تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 311 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

وایسا بینم یه چیزی هم ما طلب کار شدیم من 3 بار قبل از اینبار هم گفته بودم هیچکس حتی حرفی هم نزد فقط این دوستمون آقا میثم کمک کرد من اگه به فکر پول بودم میرفتم پی اکانت پروکسیفیر فروختن نه اینترنت که باید اول کلی پول بریزی پاش و ریسک کنی با این که خودم یه همدانی اصیل هستم و جد در جد من همدانی بوده ولی میگم همدانی ها چشم ندارن ببینن بقیه یه کاری برای پیشرفت شهر انجام بدن اگه شما ها چه hamed DC چه Norien میخواستین کمک کنین موقعی که ما کارمان گیره نمیامدین حرف زدن چنان که من اسم شرکت رو به شما بگم میخوای چیکار کنی شده مثل دوره قبلی ریاست ج.م.ه.و.ر.ی که همه ... ساکت شده بودن حالا دهن باز کردن دارم الان هم میگم معلوم نیست این حبیبی اینجا چه نقشی داره که ما نمیتونیم از اون ها نمایندگی بگیریم کار ثبت شرکت و ... میتونیم انجام بدیم فقط باید از دست این مخابرات راحت بشیم و مطمئن شیم که بهمون نمایندگی میدن هرکی هم ناراحته دیگه پیام نده این جا که جای دعوا و زیر پا خالی کردن نیست یه خورده از این ملایری ها یاد بگیرین که والا حق دارن میگن باید اونجا بشه استان فعلا هم کسی دیگه پیام نده هروقت اتفاقی افتاد چیزی شد بهتون خبر میدم

2. این کاربر از amir1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

دیگه احتیاجی نیست اسم شرکت رو بگید. همه چیز مشخص شد !!!

امیدوارم موفق باشید....
    Last edited by NeORiN; 21-08-2012 at 09:27.

4. این کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

وایسا بینم یه چیزی هم ما طلب کار شدیم من 3 بار قبل از اینبار هم گفته بودم هیچکس حتی حرفی هم نزد فقط این دوستمون آقا میثم کمک کرد من اگه به فکر پول بودم میرفتم پی اکانت پروکسیفیر فروختن نه اینترنت که باید اول کلی پول بریزی پاش و ریسک کنی با این که خودم یه همدانی اصیل هستم و جد در جد من همدانی بوده ولی میگم همدانی ها چشم ندارن ببینن بقیه یه کاری برای پیشرفت شهر انجام بدن اگه شما ها چه hamed DC چه Norien میخواستین کمک کنین موقعی که ما کارمان گیره نمیامدین حرف زدن چنان که من اسم شرکت رو به شما بگم میخوای چیکار کنی شده مثل دوره قبلی ریاست ج.م.ه.و.ر.ی که همه ... ساکت شده بودن حالا دهن باز کردن دارم الان هم میگم معلوم نیست این حبیبی اینجا چه نقشی داره که ما نمیتونیم از اون ها نمایندگی بگیریم کار ثبت شرکت و ... میتونیم انجام بدیم فقط باید از دست این مخابرات راحت بشیم و مطمئن شیم که بهمون نمایندگی میدن هرکی هم ناراحته دیگه پیام نده این جا که جای دعوا و زیر پا خالی کردن نیست یه خورده از این ملایری ها یاد بگیرین که والا حق دارن میگن باید اونجا بشه استان فعلا هم کسی دیگه پیام نده هروقت اتفاقی افتاد چیزی شد بهتون خبر میدم
    هر دم از این باغ بری میرسد!!!!
    دوست عزیز بهتره باز هم پستهای قبلی من رو بخونی. زیر پای شما کی خالی کرده!!؟؟!!؟؟؟!!؟؟؟
    من بیش از این چیزی نمیگم تا باز هم سوء برداشت شما و دوستانتون باعث سوء تفاهم های احتمالی نشه.
    Last edited by Hamed DC; 24-08-2012 at 15:18.

6. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

8. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بازهم باید بگم که، واقعا جالبه. با خوندن این پست......
    دوست عزیز، من هر چی که لازم بود برای نمایندگی رو خدمتتون گفتم.
    عامل فروش هم با نمایندگی فرق میکنه. برخی شرکتها سرورهای شیرینگ دارن که به هیچ کسی نمایندگی فعال نمیدن و فقط عاملین فروش
    در اختیار میگیرن. این رو میپرسیدین من یا دوستان دیگه بهتون میگفتیم! برای زدن نمایندگی فعال هم لااقل بودجه100.000.000میلیونی نیازه!
    البته هزینه سرورها شاید بیشتر هم بشه. این نمایندگی هستش و عامل فروش شدن هزینه معادل نهایتا10.000.000میلیون میخواد. اونم فقط
    جا و هزینه های جانبی. وگرنه هیچ هزینه دیگه ای نداره یه دستگاه کپی بزار کنارت و فرم ثبت نام بزن و تمومه کار.
    معلوم بود تقریبا. بخاطر اینکه از هر دوی شما چند وقتی بود خبری نبود! به شخصه سعی میکنم هر کسی کمکی ازم میخواد یا حس کنم که کمکی
    از دستم برمیاد، دریغ نمیکنم. شما بهتر بود چند صفحه قبل رو هم میخوندی. این آقا امیر شما با تندترین لحن با شخص من صحبت کرد. من هم
    وایسادم کنار ببینم چطور فیلم هندی میخواد بازی کنه! آخه خودش به فیلم هندی خیلی علاقه داره! در ثانی این پست شما هم کاملا مغرضانه و
    یک طرفه هستش. و نشون میده که شما هم با غرض ورزی نصبت به، به قول خودتون همشهری هاتون، حرف میزنید. لااقل کاری که به نظرخودتون
    بد بود رو، انجام نمیدادین!
    در مورد نمایندگی فعال(نه عامل فروش!) هم باید بگم که اگر با مونیتورینگ دقیق و کار اصولی باشه بعد از مدت کمی بعد از مستقر شدن تجهیزات،
    میشه به سودآوری امیدوار بود و خطر کاری یا به قول خودتون ریسکش زیادم بالا نیست! فقط باید حساب شده و اصولی باشه که ماشالله شما
    خودتون استادین.
    برادر شما کمک خواستی و ما نکردیم؟؟؟
    این دوستت اومد یه نظرسنجی کردو رفت بعدش با لحنی طلبکارانه اومده پست داده.

ما اگه نت خوب داشتیم نیازی نبود بیایم اینجا پست بذاریم یا پیگیر باشیم....

من و دوستان خیلی زودتر از شما اقدام کردیم برای نمایندگی.... اما برای نمایندگی زدن اونم توو همدان یکسری موانع وجود داره که عملی شدن این کارو سخت میکنه.....

میتونم بپرسم اسم این شرکتی که نمایندگی فروشش رو گرفته بودین چی هست؟؟ واینکه حبیبی چه نقشی تو این کار داشته؟؟
    چی بگم والا داداش.
    اینجور حرفها بیشتر آدم رو سرد میکنه تا امیدوار به کمک و.....
    اگه نت ما خوب بود که با چراغ دنبال راه کور مخابرات نمی افتادیم. و از چاله به چاه نمی افتادیم.
    خدا خیرت بده داداش. لااقل شما اینجا جنجال یا هاشیه سازی راه ننداختی وقتی با دوستاتون
    رفتی دنبال نمایندگی.

