با سلام
اول از همه مبارکتون باشه.میخواستم بدونم مقدار رم dedicate کارت گرافیک این لب تاپ چقدره و تا چند مگا بایت share میشه؟و همچنین از چه شهری خریدینش؟
با سلام
اول از همه مبارکتون باشه.میخواستم بدونم مقدار رم dedicate کارت گرافیک این لب تاپ چقدره و تا چند مگا بایت share میشه؟و همچنین از چه شهری خریدینش؟
سلام و ممنون
مقدار رم گرافیک 1gig و تا 3831 gig هم شیر میکنه.
البته بسته به مدل فرق میکنه.
من از مشهد گرفتم البته شخصا نرفتم سفارش دادم
خیلی هم طول دادن جون به لبم کردن تا رسید![]()
من بالاخره رو دو مدل VAIO تمرکز کردم:
CW2FGXB
CW26FXW
همه چیزشون یکیست جز 4 مورد:
1) اولی USA و دومی CHINA
2) اولی 320 هارد داره ولی دومی 500
3) گرافیک اولی Geforce 310M-256MB-2007MB که رزولیشن ال ئی دی شو 1366*768 میده ولی دومی Geforce 330M-512MB-2263MB که رزولیشن ال ئی دی را 1600*900 میده
4) اولی مشکی براق و دومی سفید است
نظر شما چیه کدوم را انتخاب کنم (قیمت هم تقریبا نزدیکه)
اینم فکر کردن داره
برو سراغ دومی چون کارت گرافیکش خیلی قویتره
چینی و امریکایش هم فرقی ندارن تازه من شنیدم این امریکایاش همه داخلی چینین![]()
منم میخواستم cw بگیرم البته بین اون و 1557 دل مردد بودم. اما چشم که به S116 افتاد بیخیال هردوشون شدم. بنظرم به سری s وایو هم فکر کن.
اما بین این دو مدل منم با دوستمون موافقم. کارت گرافیک دومی بهتره ضمن اینکه اولی مشکی هست که جای انگشت زیاد میمونه و زیبایش رو از دست میده. تازه سفید خوشگلترهم هست.
شاد باشی
مخلص دوستان
ولی 13 اینچ برام خیلی کوچیکه.
شما هم با چینی بودن دومی مشکل ندارید؟
سلام قیمت چند؟با کدوم گارانتی؟
ممنون
از اينها فقط HP به نظرم خوب مياد... البته دليل اصليش اينه كه از برندهاي dell و ايسر زياد خوشم نمياد...
الان سوني دارم... خدايي هر موقع با هر لپ تاپ دل كه مقايش كردم... به اين نتيجه رسيدم هيچ وقت سراغ دل نرم...
ال سي دي 13 خيلي ستمه... مخصوصا واسه بازي و فيلم
تا1.5میلیون یه لپ تاپ با کارت گرافیک قوی و ترجیها 4هسته ای؟
مشخصات نامگذاری کارت گرافیک های جدید ان ویدیا جطوره؟210 یا 250 مثلا بعد 310 .مثلا310 یعنی ضعیف تر از 250 هست؟
ولی فکر کنم سیاه با کلاس تر باشه...در ضمن به 1557 اصلا فکر نکن
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
نگفتی Sony Dell HP؟؟؟؟
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
آقا مبارک باشه در ضمن میشه چند تا عکس ازش یذاری ...ازش راضی هستی چو منم میخوام F111FX/B بگیرم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)