این جام رو اخر به المان ندادن؟
شماره رئیس فیفا چنده؟: دی
این جام رو اخر به المان ندادن؟
شماره رئیس فیفا چنده؟: دی
با اینکه از آلمان و برزیل از بچگی بدم میاد ولی مطمئنا آلمان از همه ی تیما قشنگ تر بازی کرده و تا اینجا حقش 100% قهرمانیه.ولی چیزی که من دقت کردم اینه که انگلیس و آرژانتین در خط دفاعی و دروازبان حرفی واسه گفتن نداشتن.بر عکس آلمان نه تنها در دفاع و دروازبان قویه بلکه در بقیه خطوط هم مهره های ارزشمند کم نداره.
نمیخوام از ارزشای تیمتون کم کنم ولی باید ببینیم مقابل یه تیم هم کلاس خودش مثل اسپانیا چکار میکنه.اگه اسپانیا رو هم ببره مطمئنا قهرمانه چون اونطرف هلند هم مثل انگلیس و آرژانتین در خط دفاعی ضعفای زیادی داره.
به هر حال این تیم آلمانی که من دیدم با این همه جوون حداقل تا 10 سال آینده حرف اولو تو اروپا یا حتی جهان میزنه.
امیدوارم در بازی اسپانیا و آلمان تیمی که مستحق تره پیرزو بشه.
ببخشید اومدم تاپیک شما.راستی تیم منم انگلیس مرحوم بود![]()
این قسمت برای کاربران فعال قابل نمایشه.اگه خواستی نتایج را هر روز برات pm خصوصی میدم.
منبع :خبرگزاری مهر:
مارادونا پس از حذف آرژانتین:این شکست مثل خوردن مشت از "محمدعلیکلی" بود/ شاید استعفا کردم
سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین پس از شکست سنگین 4 بر صفر مقابل آلمان در یک چهارم نهایی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی گفت این شکست مثل این است که محمدعلی کلی شما را زیر مشت های خود خرد کند.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دیه گو مارادونا پس از حذف آرژانتین از رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی گفت: ممکن است از سمت خود استعفا کنم. دوست دارم این پسرها نشان دهند که چه کسانی هستند و فوتبال واقعی آرژانتین را به نمایش بگذارند.
وقتی از وی در خصوص برنامه آینده اش سوال شد، گفت: باید بدقت در این خصوص فکر کنم. با خانواده ام و بازیکنانم صحبت می کنم. آنها اینجا هستند و بر تصمیمات من تاثیرگذارند.
مارادونا افزود: این مشکل ترین تجربه زندگی ام بود. زیرا باختن با این همه بازیکن خوب، مردم خوب و حرفه ای های فوتبال، مثل این است که از محمدعلی کلی مشت های محکمی بخوری. برای من هیچ انرژی ای باقی نمانده است و تحمل این شکست را ندارم.
اخ گل گفتی مسعود جان
همین که با 1 تیم جوون روی 1 عده که ادعاشون ... فلک را پاره کرده بود , را کم کردیم خودش نصف قهرمانیه
اون نصف دیگه را هم ایشالا با کم کردن روی 2 تا تیم دیگه بدست میاریم![]()
پس از برد آلمان برابرآرژانتین گروه حمایت از حقوق حیوانات خواستار آزادی هشت پای پیشگو شد!
یک گروه حمایت از حقوق حیوانات در آلمان پس از پیشگوییهای شگفت انگیز هشت پای اوبرهاوزن در پیروزی تیم ملی آلمان در جام جهانی آفریقای جنوبی خواستار آزادی این جانور دریایی شد.به گزارش خبرگزاری مهر، این پیشگوی معروف، هشت پایی به نام "پل" است که در جام ملتهای اروپا 2008 موفق شد 80 درصد از نتایج تیم ملی آلمان را به درستی پیشگویی کند و تاکنون نیز صحت پیشگوییهای آن در نتایج بازیهای این تیم در مقابل تیمهای انگلیس و آرژانتین به اثبات رسیده است.
اکنون یک سازمان حمایت از حقوق حیوانات به نام "پتا آلمان" خواستار آزادی این حیوان شده است. این سازمان اعلام کرد: "پل به درستی پیشگویی کرد که آلمان آرژانتین را می برد بنابراین ما می خواهیم که این حیوان را آزاد کنید."
این سازمان خواسته است که "پیشگوی آبزی فوتبال" را که درحال حاضر در آکواریم شهر اوبرهاوزن در غرب آلمان زندگی می کند به آبهای حفاظت شده پارک ملی جنوب فرانسه انتقال دهند. در این محدوده دریایی، صید ممنوع است و بنابراین پل می تواند در آزادی در این دریا زندگی کند.
یک زیست شناس دریایی سازمان پتا آلمان توضیح داد: "پل در یک آکواریم کوچک گیر افتاده است. ما فکر می کنیم که پل باید به دریا برود. هشت پاها در زمره بی مهره داران بسیار باهوش قرار دارند. آنها قادرند فرایندهای پیچیده ای را انجام دهند. این جانوران هم حافظه کوتاه مدت و هم حافظه بلند مدت دارند می توانند از ابزارها استفاده کنند و با مشاهده پیرامون خود بیاموزند. آنها شخصیتهای متفاوتی دارند و نسبت به درد بسیار حساسند."
براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، آکواریم شهر اوبرهاوزن معتقد است که فکر آزاد کردن پل ایده بسیار بدی است.
پیشگویی دیدار آلمان- آرژانتین
پیشگویی دیدار آلمان- انگلیس
نتیجه نظرسنجی سایت عصر ایران
به پیش بینی شما ، کدام تیم برنده نهایی جام جهانی فوتبال می شود؟
آلمان 65.39%
اروگوئه 1.69
اسپانیا 19.46%
هلند 13.46
تعداد كل آرا: 7625
شما هم برید رای بدید همون صفحه اول سایت بالا سمت چپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ارمغان جنون; 04-07-2010 at 19:52.
توی بازی دیروز یکی از بازیکن های آرژانتین(فکر کنم توز بود) 1 شوت خیلی محکم زد که خورد به صورت مرتساکر
من که کفم برید که انگار نه انگار توپ خورده تو صورتش سریع رفت پیش نوئر و زدن قدش
تازه دیشب دریبل هم میزدکه مزدک میرزائی کلی کیف کرده بود
و خوب هم جواب کسانی را داد که میگفتن قدش بلنده و نمیتونه از پس بازیکنان ریز نقش (!) آرژانتین بر بیاد
بسی خندیدیمما فوتبال هستيم, آرژانتین ویران شد !!!!!!, انگلیس له شد!!, اسپانیا داریم میایم !, سـرت ســــلامــت آلمــان
ببینیم این اوختاپوس ه بازم کمکتون میکنه یا نه![]()
من که دلم میخاد آلمان ببره..4 سال پیش که ضایع شدیم رفت..ببینیم امسال این یواخیم چه می کنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)