دوست دارم دانه دانه جواب جمله هاتون رو بدم ولی وقتش رو ندارم اگرم نیستم دنبال نمایندگی نیستم!! جای دیگه مشغول به کاری ام
    بعضی جاها واقعا نمیشه بحث کرد با کسی که دوست داره یه سری مسائل رو اونطور که دوست داره ببینه نه اونطور که هست

بحث لحن صحبت و برخورد باید بگم شما 2 عزیز حامد و نئورین همون اولین باری هم که من این تاپیک اومدم بشدت بد برخورد کردید اون هم تو محیط مجازی که شرایط خاص خودش رو داره و الانم هر چی بگم و فرضا قبول هم بکنید تهش ممکنه به یه "من شرمندم و..." از این چیز ها ختم بشه که به درد کسی نمیخوره و کاری هم نمیکنه چون ناراحتی ای هم این وسط نیست! با این حال الانش هم همونطوری هستید! ولله دفعه اولم نیست که نت میام حداقل 10 سال سابقه دارم نه مسمتر ولی انواع و اقسام رو دیدم و صحبت و فعالیت کردم! این که میگم فقط بحث شخصیت و اخلاق شماست که من تا حالا هیچی نگفتم ولی دیگه جو اینکه شما اینجا سابقه دار ترید و یجورایی پیش کسوت هستید باعث شده برخورد کوته فکرانه و سبکی داشته باشید! ما اگر به فکر نت هستیم اول برای خودمونه بعد بقیه که وقتی هم نشد دیگه سر دیگران نمیکوبیم! من پست های شما رو میخونم احساس میکنم از عالم و آدم طلب دارید! اقا اینترنت حقه ولی چشمتون رو باز کنید و ببینید! بخصوص که تو این شهر همدان تو هیچی نمیشه درست پیشرفت کرد و باید بدبختی و دردسر رو به جون بخری اگر طالب یه چیز جدید باشی!

برسیم به باقیش
    از اول اول بگم که من دنبال نمایندگی نبودم چون قبلا کم و بیش شنیده بودم دردسر هاش رو
    با این امیر1024 هم نه رو هم ریخته بودم نه دنبال کاری بودم بلکه قبلا چون ایشان هم از همون نت من داشت و شبانه کمتر از نصف من میگرفت بهش پیغام دادم که راهنماییش کنم و یه سری باگ های پارس رو بهش بگم که کار هم نکرد براش ظاهرا
    بعد چند هفته از این قضیه به من پیام داد که رفته دنبال نمایندگی و من اومدم اینجا و دیدم یه سری پست دادید و هیچی نشده انگار از هم طلب دارید! همه پست ها رو هم بلا استثناء خوندم با افرادی هم که اینجا میان و میرن تقریبا اشنایی ای دارم
    خلاصه که من هم رفتم و اساس نامه ها رو خوندم و شرایط رو دیدم و چون این رفیقمون گفت من شرایطش رو جور میکنم گفتم کمکش میکنم که یک روز هم رفتیم صنف و زیرساخت همدان و شرایط رو پرسیدیم. من که با اون دردسر هاش بیخیال نمایندگی شدم و به فکر عامل فروش بودم که راحت تر و بهتر هم بود جا و تبلیغ و این هاش هم ردیف بود. از طرفی گرفتن پروانه خودش 2 ماه بود ثبت شرکت 1 2 ماه و کلی هم الافی داشت! مطمئن باشید اگر مطلبی رو هم نمیدونستیم علم غیب هم نداریم استاد هم نیستیم و باید از یکی میپرسیدیم حالا چه نت چه حضوری و تلفنی از افراد مختلف! کاری که مطمئنن شما هم اگر در توانتون بود میکردید حالا شاید با یکم تفاوت ولی در هر حالت فهمیدن مسائل پایه ای کار سختی هم نیست!!
    بعد از اون یکی دو روز هم دیگه خبری ندارم از امیر1024 که چی کرد و چی میخواد بکنه از نظر من که دیگه منتفی شدست و عملی نیست یه سری افراد تو مخابرات و این ور اونور کار ما رو سخت کردن و نمیگیم دزدیدن ولی کاش حالا که اون ها گرفتن ازش ندزدن بلکه سرویس بهتر هم بدن یعنی کاری که ما میخواستیم بکنیم!

