سلام
من udk رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم این متن تو داس ظاهر میشه و میره :
Program To Big To Fit In Memory
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
سلام
من udk رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم این متن تو داس ظاهر میشه و میره :
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
این یعنی چی؟عملا نمیشه خروجی گرفت
حسن جواب داد اونی که اولش میاد یه فیلم کوتاهه که تو آدرسی که حسن گفت هست میتونی عوضش کنی.آیا با UDK میشه بصورت رایگان یه خروجی تمیز مثل Unity گرفت اینکه میگم تمیز منظورم اینه که مثلا توی خروجی اسمی از UDK نیومده باشه مثلا گوشه های صفحه یا اولش که میخواد شروع بشه
کار کردن باهاش رایگانه نه استفاده تجاری. 20 درصد از فروش زیاده (برای مستقلا)؟این دیگه چه جور رایگانیه ؟
موافقیم...همه لوگویه انریل اولشون میاد ( با اینکه نسخه لایسنس شده رو دارند ) . تازه باعثه افتخاره بازیسازه .
خوب شب بزار دانلود شه تا صبح تمومه دیگه.وقتی تو DAP دکمه Pause رو زدم سیستم رو خاموش کردم فرداش که اومدم دوباره همه چی از اول
ویندوزت چیه .کدوم نسخه رو دانلود کردی؟حجمش چقدره(اونی که دانلود کردی).مشخصات سیستمت چیه؟(دقیقا بگو مدل کارت گرافیکت چیه)من udk رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم این متن تو داس ظاهر میشه و میره :
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
ویندوزم 7 - نسخه اخری رو دانلود کردم - حجمش هم اینه :1.29 GB - مشخصات سیستم من :
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 3/3/2011, 1321
Machine name: MEHRDAD-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: BIOS Date: 03/16/09 15:59:51 Ver: 08.00.12
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 2048MB RAM
Page File: 1047MB used, 3046MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
مشخصات کارت گرافیک :
---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9400 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0641&SUBSYS_064810DE&REV_A1
Display Memory: 1781 MB
Dedicated Memory: 1013 MB
Shared Memory: 767 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: W1752
Monitor Id: GSM4490
Native Mode: 1440 x 900(p) (59.887Hz)
Output Type: HD15
Driver Name: nvd3dum.dll,nvwgf2um.dll
Driver File Version: 7.15.0011.8242 (English)
Driver Version: 7.15.11.8242
DDI Version: 10
Driver Model: WDDM 1.0
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/8/2009 12:07:00, 6082560 bytes
من همچین مشکلی رو ندیده بودم تو فروم اپیک هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. اگه آنتی ویروس داری غیر فعال کن و تکرار کن . اگه آنتی ویروست است هست برو تو تنظیمات و تیک enable self defence رو بردار و دوباره امتحان کن.من udk رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم این متن تو داس ظاهر میشه و میره :
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
اگه نشد رو ویندوز xp امتحان کن ببین نصب میشه؟اگه بازم نشد فکر کنم کامل دانلود نشده باشه.
اینجا لازم دیدم یه چیزو به همه توصیه کنم.
من آموزش ساخت ترین با udk که سایت 3d motive ساخته رو دیدم(با تشکر از علی (aliscan)که برام فرستاد) . تقریبا تمام چیزایی که تو ساخت ترین با udk نیاز دارید رو کمتر از یه ساعت بهتون یاد میده خیلی خوب و کاربردیه.حتما ببینیدش.
سلام
انتی ویروس ندارم - فکر کنم کامل دانلود نشده.
دوستان ببخشید من چه جوری می تونم به pawn ای که برای playercontroller ساخته شده توی کلاس UtBot دسترسی پیدا کنم؟
ممنون میشم کمک کنید.
یا اگر راهی باشه که بتونم pawn ای رو که دارم یه جوری بفهمم مال خود انسانه نه بات
Last edited by alisahaf70; 20-02-2011 at 17:45.
سوالت رو باز کن.بیشتر توضیحبده. واسه دسترسی باید توی همون کلاس utbot حالترو انتخاب کنی/
if ( Other.Controller.bIsPlayer && !Other.IsHumanControlled
منظورم این بود یافتمش مرسی
سلام
کسی میدونه چجوری میشه یه فیلم Avi رو به Bink تبدیل کرد تا بشه تو انریل پخشش کرد ؟
علیرضا جان شما نیاز به نرم افزار bink video داری این نرم افزار میشه فایل های aviو... به bik تبدیل کرد یا bik به avi یا غیره تبدیل کرد
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)