تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 432 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

طراحی وب به نظر من خیلی خوبه.
    البته بستگی به استعداد طرف هم داره.

2. 3 کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان کسی در مورد شرایط انتقالی گرفتن چیزی میدونه؟
    اصلا این کار شدنیه یا نه؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان کسی جزوه مبانی ICT را داره برای کارشناسی؟
    این استاده ما یجور درس میده که نمیشه جزوه نوشت نه گوش کرد اخر کار هم امتحان عتیقه ای میگیره باید یا صدا ضبط کنی یا فیلم بگیری.دی:

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اسمش مشخصه! طراحیه و احتمالا بویی از کد نویسی نبرده!! بیشتر سر و کار ادم UX,UI,HEO و.... هستش که همون تجربه کاربری و رابط کاربری و .... میباشن.... یه جورایی روی طراحی سایت ها و حتی شاید نرم‌افزار ها کار میکنن و رشته‌ای احتمالا سلیقه‌ای باشه...(سر فصل های این درس و سه چهار صفحه‌ی پیش گذاشته بودن که میرم پیدا میکنم میام!....)

خیر! در این رشته اینها رو به ادم یاد میدن و اگر بلد باشی فقط قبولی با نمره‌ی مناسب خودت رو تضمین کردی!!

خیر! ثبت نام ترم بهمن هم فقط رو پودمانی بود و دیگه نمیاد ترمی تا سال اینده!

بله متاسفانه همینطوره! در حقیقت با پیش‌روی دنیا به سمت وب، برنامه نویسی وب قدرتش بیشتر میشه و الان اگر نیگا کنین، تعداد افرادی که سایت میخوان خیلی بیشتره از افرادی که نرم‌افزار میخوان.....
    تو صنعت نرم‌افزار دیگه به اونصورت نمیشه عادی وارد شد و باید بتونی نو‌اوری بکنی و سیستم های پیشرفته و خوشگل!! تحویل بدی که بتونی کار بکنی....
    ولی بیرون ایران پول تو نرم‌افزاره.... که متاسفانه کوچیکترین ربطی به ما پیدا نمیکنه!

خیلی خیلی مچکرم از وقتی که گذاشتین

6. این کاربر از nilofar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام .

من امسال درسم تابستون تموم شد؛ كنكور كارداني به كارشناسي دادم و ازاد كه ميخواستم تهران باشم 20 نفر كم اوردم و قزوين قبول شدم كه نرفتم و انصراف دادم ؛ دانشگاهش به نظر خيلي خوب بود ولي براي من كه از تهران ميخواستم برم خيلي مكافات داشت + يه سري مشكلات ديگه. سراسري كه ولش كن ، كلا 40 50 تا ميگيرفت كه دانشگاهشم ارززشو نداشت . نركده و دكه هست. . كلا كسي در جريان باشه ميدونه بدبخت تر از بچه هاي فني كه از هنرستان ميخونن وجود نداره . هر بلايي بود سر كنكور كارداني و كارشناسي سر ما پياده كردن .

شانس گند ما كنكور ها يكي شد . هر سال با درصد هاي من همه تهران ازاد قبول بودن ولي به ما رسيد ؛ ديگه كنكور ها يكي شد . لعنت به كسي كه كنكور ها رو يكي كرد . اخه سطع و نوع سوالات ازاد هم با سراسري تو مقطع كارداني به كارشناسي كلي تفاوت داره . رشته منم كامپيوتر هست.

خلاصه گفتم بهمن ازاد كنكور ميدم مثل پارسال. جالبش اين شد كه مثل اينكه 90% هيچ كنكوري تو بهمن هم برگذار نميشه . يعني الان تكميل ظرفيت گذاشتن يه ازاد تهران هم توش نيست . كنكور هم نميگيرن . ترو خدا شانس ما رو ببينيد .

الان ديدم يه كنكور پودماني هست . اين پودماني ها چطوري هستش ؟ از نظر ميزان اعتبار مدرك و درس ها ؟ شنيده بودم به جاي 2 سال 3 4 سال طول ميكشه ؟ انچنان عجله اي هم ندارم .
    ديگه يكي بگه كلا چطوريه ؟ ميترسم اين همه بخونيم اخرش بگن قبول نداريم . البته من نظرم بيشتر رو سال ديگه هست . مشكل سربازي او اينا هم ندارم .

متشكر.

8. این کاربر از NIMA_AZX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان. لطفا کمک کنید. من دانشجوی مهندسی در پیام نورم . میخوام از این کارشناسی ناپیوسته ها که علمی کاربردی بدون کنکور میگیره در رشته ای مثل گرافیک وارد بشم.
    هیچی نمیدونم. تماس هم میگیرم با روابط عمومیش جواب درست نمیدن و اصلا اطلاعات کافی هم ندارند. پرسیدم بیام اونجا حضوراً ... که گفتن بیای هم کسی جواب نمیده سوالی اگه هست باید همین تلفنی بپرسی. لطفا راهنماییم کنید. شدیدا به اطلاعات نیاز دارم. هرجور اطلاعاتی چون چیزی در مورد علمی کاربردی نمیدونم. مهمترین سوالهام هم ایناست

1. آیا این دوره بدون کنکور همون "پودمانی" هست؟ و دوره "ترمی" با کنکور سراسری دانشجو میگیره؟

اگه آره،
    2. آیا پودمانی همونه که مخصوص افراد شاغل گذاشتن و مدت دوره ش بیشتر از ترمی طول میکشه؟
    3. آیا مدرک پودمانی به مثل مدرک ترمی معتبره و امکان ادامه تحصیل داره؟ (مثلا کارشناسی گرافیکم رو که گرفتم برای ارشد بخوام به دانشگاه تهران برم)
    4. آیا برای شرکت در دوره پودمانی مدرک سربازی لازمه؟

پیشاپیش از توجهتون ممنون
    اگر هم استادی یا شخص صاحب منصبی رو اونجا آشنا دارید بهم خصوصی بگید حضوراً برم پیشش. (منظورم پارتی بازی نیست! میخوام راهنماییم کنه)

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مثل اینکه یه پیغامی توی سامانه جامع آموزش دانشگاه اومده مبنی بر مقررات تعداد واحدهای دانشجویان ممتاز، ولی به ما چیزی نگفتن، این پودمان فقط بهمون 10 واحد دادن در صورتیکه پودمان قبل من ممتاز شده بودم، کسی خبر داره چجوریه؟

داره خودمونی میشه golebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بدبخت شدم من خاک بر سر جا موندم
    خدا کنه دوباره کاردانی به کارشناسی تمدید بشه ای تفففففففففففففف

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

حالا مجبوم با یه بچه ترمی شرکت کنم و هر روز برم سر کلاس اونم رشته گرافیک که همش عملی هست
    ای خاک بر سر من

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من می تونم برم مراکز علمی کاربردی و یک شنبه ثبت نام کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •