تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 1291 اولاول ... 1361862262322332342352362372382392402462863367361236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز شدیدا با گوگل و یاهو و خیلی از سایتهای خارجی دیگه مشکل داشتم
    اصلا تو یاهو نمیرفت !!!!

تنها راه چاره استفاده از v*p*n بود و با اون به راحتی میشد رفت تو هر سایتی !!

شما هم مشکل داشتین یا نه؟
    تایید میشه و هنوز حل نشده!

2. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود..
    مشکل سراسری هست، از دوستان آمار گرفتم..
    تو مصر و تونس مردم انقلاب میکنن!!!!!!!!!!!! حکومت ما حواسشو جم میکنه.. بابا مگه شما هم میترسین
    کوسه ها و یا لنگر کشتی ها، فیبر نوری انتقال دیتای ایران رو لابد باز گاز گرفتنو پاره کردن..

4. 3 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چند تا سئوال در مورد مودم bm632w

1-آیا امکان آف کردن وای فای بصورت سخت افزاری یا نرم افزاری وجود داره؟
    2-برد وای فای این مودم از لحاظ طبقاتی چند طبقه ساختمان رو ساپورت میکنه ، یعنی 4 طبقه رو ساپورت میکنه (بهتره طبقه پایین نصب بشه که پوشش بالا بده یا برعکس باید طبقه بالا نصب بشه که طبقات پایین رو پوشش بده )
    3-تو کنترل پنلش امکان مدیریت ترافیک برا مثلا 3 تا کامپیوتر رو داره که مشخص کنیم هرکدوم مثلا ماهانه چقدر حجم استفاده کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مودم ها از امروز تا 10 روز ديگه نيم بها حساب ميشه ،‌يعني مودم واي فاي و usb حدود 40 تومن ميشه.!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه چند تا سئوال در مورد مودم bm632w

1-آیا امکان آف کردن وای فای بصورت سخت افزاری یا نرم افزاری وجود داره؟
    2-برد وای فای این مودم از لحاظ طبقاتی چند طبقه ساختمان رو ساپورت میکنه ، یعنی 4 طبقه رو ساپورت میکنه (بهتره طبقه پایین نصب بشه که پوشش بالا بده یا برعکس باید طبقه بالا نصب بشه که طبقات پایین رو پوشش بده )
    3-تو کنترل پنلش امکان مدیریت ترافیک برا مثلا 3 تا کامپیوتر رو داره که مشخص کنیم هرکدوم مثلا ماهانه چقدر حجم استفاده کنه ؟
    1- بله هم از درون کنسول.. هم دکمه پشت مودم..
    2-بله TXPOWER که معمولا رو به صورت دیفالت رو high هست.. و واقعا بهتر از BM635 جواب میده..
    ولی چون آپارتمان با آپارتمان فرق میکنه دقیق نمیشه جواب داد..
    من در طبقه سوم هستم و حتی به فاصله 50 متری در داخل کوچه باز هم سیگنال WIFI داشتم..
    ولی اگه خواستی عملیاتیش کنی حتما وسط بگذار مثلا اگه چهار طبقه هست بذار طبقه دوم.. و وسط ساختمان..
    حتی با سیگنال LOW هم کانکت میشه ولی اگه بخوای یک شبکه محلی هم راه بندازی که دیتا با سرعت بالایی میتونه جابجا بشه.. با توجه به اینکه رنج b\g\n رو ساپورت میکنه و در رنج د سرعت تا 300Mbs بالا میره استفاده از یک آنتن که پشت مودم نصب میشه رو حتما توصیه میکنم.. یا حتی زمانی که سیگنال WIFI ضعیف بود..
    3- QOS داره ولی امکان مدیریت زمان استفاده و روز های استفاده رو داره ولی حجم رو نه یا حداقل من ندیدم.. البته با QOS هم زیاد ور نرفتم.. ولی میدونم برای محدود سازی پهنای باند به کار میره..

8. 2 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به همه
    میخوام وایمکس 128 بگیرم ، دوستانی که سرویس ایرانسل رو دارن نظر بدن آیا راضی هستن؟یا برم سراغ مبین نت؟بعدشم از مودم usb بیشتر راضی هستین یا wifi ؟چون واسم زیاد فرقی نداره کدوم رو بگیرمو سوال سوم اینکه خودم مودم بخرم و نصب کنم یا از طریق خدمات ایرانسل اقدام کنم؟
    ممنون ازتون
    شاد باشین

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    میخوام وایمکس 128 بگیرم ، دوستانی که سرویس ایرانسل رو دارن نظر بدن آیا راضی هستن؟یا برم سراغ مبین نت؟بعدشم از مودم usb بیشتر راضی هستین یا wifi ؟چون واسم زیاد فرقی نداره کدوم رو بگیرمو سوال سوم اینکه خودم مودم بخرم و نصب کنم یا از طریق خدمات ایرانسل اقدام کنم؟
    ممنون ازتون
    شاد باشین
    من كه راضي هستم
    ضمنا بهتره كه مودم از ايرانسل خريداري و توسط كارشناسان ايرانسل نصب بشه چون ايرانسل مك ساير مودم هارو ممكنه قبول نكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود..
    تو مصر و تونس مردم انقلاب میکنن!!!!!!!!!!!! حکومت ما حواسشو جم میکنه.. بابا مگه شما هم میترسین
    کوسه ها و یا لنگر کشتی ها، فیبر نوری انتقال دیتای ایران رو لابد باز گاز گرفتنو پاره کردن..
    اینجا تهران، ساعت 12:03PM، مشکل هنوز حل نشده.
    با تشکر

12. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال خوبي پرسيدند . مودم واي فاي يا usb ؟ در كل چه كساني واي فاي مي گيرند ؟ امواج قوي تر دريافت مي كنه ؟ همه مي دونند يكي از مزيت هاي واي فاي اينه كه اگر لپ تاپ يا تبلت داشته باشيم مي تونيم امواج رو تو خونه پخش كنيم .

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

اين مودم هاي وي فاي ايرانسل قابليت پسورند گذاري دارند ؟ چون مثلا در يك آپارتمان 24 واحدي ممكن است يك نفر بخواهد سو استفاده كند. در ضمن به نظر بنده مودم هاي واي فاي كمي تنظيمات پيچيده اي دارند و براي افراد عادي همان usb است.

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

درود..

هنوزم این مشکل حل نشده.فقط ایرانسله یا بقیم این مشکلو دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •