تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 298 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

این جام رو اخر به المان ندادن؟
    شماره رئیس فیفا چنده؟: دی

2. 4 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه از آلمان و برزیل از بچگی بدم میاد ولی مطمئنا آلمان از همه ی تیما قشنگ تر بازی کرده و تا اینجا حقش 100% قهرمانیه.ولی چیزی که من دقت کردم اینه که انگلیس و آرژانتین در خط دفاعی و دروازبان حرفی واسه گفتن نداشتن.بر عکس آلمان نه تنها در دفاع و دروازبان قویه بلکه در بقیه خطوط هم مهره های ارزشمند کم نداره.
    نمیخوام از ارزشای تیمتون کم کنم ولی باید ببینیم مقابل یه تیم هم کلاس خودش مثل اسپانیا چکار میکنه.اگه اسپانیا رو هم ببره مطمئنا قهرمانه چون اونطرف هلند هم مثل انگلیس و آرژانتین در خط دفاعی ضعفای زیادی داره.
    به هر حال این تیم آلمانی که من دیدم با این همه جوون حداقل تا 10 سال آینده حرف اولو تو اروپا یا حتی جهان میزنه.
    امیدوارم در بازی اسپانیا و آلمان تیمی که مستحق تره پیرزو بشه.
    ببخشید اومدم تاپیک شما.راستی تیم منم انگلیس مرحوم بود

4. 7 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آلمان قهرمان

6. 8 کاربر از ارمغان جنون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tamhanks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من که رای دادم اما تو کدوم قسمت نتیجه رای گیری رو میشه دید؟
    این قسمت برای کاربران فعال قابل نمایشه.اگه خواستی نتایج را هر روز برات pm خصوصی میدم.

منبع :خبرگزاری مهر:
    مارادونا پس از حذف آرژانتین:این شکست مثل خوردن مشت از "محمدعلی‌کلی" بود/ شاید استعفا کردم

سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین پس از شکست سنگین 4 بر صفر مقابل آلمان در یک چهارم نهایی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی گفت این شکست مثل این است که محمدعلی کلی شما را زیر مشت های خود خرد کند.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دیه گو مارادونا پس از حذف آرژانتین از رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی گفت: ممکن است از سمت خود استعفا کنم. دوست دارم این پسرها نشان دهند که چه کسانی هستند و فوتبال واقعی آرژانتین را به نمایش بگذارند.
    وقتی از وی در خصوص برنامه آینده اش سوال شد، گفت: باید بدقت در این خصوص فکر کنم. با خانواده ام و بازیکنانم صحبت می کنم. آنها اینجا هستند و بر تصمیمات من تاثیرگذارند.
    مارادونا افزود: این مشکل ترین تجربه زندگی ام بود. زیرا باختن با این همه بازیکن خوب، مردم خوب و حرفه ای های فوتبال، مثل این است که از محمدعلی کلی مشت های محکمی بخوری. برای من هیچ انرژی ای باقی نمانده است و تحمل این شکست را ندارم.

8. 4 کاربر از tamhanks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

+
    تيم آلمان به نظر من تا همينجاش هم قهرمانه و اگه بازي با اسپانيا رو هم ببازه بازم قهرمانه

2014 از همين الان برا ژرمن ها رزرو شده

پيش به سوي جام....
    اخ گل گفتی مسعود جان

همین که با 1 تیم جوون روی 1 عده که ادعاشون ... فلک را پاره کرده بود , را کم کردیم خودش نصف قهرمانیه

اون نصف دیگه را هم ایشالا با کم کردن روی 2 تا تیم دیگه بدست میاریم

10. 7 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tamhanks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس از برد آلمان برابرآرژانتین گروه حمایت از حقوق حیوانات خواستار آزادی هشت پای پیشگو شد!

یک گروه حمایت از حقوق حیوانات در آلمان پس از پیشگوییهای شگفت انگیز هشت پای اوبرهاوزن در پیروزی تیم ملی آلمان در جام جهانی آفریقای جنوبی خواستار آزادی این جانور دریایی شد.به گزارش خبرگزاری مهر، این پیشگوی معروف، هشت پایی به نام "پل" است که در جام ملتهای اروپا 2008 موفق شد 80 درصد از نتایج تیم ملی آلمان را به درستی پیشگویی کند و تاکنون نیز صحت پیشگوییهای آن در نتایج بازیهای این تیم در مقابل تیمهای انگلیس و آرژانتین به اثبات رسیده است.
    اکنون یک سازمان حمایت از حقوق حیوانات به نام "پتا آلمان" خواستار آزادی این حیوان شده است. این سازمان اعلام کرد: "پل به درستی پیشگویی کرد که آلمان آرژانتین را می برد بنابراین ما می خواهیم که این حیوان را آزاد کنید."
    این سازمان خواسته است که "پیشگوی آبزی فوتبال" را که درحال حاضر در آکواریم شهر اوبرهاوزن در غرب آلمان زندگی می کند به آبهای حفاظت شده پارک ملی جنوب فرانسه انتقال دهند. در این محدوده دریایی، صید ممنوع است و بنابراین پل می تواند در آزادی در این دریا زندگی کند.
    یک زیست شناس دریایی سازمان پتا آلمان توضیح داد: "پل در یک آکواریم کوچک گیر افتاده است. ما فکر می کنیم که پل باید به دریا برود. هشت پاها در زمره بی مهره داران بسیار باهوش قرار دارند. آنها قادرند فرایندهای پیچیده ای را انجام دهند. این جانوران هم حافظه کوتاه مدت و هم حافظه بلند مدت دارند می توانند از ابزارها استفاده کنند و با مشاهده پیرامون خود بیاموزند. آنها شخصیتهای متفاوتی دارند و نسبت به درد بسیار حساسند."
    براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، آکواریم شهر اوبرهاوزن معتقد است که فکر آزاد کردن پل ایده بسیار بدی است.

پیشگویی دیدار آلمان- آرژانتین

پیشگویی دیدار آلمان- انگلیس

12. 7 کاربر از tamhanks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نتیجه نظرسنجی سایت عصر ایران

به پیش بینی شما ، کدام تیم برنده نهایی جام جهانی فوتبال می شود؟
    آلمان 65.39%

اروگوئه 1.69

اسپانیا 19.46%

هلند 13.46

تعداد كل آرا: 7625

شما هم برید رای بدید همون صفحه اول سایت بالا سمت چپ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ارمغان جنون; 04-07-2010 at 19:52.

14. 5 کاربر از ارمغان جنون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

توی بازی دیروز یکی از بازیکن های آرژانتین(فکر کنم توز بود) 1 شوت خیلی محکم زد که خورد به صورت مرتساکر
    من که کفم برید که انگار نه انگار توپ خورده تو صورتش سریع رفت پیش نوئر و زدن قدش
    تازه دیشب دریبل هم میزد که مزدک میرزائی کلی کیف کرده بود
    و خوب هم جواب کسانی را داد که میگفتن قدش بلنده و نمیتونه از پس بازیکنان ریز نقش (!) آرژانتین بر بیاد

16. 9 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ما فوتبال هستيم, آرژانتین ویران شد !!!!!!, انگلیس له شد!!, اسپانیا داریم میایم !, سـرت ســــلامــت آلمــان
    بسی خندیدیم

ببینیم این اوختاپوس ه بازم کمکتون میکنه یا نه

18. این کاربر از !@#$%^&*() بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که دلم میخاد آلمان ببره..4 سال پیش که ضایع شدیم رفت..ببینیم امسال این یواخیم چه می کنه!!!

20. این کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •