کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه
اما یه سوال این ورژن به این نیاز نداره که ورژن های پائین تر اون روی دستگاه نصب باشه spl ماله من 1.66 هست یعنی نیاز به نصب ورژن 2 اون نیست دیگه ؟
سوال دوم رادیو ورژن من 2.10.50.08 هست نیاز به ارتقای رادیو هم دارم برای رام energy ؟
مرسی
تو خود برنامش میگه که چه SPL هایی میتونن از این استفاده کنن.
تو این سایت هر Radio ی بخوای پیدا میشه عزیز.اخریش 2.12 هستش. فک کنم واسه Energy باید 2.12 باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نبود؟![]()
سلام
بعد از سه ماه برگشتم
اینجا چه سریع رفته جلو یادمه سه ماه پیش پست ۳۰۰ و خورده ای رو مینوشتم ولی الان ۲۳۵۴
راستی کسی از hd3 خبری نداره
1- گوشی شاپ: بدون گارانتي 5,050,000 ریال
اصلي كامتل 6,450,000 ریال
پرشين تلكام 6,590,000 ریال
ياس 6,450,000 ریال
دیجی کالا: 515000 تومان | بدون گارانتی
620000 تومان | گارانتی 12 ماهه کامتل
2-من که راضیم
3-نمیشه گفت کدوم بهتره .. فرقهای اساسیش با دیزایر اینه که ال سی دیش 4.3 اینچه و ویندوز موبایله .. و دیزایر 3.7 اینچه AMOLED و آندروئیده(رزولوشن فیلمبرداریش هم بیشتره .. می گن با آپدیت جدید 720p می گیره) .. البته آندروئید اچ دی2 هم مراحل تکمیلی رو سیر می کنه.
ســــــــــــلام امشب هوای ابری بود یاد ابرای سفید رنگ سنس افتادم .. اگه دلتون میخواد رنگیشون کنید هر کدوم از اینا رو خواستید نصب کنید 100 درصد هم جواب میده خیلی هم خوشگل میشه:
ارغوانی کردن ابر آب و هو
آبی کردن ابر آب و هوا
سلامی دوباره
برای این رام انرژی زبان فارسی رو نمیشه ردیف کرد
واقعا رام خوشگلیه خیلی هم راحت
فقط میشکلش همین فارسی هست نی خوایم فارسی بنویسه فقط فارسی رو نشون هم بده راضی هستیم
مشکل حل شد با همون هیراد فارسی شد
Last edited by moji2007; 31-08-2010 at 13:13.
مگه HD2 فیلم برداریش بده؟ میشه یه توضیح راجع به فیلم برداریش بدی؟ ممنون![]()
فیلمبرداریش بد نیست خوبه ولی vga و سایزش مثل امنیا 2 بزرگ نیست.... میشه گفت فیلمبرداریش متوسطه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)