تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 451 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

ا

مطمئنی مادرن وارفر 2 بوده ؟؟؟ چه خوب .. 30 تا 40 که عالیه. من لپ تاپم برگشت یه تست با همین مادرن وار فر میزنم. تا اون موقع نصب بزار بمونه اکه میشه ... تو کرایسیس که نمیدونم چرا مال من 12 فریم میداد ولی مال دوستان 17 تا ... همه چی رو هم یه جور در نظر گرفته بودیم.
    البته از توی MSCONFIGسرویس هایی که نمیخواستم را غیر فعال کردم. همون روز اول که این لپ تاپ را خریدم این کار را کردم. فعلا" بازی سنگین تر از این ندارم که تست کنم. دوستان یه بازی سنگین تر از این معرفی کنند .دلم لک زده واسه یه بازی جدید.این بازی را 1.5 روزه روی هارد تموم کردم.مرحله هاش کم بود. زود تموم شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

فکر کنم واقعا دیسکانتلی شد رفت .
    منم وقتی میخواستم پولمو بگیرم طرف به هر دری زد همه میگفتن دیسکانتلی شده . حتی به تهران زنگ زد . کسی میتونه ته توشو در بیاره؟ اگه دیسکانتلی شده باشه که دیگه y560 تنها انتخاب دوست داران n61 هست .
    تایید میشه. فقط اونایی که از قبلا مونده شاید بتونی تو بازار پیدا کنی دیگه وارد نمیشه

خب من الان میرم لنووم رو سفارش میدم تا چندروز دیگه برسه به دستم آقا حسن لطف میکنی بگی چه وسایل جانبی ای تو کارتونش هست؟؟؟ کیف داره یا باید برم بخرم؟ موس چطور؟؟؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

من تازگی یه تست گرفتم خفن.
    رو های پرفورمنس 4 روز لپتاپ رو روشن گذاشتم و پس 2010 هم دائم تقریبا باز بود و دما شد 80 درجه(هم gpu و هم cpu) واقعا عجیب و جالب بود.
    بعد من دقت کردم شما هم دقت کنید تو اورست آلتیمیت دور فن gpu از 30% بیشتر نمیشه!!!!!!

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

حالا چرا این جوری میگی ؟ الان دوباره دعوا میشه ها !!!! حتی اگه گل هم دستت بگیری و این جوری بگی دعوا میشه .
    اگه دیسکانتکی داشته باشه واقعا که خوبه چون دیگه بعدا پشیمون نمیشه بگه دو تا انتخاب داشتم چرا این رو انتخاب کردم.
    شعار ما :
    تنوع انتخاب کمتر ، زندگی بهتر

مطمئنم که متوجه شده که دارم باهاش شوخی می‌کنم.
    فکر نمی‌کنم ناراحت شده باشه، ولی جناب Hasanoooooooooo اگه ناراحت شدی، ببخشید، من قصدم فقط شوخی بود...

رامین

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینم حرفیه ! اما من منظورم همون برنامه هایی هست که میترسن پاکش کنن و یا نمیخوان پاکش کنن من خودم روز اول حدود 4 دقیقه طول میکشید بالا بیاد همه اونایی که میدونستم رو دیزیبل کردم 1 دقیقه هم نمیشه دیگه .... اما خب خوبیش اینه اگه مشکلی پیش بیاد میرن دوباره اینیبلش میکنن و بیخطره سریع هم هست .

کسی gta iv رو روی ویندوز 7 بازی کرده؟ چند فریم میده ؟ خواهشن کمک کنید .
    من دارم بازی میکنم! چه جوری و از کجا نگاه کنم؟
    کلا در مورد این فریم یکی یه توضیحی به ما بده!

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

حالا مشکلت چیه ؟ بذار دماش بره بالا،تا 106 درجه مشکلی نداره
    من که عین خیالمم نیست

آخه اگه باز ثابت بود شاکی نمیشدم. حتی اگه ثابت رو 90 بمونه بازم ای بدک نیست.
    هی تنش حرارتی میاد رو این ترانزیستورای بدبخت. عمرشون سر همین تنش حرارتی بر باد میره
    البته چاره ای نداریم دیگه. 3 4 سال کار کنه برام بسه. تا 3 4 سال دیگه باید فکر یه سیستم دیگه باشم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

البته از توی MSCONFIGسرویس هایی که نمیخواستم را غیر فعال کردم. همون روز اول که این لپ تاپ را خریدم این کار را کردم. فعلا" بازی سنگین تر از این ندارم که تست کنم. دوستان یه بازی سنگین تر از این معرفی کنند .دلم لک زده واسه یه بازی جدید.این بازی را 1.5 روزه روی هارد تموم کردم.مرحله هاش کم بود. زود تموم شد
    خب کرایسیس و فار کرای 2 هست که. برو حالشو ببر.

فقط مقایسه کن ببین موتور گرافیکی مادرن وارفر کجا و کرایسیس کجا. اصلا دو تا شیدر درست حسابی استفاده نکردن توش. البته خدایی خوب بهینه سازی کردن. من رو پی سی زدم اجرا بشه دیدم یهو فریم رفت رو 100 کپ کردم !!!! میگفتم وقتی امتیاز بالای 9 میگیره تو گیم اسپات لابد گرافیکش خفنه ولی اصلا این جوری نبود.

کرایسیس و استار کرافت 2 سنگین ترین بازیهایی هستند که واقعا سیستم رو به زانو درمیارن.

بازی ماشین با DirectX 11 چه طوره ؟؟ Dirt 2 با 9 امتیاز فکر کنم بعد از GranTurismo بهترین بازی ماشین باشه:

خوب هم اجرا میشه مشاالله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alireza1411; 20-09-2010 at 20:16.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

این مدرن وارفار 2 خیلی گرافیکش بالاس در عین حال سیستم قوی نمیخواد n61 راحت میتونه اجراش کنه توی نهایت تنظیمات . همچنان منتظر یک جواب از دوستان کسی gta iv رو روی ویندوز 7 اجرا کرده؟ 5 تا ذیویدیه میگه 6 تومن خوبه؟ از این پکیج باحال ها هم هست .....

عشق GTA هستی ها !!!!

حسن جان بر خدا توکل کن بگیر . یه سرچ بزن تو وب ببین چه طوریاست.

کد:
    با 5770 که 32 فریم متوسط گرفته. باید آپشنا رو یه خورده کم کنی جواب میده ان شاء الله

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من دارم بازی میکنم! چه جوری و از کجا نگاه کنم؟
    کلا در مورد این فریم یکی یه توضیحی به ما بده!

وقتی داریم یه فیلم استاندارد PAL تماشا میکنیم یه چیز به هم پیوسته رو نمیبینیم. بلکه تو هر ثانیه 25 تا فریم از جلوی چشم ما داره رد میشه و واسه همین فکر میکنیم متحرکه.

استاندار NTSC میگه 25 تا رو کمترش کن حاجی. 23.97 خوبه !! خب آزمایش کردن دیدن چشم انسان پدیده های با فرکانس بیشتر از 4 هرتز رو نمیتونه تشخیص بده. یعنی اگه تو یه ثانیه 24 25 فریم از جلوی چشمش رد کنیم نمیفهمه 25 تا بوده یا 50 تا یا 1000 تا. البته شک که میکنه یه کوچولو ولی این 25 24 دیگه کمترین مقدار لازمه.

خب یه کارت گرافیک میاد و یه سری نقاط به نام Vertex رو میگیره و به اونها با توابع تعریف شده حرکت میده. محاسبات مربوط به مثلا سایه ها ، بازتاب اشیاء و ... همه توسط شیدرها صورت میگیره. تکسچر یا بافت Texture رو مموری لود میشه و رو یه شبکه که سطوح رو مضخص میکنه میافته. و ...

حالا شما داری بازی میکنی اگه فریم ریت (Frame Rate) کم باشه مثلا باشه 20 تا در ثانیه چشمات تابلو میفهمه که گرافیکت نمیتونه این حجم محاسبات رو به صورت Real Time متناسب با 25 فریم در ثانیه (Frame per second یا Fps) انجام بده. بعد تنظیمات بازی رو میاری پایین. اون خفناش چیاست؟

همیشه کم کردن سایه ها و کاهش دادن تعداد شیدرها میتونه سرعت رو بالا ببره. تعداد تکسچر مپینگ یونیت ها هم در برخی بازیها موثره . کم کردن فیلتر تکسچر میتونه سرعت رو بالا ببره مخصوصا اگه بازیها رو با گرافیک های ای تی آی بازی کنی. مثلا بازی the last Remnant رو شاید دیده باشین. این بازی مال شرکت معروف Square Enix هست که سری بازیها سبک نقش آفرینیش به شدت معروفه. حتی تو سایتای آمریکایی که همه طرفدار بازیهای قتل و غارتی هستند امتیاز بسیار بالایی در حد کرایسیس و هاف لایف 2 و کال آف دیوتی میگیره. این شرکت تقریبا تمام ژاپنیه و خیلی رو بازیها با دقت بالا کار میکنه. تکسچر هایی هم که استفاده میکنه تقریبا میشه گفت رقیبی نداره. جالب اینه که کارت گرافیک های خفن ای تی آی حتی نمیتونن با کرات گرافیکای متوسط انویدیا تو اجرای این بازیها رقابت کنن !!! تو اون بازیها دیگه شما مجبوری تکسچر رو بزاری رو مینیموم من هم همین کارو کردم ...
    کد:
    خب این سرعت رو با چی نگاه کنیم که بفهمیم الان میشه رفت تو صحنه درگیری و با یه حرکت اسنایپری n نفر رو با یه تیر کشت ؟ تو بازیهایی شبیه کرایسیس یا مادرن وار فر 2 و ... این تعداد تصویر در ثانیه باعث روان شدن حرکت میشه و آدم راحت نشونه گیری میکنه و تیر میزنه.

تو صحنه های شلوغ که ماشینی چیزی میترکه واسه محاسبات شیدرها باید لود بشه و کلی بار میاد رو GPU و باید سرعت اجرا هم از 20 25 کمتر نشه که آدم بتونه درست بازی کنه. پس همیشه یه نرم افزار که تعداد تصاویر در ثانیه رو نشون میده لازمه.

فرپس تو این زمینه خیلی قدیمه و قوی هم هست. لینک دانلودش رو قبلا دادم البته کرک شده منظورمه.
    نصبش کنی گوشه بالای صفحه میتونی فریم ریت رو ببینی.
    Last edited by alireza1411; 20-09-2010 at 20:24.

10. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه فروشنده هست آشناست میخوام ازش n61 jq بخرم؛البته ودیعه بهش دادم؛چون همون یکی ازش مونده
    فقط پلمپ نیست و پشت ویترینیه؛فردا میخوام برم بگیرمش
    علاوه بر چک کردن سریالهای باتری و شارژر و خود لبتاپ
    چه چیزایی رو چک کنم واسه خرید
    لطف کنید راهنمایی کنید
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •