ای بابا این چه وضعشه! ما هر چی پست میزاریم انگار ن انگار 3 روزه من اینجا میام و میرم هیچکس توجه نمیکنه یعنی اینقدر جواب سوالای ما سخته!به خدا قبلا یه امیر سامسونگ نامی بود دمش گرم سوال نپرسیده واو به واو توضیح میداد!روح جوون مردیاش شاد....اقا من بازی hit my boss دان کردم از زیپ خارج کردم 2 تا فایلو روی هم زدم از توی پی سی از doucument samsung kies aplication اینجا کپی کردم اخرین ورژن کیز رو هم گرفتم به نت وصل نباشم این پیغام رو میده مگه نباید با کیز نصبش کرد تو سامسونگ اپس میرم میزنه the remote name could not be resolved به نت هم وصل میشم میگه کشور خودتو مشخص کن!
چیکار کنم من اولین باره میخوام بازی نصب کنم دیوونه شدم!
سلام. با این کار کپی کردن شما نمیتونی برنامه و بازی نصب کنی. واسه نصب از طریق کامپیوتر میتونی اینطور عمل کنی :
اول گوشیتو به کامپیوتر وصل کن اونم بصورت samsung kies بعد مثلا واسه نصب این بازی hit my bass روی لینک زیر کلیک کن.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد دکمه get رو بزن. خودبخود kies باز میشه و صفحه بازی رو نشون میده.
حالا دکمه get رو که بزنی شروع به دانلود میکنه و چون گوشیت وصله بعد از دانلود اتومات نصب هم میکنه.
اگه گوشیت وصل نبود میتونی بعد از دانلود گوشی رو وصل کنی و بازیهای دانلود شده ات رو خیلی راحت نصب کنی.
تنها نکته ای که باقی میمونه اینه که نمیتونی فایلهای app و img دیگران رو از اینترنت بگیری و تو اون پوشه برنامه های دانلود شده بریزی و با kies نصب کنی.
این روش نصب برنامه ها و بازیهای رایگان بود.