رسیدیم به گرفتنش که گفته بودن ردیفه و میدیم و خیلی هم خوبه ولی قشنگ 2 هفته بعدش گفتن که نمیدیم و یه بار گفتن داریم یه بار گفتن نمیدیم یه بار گفتن داریم وقتی هم میگفتی کجاس میگفتن نداریم خلاصه اصلا وضعیتی عجیب! 2 هفته بعد معلوم شد که مستر حبیبی رفته نمایندگی گرفته و خلاصه مغز و فکر اون ها رو هم شورانده علیه باقی کسایی که ممکنه بخوان بگیرن
    در مورد این نمایندگی هم دیگه بخوام بگم چقدر تلاش کردیم بفهمیم کیه و واقعا هست یا نه و قضیه چیه اصلا اینجا جا نمیشه!

حالا بعد از 1 ماه که گذشته بود و نت من هم که گرفته بودم بعد از 3 هفته وصل نشده بود شماره این اقا رو دادن که همون حبیبی باشه و چند روز پیش زنگ زدم که بگم شاید اون بتونه درستش کنه که دیگه اب پاکی رو ریختن و 100% باورم شد چیزی که شنیده بودم رو! اینطور که من شنیدم مخابرات همدان دیگه یک ماهی هست که کامل با شرکت ها لج کرده و نه خطی رانژه میکنه نه خطی جمع اوری میکنه!! هیچ خطی! این هم در راستای همون گند های مخابرات همدان هست! حبیبی هم گفت که زنگ بزن پولت رو پس بگیر و اگه نت میخوای فقط میتونی از مخابرات بگیری!

در مورد این حبیبی عزیز هم تقریبا درست میگفتید این مستر حرف عادی هم بلد نیست بزنه! لحن برخورد سبک سرانه که میخوای فقط بگیری 2 3 تا بکوبی که فقط صداش در بیاد در مورد مخابرات هم خودم بعد از 5 دقیقه روضه خواندن در گوشش گفت اره همونطوره که میگی!
    یعنی که فعلا کار شرکت حبیبی هم لنگه و از یه طرف نمایندگی هم میگفت ما به حبیبی کنترل پنل ندادیم یعنی اگر اینطور باشه واقعا فرقی با عامل فروش نداره و نمیتونه از کنارش دزدی هاش رو بکنه!! که اگه باشه خیلی هم به نفع مشتری هاش هست که ضریب اشتارک اصلی شرکت که 1 به 5 هست رو نمیکنه 1 به 50!

باقی مسائل هم که من متهم شدم رو واگذار میکنم به کار دنیا و فقط میگم خوش باشید دیگه از این بیشتر که چیزی نمیشه گفت! لطف کنید قبل از پست دادن هم یه لیوان اب بخورید و سریع و با عصبانیت تایپ نکنید!!!

10. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.من احتمال داره از پاییز برای مدتی بیام همدان.به نظرتون کدوم شرکت الان وضعیت سرویس دهیش بهتره برای ADSL ؟
    مخابرات همدان حجمیه یا نامحدود؟
    ممنون از همگی

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام.من احتمال داره از پاییز برای مدتی بیام همدان.به نظرتون کدوم شرکت الان وضعیت سرویس دهیش بهتره برای ADSL ؟
    مخابرات همدان حجمیه یا نامحدود؟
    ممنون از همگی
    سلام.
    به سلامتی انشالله.
    فعلا که کیفیت مخابرات قابل قبوله.
    سرویس یک مگش برای وبگردی عالیه.
    بقیه شرکتها افتادن سراشیبی سقوط!!!

13. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.
    به سلامتی انشالله.
    فعلا که کیفیت مخابرات قابل قبوله.
    سرویس یک مگش برای وبگردی عالیه.
    بقیه شرکتها افتادن سراشیبی سقوط!!!
    ممنون سلامت باشید
    مخابرات همدان فقط سرویس حجمی ارائه میده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون سلامت باشید
    مخابرات همدان فقط سرویس حجمی ارائه میده؟
    بله متاسفانه.
    البته میدان رقابت به شدت داغ شده و شاید سرویسهای نامحدود رو هم بیاره!

16. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

سلام
    مخابرات همچنان در حال اذیت کردنه و خط ها رو رانژه نمیکنه ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •