طراحی وب به نظر من خیلی خوبه.
البته بستگی به استعداد طرف هم داره.
طراحی وب به نظر من خیلی خوبه.
البته بستگی به استعداد طرف هم داره.
دوستان کسی در مورد شرایط انتقالی گرفتن چیزی میدونه؟
اصلا این کار شدنیه یا نه؟
دوستان کسی جزوه مبانی ICT را داره برای کارشناسی؟
این استاده ما یجور درس میده که نمیشه جزوه نوشت نه گوش کرد اخر کار هم امتحان عتیقه ای میگیره باید یا صدا ضبط کنی یا فیلم بگیری.دی:
خیلی خیلی مچکرم از وقتی که گذاشتین
سلام .
من امسال درسم تابستون تموم شد؛ كنكور كارداني به كارشناسي دادم و ازاد كه ميخواستم تهران باشم 20 نفر كم اوردم و قزوين قبول شدم كه نرفتم و انصراف دادم ؛ دانشگاهش به نظر خيلي خوب بود ولي براي من كه از تهران ميخواستم برم خيلي مكافات داشت + يه سري مشكلات ديگه. سراسري كه ولش كن ،كلا 40 50 تا ميگيرفت كه دانشگاهشم ارززشو نداشت . نركده و دكه هست.
. كلا كسي در جريان باشه ميدونه بدبخت تر از بچه هاي فني كه از هنرستان ميخونن وجود نداره . هر بلايي بود سر كنكور كارداني و كارشناسي سر ما پياده كردن .
شانس گند ما كنكور ها يكي شد . هر سال با درصد هاي من همه تهران ازاد قبول بودن ولي به ما رسيد ؛ ديگه كنكور ها يكي شد . لعنت به كسي كه كنكور ها رو يكي كرد . اخه سطع و نوع سوالات ازاد هم با سراسري تو مقطع كارداني به كارشناسي كلي تفاوت داره . رشته منم كامپيوتر هست.
خلاصه گفتم بهمن ازاد كنكور ميدم مثل پارسال. جالبش اين شد كه مثل اينكه 90% هيچ كنكوري تو بهمن هم برگذار نميشه . يعني الان تكميل ظرفيت گذاشتن يه ازاد تهران هم توش نيست . كنكور هم نميگيرن . ترو خدا شانس ما رو ببينيد .
الان ديدم يه كنكور پودماني هست . اين پودماني ها چطوري هستش ؟ از نظر ميزان اعتبار مدرك و درس ها ؟ شنيده بودم به جاي 2 سال 3 4 سال طول ميكشه ؟ انچنان عجله اي هم ندارم .
ديگه يكي بگه كلا چطوريه ؟ميترسم اين همه بخونيم اخرش بگن قبول نداريم . البته من نظرم بيشتر رو سال ديگه هست . مشكل سربازي او اينا هم ندارم .
متشكر.
سلام دوستان. لطفا کمک کنید. من دانشجوی مهندسی در پیام نورم . میخوام از این کارشناسی ناپیوسته ها که علمی کاربردی بدون کنکور میگیره در رشته ای مثل گرافیک وارد بشم.
هیچی نمیدونم. تماس هم میگیرم با روابط عمومیش جواب درست نمیدن و اصلا اطلاعات کافی هم ندارند. پرسیدم بیام اونجا حضوراً ... که گفتن بیای هم کسی جواب نمیده سوالی اگه هست باید همین تلفنی بپرسی. لطفا راهنماییم کنید. شدیدا به اطلاعات نیاز دارم. هرجور اطلاعاتی چون چیزی در مورد علمی کاربردی نمیدونم. مهمترین سوالهام هم ایناست
1. آیا این دوره بدون کنکور همون "پودمانی" هست؟ و دوره "ترمی" با کنکور سراسری دانشجو میگیره؟
اگه آره،
2. آیا پودمانی همونه که مخصوص افراد شاغل گذاشتن و مدت دوره ش بیشتر از ترمی طول میکشه؟
3. آیا مدرک پودمانی به مثل مدرک ترمی معتبره و امکان ادامه تحصیل داره؟ (مثلا کارشناسی گرافیکم رو که گرفتم برای ارشد بخوام به دانشگاه تهران برم)
4. آیا برای شرکت در دوره پودمانی مدرک سربازی لازمه؟
پیشاپیش از توجهتون ممنون
اگر هم استادی یا شخص صاحب منصبی رو اونجا آشنا دارید بهم خصوصی بگید حضوراً برم پیشش. (منظورم پارتی بازی نیست! میخوام راهنماییم کنه)
مثل اینکه یه پیغامی توی سامانه جامع آموزش دانشگاه اومده مبنی بر مقررات تعداد واحدهای دانشجویان ممتاز، ولی به ما چیزی نگفتن، این پودمان فقط بهمون 10 واحد دادن در صورتیکه پودمان قبل من ممتاز شده بودم، کسی خبر داره چجوریه؟
بدبخت شدم من خاک بر سر جا موندم
خدا کنه دوباره کاردانی به کارشناسی تمدید بشه ای تفففففففففففففف
حالا مجبوم با یه بچه ترمی شرکت کنم و هر روز برم سر کلاس اونم رشته گرافیک که همش عملی هست
ای خاک بر سر من
من می تونم برم مراکز علمی کاربردی و یک شنبه ثبت نام کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)