میثم با تیپاکس میفرسته و یک روزه میرسه دست طرف
میثم با تیپاکس میفرسته و یک روزه میرسه دست طرف
عزیز شماره نمیخواد دروازه دولت-خیابان طالقانی -پاساز بزرگ طالقانی
قیمتهایه من ماله قبله که الانو نمیدونم ولی به جات باشم از اینجا خرید میکنم
به نظر دوستان قیمت ایکس باکس بعد از تابستون میاد پایین>؟
عزیز دل برادر توی پاساژ 50-60 تا مغازه هست که اکثرشون سخت افزاری هستن ولی ایکس باکس ندارن من خودم پارسال برای ارتفای کامپیوترم اونجا بودم
منظورم اون مغازه هایی که ایکس باکس دارن بود که اگه اسمی شماره ای داری پی ام بده
نچ به خاطر ورود مدل های جدید و کم شدن مدل های فعلی قیمت فقط بالا میره...
ثابت بمونه باید کلارو انداخت بالا
به نظر من با اینکه ماکروسافت و سونی گفتن تا 2013 خبری از کنسل جدید نخواد بود ولی اواسط 2012 کنسول جدیدشون رو بیرون میدن دلیلش هم کاری هست که نینتندو انجام داد
gamestop کنسول Xbox 360 Pro 20GB را در لیست فروش خود قرار داده است. این محصول با قیمت تنها $99 قابل خریداریست
لیست محتویات بسته بندی این محصول را مشاهده می کنید :
Xbox 360 Console
20GB Hard Drive
Wireless Controller
Headset
HD Component Cables
Ethernet Cable
AC Cable
AV Cable Component
به علاوه 90 روز Warranty
احتمالا یک چیزی مثل ریفر ps3 هست
کی قراره بیاد ایران یا اصلا میاد ایران خدا می دونه ولی اگه بیاد قیمت ایکس باکس رو تا حدودی میاره پایین
![]()
Last edited by ehsan_; 25-07-2011 at 21:08.
فالکونه یا جاسپر؟؟؟
دوستان یکی از بچه ها یه xbox slim 4 gig 0225 براش اوردن از امریکا و اونم چون اهل بازی نیست میخواد بفروشه و منم میخوام بخرمش....
فقط یه سوالی برام پیش اومده که این دستگاه گیمهای ریجن پال رو باز میکنه؟؟؟؟؟؟یا اگه نکنه بعد از کپی خور شدن باز میکنه؟؟؟؟؟
اصلا از کجا باید فهمید ریجن دستگاه چیه؟؟؟؟؟؟؟البته فکر کنم چون از امریکا خریدار شده ntsc-uc باشه!!!
نه عزیزم . اینجا ایرانه قیمتو خودشون تعیین میکنن. تابستون که میشه احتکار میکنن قیمتا رو میبرن بالا ولی دروغ میگن .
ای کاش بیان برای ایران یه ریجن تعیین کنن ولی اونوقت دیگه از کپی خبری نیست .
فعلا که سونی گفته ps3 قدرت لازمو داره این خبرام شایه هست من خودم تو یه سایت رفتم زمان عرضه و حتی ثانیه رو زده بود .
ولی شما فقط برو تو سایت رسمی سونی و مایکروسافت که اونجام خبری نیست .
باید جاسپر باشه . فالکون که منقرض شده
---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------
ایکس باکسم فکر کنم مثل ps3 فری ریجن باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)