حسین جان خودت تست کردی؟ مطمئنه؟
البته من با قبلیا تا آخر رفتم.ولی این باشه بهتره
حسین جان خودت تست کردی؟ مطمئنه؟
البته من با قبلیا تا آخر رفتم.ولی این باشه بهتره
محسن جان من این مرحله را رد کردم برای شما
این مرحله چه شما اون مرد در حال فرار را بکشید چه نکشید قابل رد کردن هست
در هر صورت من از ان اتاق عبور کردم اما جلوتر نرفتم تا خود شما بازی را ادامه دهید
من فایل Values خودم را (که با ان تا اخرین ماموریت های اصلی و فرعی بازی را انجام دادم) برای شما در کنار سیوتان قرار دادم تا به امید خدا تا اخر بازی به مشکلی بر نخورید. تنها کافیست آنرا در پوشه سرور کپی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن سیو 100 درصد خودم که تمام ماموریت های اصلی و فرعی ان به پایان رسیده و به عبارتی بازی کات شده برای شما عزیزان قرار می دهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنها دو نکته ذهن مرا مشغول کرد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول اینکه چهار عدد از الماس ها (صندوقچه) که اتفاقاً داخل ویلای خودمان هست را هرکار کردم نتوانستم بدست بیاورم. محل ان ها بر روی نقشه هست اما خودشان نیستند. احتمال می دهم مشکل از نسخه بازی من هست. از دوستان هر کسی این چهار الماس را برای من بدست اورد سیو را اپلود کند.(تشکر)
دومین نکته این هست که در DNA من که بروید می بینید که تمام Ubject ها انجام شده و تیک خورده هست بجز دو مورد کلّی:
1. همان چهار عدد الماس هستند که با بدست اوردنشان این موضوع تمام شده خواهد بود
2. مکان های مخفی اساسینز ها هست که برای باز کردن زره الطهیر باید رد می کردیم
شاخه مربوط به این موضوع تیک نخورده است. داخل شاخه که می شویم 9 قسمت دارد که پنج قسمتش تیک خورده و چهار قسمت دیگر خنثی مانده است.
این دو موضوع واقعا برای من تعجب بر انگیز شده
یعنی هنوز گوشه هایی را یوبی سافت برای خودش و بازی های اورجینال کنار گذاشته؟
شما هم نگاهی بیاندازید ضرر ندارد.
موفق باشید
![]()
اساتید کمک کنید.من چه کنم؟!اول سرور رو باز می کنم بعد بازیو و این پیامو میده
اگر میشه لینک مستقیم بدید.
من افلاین سرور رو از چند جا دانلود کردم ولی وقتی میخوام احجرا کنم میگه که نمیتونه اجرا کنه!
خودم فعلا تست نكردم . فكر كنم براي استفاده از اين كرك بايد نسخه ي خود SKIDROW نصب باشه .
اين NFO رو ببينيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز منظورم این نبود
مثلا من چند نوع خنجر گرفتم حالا اینا رو چجوری انتخاب کنم؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی خواید ادامه داستانو بذارید؟؟
ما هم چنان در کفیم!!
سلام دوستان...
چندنفر از بچه ها كرك جديد رو گذاشتن...(SKidrow) جالبيش اينه كه با 700 كيلو كل drm رو دور زده...
منم ميذارم تا چندتا لينك داشته باشيم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک رپیدشیر کرک SKidrow که کاملا تست شده .. :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک رو باید تو فولدر Ubisoft Game Launcher در این مسیر کپی کنید :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
سلام دوستان...
چندنفر از بچه ها كرك جديد رو گذاشتن...(SKidrow) جالبيش اينه كه با 700 كيلو كل drm رو دور زده...
منم ميذارم تا چندتا لينك داشته باشيم...
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک رپیدشیر کرک SKidrow که کاملا تست شده .. :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کرک رو باید تو فولدر Ubisoft Game Launcher در این مسیر کپی کنید :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
دوست من...اگه حرف منو گوش مي دي... اين كركي رو كه ميگم بگير و از شر هر چي سرور هست خودت رو راحت كن...
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
هر كدوم رو كه قويتر هست وردار...
همشونم ميرن توي اتاق اسلحه...توي ويلا...
ميدوني كه كجاست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)