکل آنها برطرف شده است همسرم هر ماه این کار را انجام
    می‌دهد و ما مشتاقانه منتظر می‌شویم تا ایمیل‌های این کودکان دوست‌داشتنی
    را بخوانیم و از وضعیت آنها آگاه شویم.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با افتخار ات به دست آمده اصفهان به پایتخت فوتبال ایران تبدیل شده است
    عجب!!!!
    واقعا ادم میمونه چی بگه
    اقایه ساکت امثاله تیمه شما زیاد اومدنو بعد یه مدت دیگه کمرنگو کمرنگتر شدن ....اون دو تیمی که همیشه قطبهای اصلیه این فوتبال بودنو هستنو خواهند موند دو تیمه پایتختن.ولی الان شما با قراردادهایه میلیاردی بازیکنایه خوبه لیگو دور خودت جمع میکنید.....

به خدا یه نایب قهرمانی تو اسیا انقدر پز دادن نداره که خودتونو باهاش پایتخت فوتباله ایران میدونید

نایب قهرمانی سپاهان در اسیا > دو قهرمانی-دو نایب قهرمانی-دو مقام سومی و یک مقام چهارمیه استقلال در اسیا

سپاهان با شایستگی دو سال قهرمانه لیگ شدو حقشم بود به همه مردم اصفهان هم تبریک میگم.ولی دیگه نباید بی انصافی کننو از این حرفا بزنن

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

اقایه ساکت امثاله تیمه شما زیاد اومدنو بعد یه مدت دیگه کمرنگو کمرنگتر شدن
    میشه مثال بزنید چه تیم هایی اومدند و بعد کمرنگ شدند؟
    بله سپاهان 10 ساله داره کمرنگتر میشه!
    البته اصلاح میکنم حرف شما رو سپاهان و ذوب آهن ، پیروزی و استقلال رو کمرنگ کردند
    درسته که بیشترین هوادار رو دارند اما شاید اگر نسبت به قبل مقایسه میشد ، نسبت میزان هوادار در گذشته و در امروز رو متوجه میشدید
    حداقل مدرک موجود هم وضعیت تعداد تماشاگران در آزادی هست
    در آسیا هم که الان انقدر که سپاهان و ذوب آهن مطرح و شناخته شده هستند هیچ کدوم نیستند
    Last edited by satttanism; 15-05-2011 at 20:16.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم قهرمانی سپاهان رو تبریک میگم
    به امید قهرمانی آسیا

در این مورد :
    نایب قهرمانی سپاهان در اسیا > دو قهرمانی-دو نایب قهرمانی-دو مقام سومی و یک مقام چهارمیه استقلال در اسیا
    دوست عزیز شما واقعا لیگ 32 تیمی الان با این سطح بالا رو با لیگ 8 تیمی 20 30 سال پیش که توش قهرمان شدین یکی میدونین؟؟؟؟؟؟؟
    شما هر وقت تونستین از گروهتون صعود کنین اونوقت بیاین نایب قهرمانی سپاهان و ذوب آهن توی آسیا رو زیر سوال ببرین

پ.ن: جوری میگن قراردادهای میلیاردی هر کی ندونه فکر میکنه بازیکنای استقلال و پرسپولیس دارن مفتی واسه تیمشون بازی میکنن

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض بدن شرح!!

دایی: تا کی باید مردم را گول بزنیم؟ آقایان مربی فصل بعد را هم انتخاب کرده اند

وقتي فلان ليدر را در باشگاه استخدام مي‌كنيد كه كار كند، آيا اين اسمش باشگاه داري است! بنده اصلا باشگاهي به نام پرسپوليس و استقلال به آن صورت حرفه‌اي نمي‌شناسم

سایت گل -علي دايي پس از ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان، سفره دلش را ميان خبرنگاران باز كرد و لب به انتقاد از عملكرد مسئولان باشگاه پرسپوليس گشود.

به گزارش گل به نقل از ایسنا او ابتدا درباره اين بازي گفت: همه ديدند كه پرسپوليس با نداشتن 7 بازيكن خود به دليل مصدوميت يا محروميت و 50 درصد توانش چه فوتبالي را مقابل سپاهان انجام داد. ما مجبور بوديم از بعضي بازيكنان از جمله مازيار زارع در پست‌هاي غير تخصصي استفاده كنيم. ما تيم‌كامل مان را در اختيار نداشتيم اما با اين حال طوري بازي كرديم كه سپاهان موقعيت خاصي گيرش نيايد. ما نقاط قوت اين تيم را كور كرده بوديم. سپاهان تيمي است كه ميزان گل زده و خورده تيمش در قياس با تيم‌هاي ديگر بسيار خوب است اما در مقابل موقعيت‌هاي زيادي نداشت. اگر ما مقداري خوش‌شانس بوديم مي‌توانستيم 3 امتياز را كسب كنيم.

دايي درباره نوسانات پرسپوليس در رقابت‌هاي امسال گفت: ما امسال نوسان زياد داشتيم. اما در اين نوسانات عوامل زيادي دخيل هستند. يكي از اين نوسان‌ها عملكرد كادر فني است اما امسال مسائل زيادي اتفاق افتاد كه بزرگ‌ترين ثمره آنها از بين بردن آرامش من و كادر فني و بازيكنان بود. ما آرامش را هيچ وقت نداشتيم. خيلي اتفاقات بوده كه مي‌خواهم چند روز ديگر آنها را بيان كنم. در اينجا بهتر است فقط از بازيكنانم تشكر كنم. اينجا جاي صحبت كردن درباره آن مسائل نيست.

اين صحبت‌هاي دايي باعث شد خبرنگاران براي باز كردن سفره دل دايي اصرار زيادي به او بكنند و سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين پرسش كه آيا آن افراد قصد داشتند علي دايي را به زمين بزنند، گفت: ببينيد مطمئن باشيد هيچ كس غير از آن بالايي نمي‌تواند علي دايي را زمين بزند. گنده گنده‌هايش هم نتوانستند اين كار را بكنند. من دوست دارم بعدا راجع به اين مسائل گپ بزنم. ببينيد كادر فني تنها 15 تا 20 درصد در عملكرد تيم نقش دارد. اين حالت بخصوص در كشورهايي مانند ايران كه سطح فوتبالش بالا نيست نمود زيادي دارد. خيلي عوامل بايد باشد تا تيم ما موفق شود. به عنوان مثال كوچك‌ترين عامل روز گذشته اتفاق افتاد.

وي افزود: من قبل از بازي با الوحده روي تيمم و خط دفاعي‌اش كار كرده بودم و در اين خط با رضا نورمحمدي كار كرديم اما ديروز خود بازيكن مي‌آيد به من مي‌گويد كه من محروم هستم، بعد كه به باشگاه زنگ مي‌زنم يك چيزهاي ديگري به من مي‌گويند. من به عنوان سرمربي تيم بايد نسبت به وضعيت بازيكنان آگاه باشم. اصلا من كه نبايد به اين و آن زنگ بزنم تا شرايط را بپرسم. اين اصلا وظيفه من نيست.

وي با انتقاد ادامه داد: متاسفانه شكري نامي امروز گفته است محروميت رضا نورمحمدي دو ماه بوده كه ما آن را به 3 جلسه تقليل داديم. به او يادآوري مي‌كنم كه اگر شما توانستيد يك نامه بياوريد كه به كميته انضباطي شكايت كرده و در صورتجلسه اين كميته حتي يك امضا از شما باشد؟

دايي گفت: تا كي مي‌خواهيد مردم را گول بزنيد. بينيد من تا الان رو بازي كردم و از اين به بعد هم رو بازي مي‌كنم. من از كسي كه زير و رو بازي مي‌كند بدم مي‌آيد. خيلي چيزها دارم كه بگويم من رفيق خودم را به عنوان وكيل آنها به ميدان فرستادم. مصاحبه كردن كار آساني است، متاسفانه روزنامه منتسب به باشگاه حاشيه‌هاي زيادي را عليه ما راه مي‌اندازد. نمونه‌اش آن است كه عكس درگيري آرفي و محمد كه در هيچ روزنامه و سايتي منتشر نشده را، منتشر مي‌كند. روزنامه‌اي كه بايد از ما حمايت كند، عملكرد اينچنيني دارد. روزنامه‌اي كه بايد به تيم ما آرامش دهد، اين كار را انجام مي‌دهد. آن وقت من بايد دو روز روي آرفي و محمد كار كنم تا آنها مثلا در اين بازي خوب كار كنند. ببينيد خواسته خيلي‌هاست كه علي دايي بيرون گود باشد. البته مردم چنين خواسته‌اي ندارند.

دايي گفت: اين مردم هستند كه من را علي دايي كردند. من هيچ وقت يادم نمي‌رود كه از كجا آمده‌ام. مگر مي‌شود گذشته‌ام را فراموش كنم؟ لطف خدا و مردم بود كه من از اردبيل به دانشگاه شريف آمده و بعد از گذراندن سال‌هاي مختلف اكنون به عنوان سرمربي پرسپوليس روبه‌روي شما بنشينم.

دايي با انتقاد از مسوولان باشگاه پرسپوليس نسبت به عملكرد پنهاني‌شان گفت: شما كه مربي فصل بعد خود را انتخاب كرده‌ايد چرا آن را اعلام نمي‌كنيد؟ آخر مگر مي‌شود تيمي كه هنوز مربي فصل بعدش مشخص نشده باشد، در آلمان و اسپانيا به دنبال كمپ بگردد؟! اين كارها بايد با نظر مربي تيم انجام شود تا اگر او صلاح دانست صورت گيرد. آن وقت هر روز مي‌گوييد مربي فصل بعد ما مشخص نشده است، يا اينكه بحث تماس تلفني با بازيكنان مطرح مي‌شود و آقايان مصاحبه مي‌كنند و مي‌گويند به بازيكنان ما زنگ زده‌اند اما بحث فقط اين نيست، شما مي‌رويد از طرف يك شخص ديگر به بازيكنان بعضي تيم‌هاي ديگر زنگ مي‌زنيد. البته راست هم مي‌گويند. خودشان اين كار را نمي‌كنند. مثلا يكي زنگ مي‌زند و مي‌گويد من بيژن فلاني هستم و آيا شما تمايل داريد فصل بعد در پرسپوليس باشيد. نام بيژن را عمدا به كار بردم تا بدانيد منظورم چيست. بعد آن بازيكن به من زنگ مي‌زند و مي‌گويد شخصي از طرف شخصي ديگر زنگ زده و او را براي پرسپوليس خواسته. ببينيد با من كه نمي‌توانيد اين كارها را بكنيد. بعدا مشخص مي‌شود فلاني فاميل چه كسي است و در نهايت از طرف چه كسي به بازيكن مورد نظر زنگ زده شده است. متاسفانه خيلي چيزها اتفاق افتاد كه مي‌توان آنها را بيان كرد. مگر روز اول من به زور آمدم پرسپوليس. از من خواسته شد و من هم روي ذهنيتي كه داشتم پذيرفتم تا به اين تيم پرهوادار كه دوستش دارم كمك كنم.

وي ادامه داد: برويد از محمدرضا ساكت مديرعامل باشگاه سپاهان بپرسيد بعد از اينكه من از تيم ملي جدا شدم به من زنگ نزد و گفت كه به تيم سپاهان بيا. من آن زمان به او گفتم ممنون فعلا نمي‌خواهم كار كنم. فقط به خاطر ذهنيتي كه داشتم مدتي بعد از آن به پرسپوليس آمدم اما هر روز يك مشكل براي ما درست كردند. آدم نمي‌تواند حرف بزند. اگر حرف بزني اتهام‌هاي زيادي به ما مي‌بندند.

