یک سال یا 40000کیلومتر کارکرد
یک سال یا 40000کیلومتر کارکرد
ef7 پایه گازسوز به خاطر سیستم گاز برقی که داره
یکم موقع شتاب گیری مکث داره و بعد از اون مکث گاز میخوره و یا بعضی اوقات به علت تنظیم نبودن پتانسیو متر و سنسور کلاج بین دنده ها گاز بخوره
عموما خود من روی 3000 دنده یک و بقیه دنده هارو در حالت معمولی رانندگیم بین 3000تا 4000 عوض میکنم
اگر پرشتاب حرکت کنید 100% روی دنده یک به دو الکی گاز میخوره ولی توی دنده های دیگه این مشکلو نداره
مشکل بد جا رفتن دنده 2 به یک در تمام پژو ها و سمند ها وجود داره
بعد از یک مدت کارکرد دنده ها نرم تر میشه ,حساس نباشید
منظور شما از یک سال یعنی اینکه تا یک سال اعتبار بیمه بدنه ماشین هست یا همه خدمات کارت طلایی از جمله تعویض رایگان روغن موتور و یا شمع های ماشین تا 40 هزار کیلومتر را هم شامل میشه و اگه یک سال تموم بشه اعتبار اینا هم میسوزه؟
درسته که میگن سمند EF7 واشر سر سیلندر میسوزونه و خرجش بالاس و شانسی بعضی از این مدل خودروها خوب از آب در میان ؟
بله کلا همه خدماتی که کارت طلایی پوشش میده بعد 1 سال میره.مثلا من خودم متاسفانه سال اول 18000 تا با ماشینم بیشتر نرفتم و تونستم یه بار فقط از روغن و... اینا استفاده کنم.
مشکل سرسیلندر برای مدلهای 90 و 91 فقط پیش میومد و الان دیگه اینطور نیست
خرجش زیاد بالاتر از موتور پژویی نیست
شانسی بودن خودرو های ایرانی همیشه بوده نه فقط برای یه مدل خاص
ممنون حسین جان.ولی برا من ef7 بنزینی هست آخه!
ممنون حسین جان.ولی برا من ef7 بنزینی هست آخه!
من خودم از نمایندگی که آشنا بود، پرسیدم و اون گفت که قطعات EF7 به سختی گیر میاد، اجرت تعمیرش بالاست و اینکه توی بازار خرید و فروشش سخت تر انجام میشه.
این شنیده های من بود عزیز.
دریچه گاز بنزینی ها سیمی است
امروز رفتم و با سورن ef7 تست کردم
اونم یه مقدار مکث و کپ کردن توی دنده 1 به 2 داره
روی همون دور موتورها که بتون گفتم دنده را تعویض کنید اون عقب افتادن توی تعویض دنده را کمتر نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)