دايي در ادامه نشست خبري گفت: يكي توي روزنامه‌اش چيزي مي‌نويسد. يكي توي سايتش مطلب ديگري مي‌زند. مثلا درباره نورمحمدي چطور تا به حال درباره‌اش صحبت نمي‌كرديد، بعد حالا چنين مي‌گوييد. معلوم نيست چه توافقي با هم مي‌كنيد كه بعدا اين طور عمل كنيد.

دايي گفت: مطمئن باشيد تا زماني كه در فوتبال مملكت هستم رو بازي خواهم كرد. فوتبال در زندگي من در درجه سوم و چهارم قرار دارد. من هيچ وقت شرف، غيرت و وجدانم را براي فوتبال خرج نمي‌كنم. الان هم مي‌گويم مخلص شما هستم. 9 ماه در خانه بودم من اگر چسبيده به فوتبال تيم پرسپوليس بودم استعفا نمي‌دادم. من نه دنبال پولم و نه چيز ديگري. يكي ديگر از كارهاي اين آقايان اين است كه مصاحبه‌اي را در روزنامه‌شان از قول من به چاپ مي‌رسانند و مثلا صحبتي كه بنده درباره يكي از بزرگان فوتبال انجام داده‌ام كاملا سانسور مي‌كنند. آخر نظم گرايي در يك تيم چه ربطي دارد به انتشار صحبت‌ها و اتفاقات درون يك خانواده؟! من با همه بازيكنان رفيق هستم. مي‌توانيد از آنها بپرسيد كه وقتي كه خطايي انجام مي‌دهند چه برخوردي با آنها مي‌كنم. به موقع آن‌ها را جريمه كرده و يقه‌شان را مي‌گيرم. قطعا با آرفي و محمد برخورد خواهم كرد اما اينكه عكس درگيري را منتشر كنيد، چه معني‌اي دارد؟

دايي ادامه داد:‌ به طور مثال چرا براي اين بازي سنگين آقايان به همراه تيم به اصفهان نيامدند؟ چرا در بازي مقابل سپاهان و ذوب آهن هيچ كس از باشگاه به همراه ما نبود؟ بعد مي‌گويند به خاطر بازديد نمايندگان afc از باشگاه نتوانستيم بياييم! آخر برويد ببينيد afc در چه تاريخي قرار است از باشگاه پرسپوليس بازديد كند. ديگر با ما كه نمي‌توانيد اين كارها را بكنيد. يك كاري نكنيد كه آدم را وادار كنيد يك حرف‌هايي بزند. من جواب‌شان را خواهم داد. چيزهاي زيادي مي‌دانم كه الان ساكت هستم. من خيلي از اين مسائل را مي‌دانم.

دايي در پاسخ به اين سوال كه با در نظر گرفتن تمام دلايلي كه بيان كرديد آيا به دليل نتايج نامطلوبي كه پرسپوليس در اين فصل گرفت نمي‌خواهيد از مردم عذرخواهي كنيد؟ گفت: قبلا به خاطر برخي بازي‌هاي پرسپوليس از مردم عذرخواهي كرده‌ام. فيلم هندي بازي نمي‌كنم كه بعد از هر بازي بخواهم عذرخواهي كنم. يك وقت‌هايي كادر فني به خاطر چيدمان بازيكنان و تاكتيك‌هاي فني دچار اشتباهاتي شده كه بنده هم در زمانش پذيرفته‌ام و از مردم و هواداران عذرخواهي كرده‌ام. اما در حالت كلي اين كار را نمي‌كنم چرا كه از زماني كه به پرسپوليس آمده‌ام تاكنون با تمام وجدان و تلاش براي اين تيم فعاليت كرده‌ام. آنچه به عنوان مربي از دستم برآمده براي پرسپوليس انجام داده‌ام. وقتي به اذعان خودتان يك تيم با 50 درصد قدرتش مي‌آيد و قهرمان ليگ برتر را در خانه‌اش متوقف مي‌كند، اين چه معني مي‌دهد. سپاهان طبق مصاحبه‌هايي كه قبل از اين بازي انجام داده بود، دوست داشت در اين مسابقه پيروز شود. آنها تدارك جشن ديده بودند و جشني هم گرفتند. پرسپوليس به لحاظ فني خيلي حرف‌ها براي گفتن داشت. مردم من را مي‌شناسند و مي‌دانند چطور به اين تيم آمده‌ام و چطور پرسپوليس را به اينجا رساندم. بي‌ترديد كادر فني در موفقيت‌ها و ناكامي‌هاي يك تيم دخيل است و من هم هيچ وقت اين اصل را كتمان نكرده‌ام. هميشه هر وقت بازيكني را از تركيب كنار گذاشتم تنها به دليل مسائل فني بوده است و يك درصد هم مسائل ديگر را قاطي فوتبال نكردم. هميشه تمام سعي و تلاشم براي موفقيت پرسپوليس بود.

دايي در ادامه گفت: ببينيد خيالتان را راحت كنم. علي دايي را غير از آن بالا بالايي كسي نمي‌تواند به زمين بزند. من سال‌هاي زيادي را به عنوان بازيكن در اين فوتبال كار كردم و افتخاراتي را به دست آوردم. بعد از جام جهاني كه خيلي‌ها دوست داشتند ديگر من نباشم به سايپا آمدم و 29 هفته‌اي كار كردم و تيم قهرمان ليگ شد. در تيم ملي هم كه بودم خيلي‌ها خواستند مرا خراب كنند و اجازه ندادند كارم را در اين تيم به طور كامل انجام دهم. به پرسپوليس هم كه آمدم در جام حذفي قهرمان شديم. الان هم شرايط را همه مي‌بينند. مطمئن باشيد اون بالا بالايي هم به عملكرد من نگاه مي‌كند و لطف او باعث موفقيت‌هاي من شده است. من هم هيچ وقت كاري نمي‌كنم كه او لطفش را از من دريغ كند. مگر همين جوري است كه از اردبيل به اين جا رسيده باشم. همين جوري الكي كه نمي‌شود!

دايي با انتقاد از شرايط مديريتي باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال گفت: اگر باشگاه‌هاي ذوب آهن و سپاهان اكنون موفقيت‌هايي را كسب مي‌كنند ببينيد كه مديريت‌شان در چندين سال چه شرايطي داشته است. آنها كمترين تغييرات را به خود ديده‌اند. بي‌شك اين عامل باعث مي‌شود شرايط باشگاه به ثبات برسد. ذوب آهن و سپاهان آن پشتوانه را دارند كه موفق هستند. مطمئنا خيلي مسائل ديگر هم مي‌تواند به موفقيت يك تيم كمك كند. به طور مثال بگويم وقتي ما براي اداره امور باشگاه افرادي را استخدام كنيم كه شايستگي لازم را داشته باشند و به خاطر موفقيت پرسپوليس حاضر نباشيم براي استخدام‌ها از رفيق‌ها و همكاران‌مان استفاده كنيم، شرايط كار خيلي متفاوت مي‌شود. بايد آدم‌هايي را به كار بگيريم كه به من نوعي كمك كنند. اگر من اشتباه كردم به من آن اشتباه را يادآوري كنند، نه اينكه به به و چه چه كنند. يك باشگاه در آن شرايط موفق مي‌شود. يك باشگاه بايد كارمنداني داشته باشد كه شايستگي لازم را داشته باشند. وقتي فلان ليدر را در باشگاه استخدام مي‌كنيد كه كار كند، آيا اين اسمش باشگاه داري است! بنده اصلا باشگاهي به نام پرسپوليس و استقلال به آن صورت حرفه‌اي نمي‌شناسم و اصلا چنين باشگاه‌هايي نداريم. در يك باشگاه بايد كميته‌هاي مختلف تشكيل شود. همين جوري كه نمي‌شود كارها را اداره كرد. بايد از كساني كه دل‌شان پاي كار است استفاده كرد. عوامل ديگري چون پشتوانه مالي، برنامه‌ريزي‌ها و... كمك مي‌كنند تا پرسپوليس خوب كار كند. ببينيد! آيا باشگاهي كه هنوز استاديوم ندارد، آيا اسمش باشگاه است؟ ببخشيد! نمي‌توانم بيش از اين راجع به اين مسائل صحبت كنم. ما مي‌توانيم دو روز راجع به اين مسائل صحبت كنيم. بعدا مي‌توانيم مفصل‌تر راجع به اين مسائل صحبت كنيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه مثال بزنید چه تیم هایی اومدند و بعد کمرنگ شدند؟
    بله سپاهان 10 ساله داره کمرنگتر میشه!
    البته اصلاح میکنم حرف شما رو سپاهان و ذوب آهن ، پیروزی و استقلال رو کمرنگ کردند
    درسته که بیشترین هوادار رو دارند اما شاید اگر نسبت به قبل مقایسه میشد ، نسبت میزان هوادار در گذشته و در امروز رو متوجه میشدید
    حداقل مدرک موجود هم وضعیت تعداد تماشاگران در آزادی هست
    در آسیا هم که الان انقدر که سپاهان و ذوب آهن مطرح و شناخته شده هستند هیچ کدوم نیستند
    عقاب . شاهین . همین پاس... تیمایی که برایه خودشون ادعایی داشتن
    در مورد قسمته بعدیه حرفتون هم عرض کنم اولا پیروزی نه و پرسپولیس دوما این دو تیم کمرنگ شدن؟واقعا نمیدونم چی بگم بهتون....حرفه حساب جواب نداره ما هم جوابی نمیدیم ولی جایه دیگه نگید
    با اون همه مهره فقط 4 امتیاز از استقلال بیشتر دارین....اونم با اون وضعی که استقلال اوله فصل داشت....
    استقلال و پرسپولیس همیشه سالاره فوتباله ایران هستنو خواهند بود...
    برید یه سرمربی بومی بیارید(که قبلا تو سپاهان بازی کرده باشه)بعد ببینم کجایه کارید.گرچه الانم همچین دست نیافتنی نیستین فصله بعد میبینمتون

در ضمن یه نگاهی به امتیازاتی که پرسپولیس استقلال تو این فصل از ذوب اهن سپاهان گرفتن بنداز

تهران:12
    اصفهان:9

منم قهرمانی سپاهان رو تبریک میگم
    به امید قهرمانی آسیا

در این مورد :

دوست عزیز شما واقعا لیگ 32 تیمی الان با این سطح بالا رو با لیگ 8 تیمی 20 30 سال پیش که توش قهرمان شدین یکی میدونین؟؟؟؟؟؟؟
    شما هر وقت تونستین از گروهتون صعود کنین اونوقت بیاین نایب قهرمانی سپاهان و ذوب آهن توی آسیا رو زیر سوال ببرین

پ.ن: جوری میگن قراردادهای میلیاردی هر کی ندونه فکر میکنه بازیکنای استقلال و پرسپولیس دارن مفتی واسه تیمشون بازی میکنن
    اصلا اون موقع دو تا تیم بودن....خوب شما کجا بودین؟
    حالا خوبه پارسال ما صعود کردیم شما نکردین
    در کل هرچی شما بگین.زمان خودش همه چیزو ثابت میکنه
    ان شاالله تو اسیا هم قهرمان بشید ما که از خدامونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •