آقا لطف كنيد بگيد اين گوشي با گارانتي پارسه خوب است يا نه و كيفيت صداي موزيك از هندزفري كيفيت با لا دارد ؟منظورم اينست كه باس خوبي دارد مانند سوني اريكسون
آقا لطف كنيد بگيد اين گوشي با گارانتي پارسه خوب است يا نه و كيفيت صداي موزيك از هندزفري كيفيت با لا دارد ؟منظورم اينست كه باس خوبي دارد مانند سوني اريكسون
ماکروتل بهتره ... ولی بدون گارانتی نخر ...
بله هندزفریش کیفیت بالایی داره .
سلام
واقعا متاسفم که وقتی من توی این تاپیک فعالیت نمی کنم اوضاع تاپیک داغون و به هم ریخته س و اعضا با یک مشت پست بی مورد و به درد نخور فقط صفحات تاپیک رو زیاد می کنند.یک نفر دو سه بار پست می ذاره میگه بازی میخوام.یکی دو سه بار پست میذاره میگه گارانتی فلان خوبه یا نه.یکی توی تاپیک موبایل سامسونگ S5233 میاد حرف از استقلال و امیر قلعه نوعی می زنه،دیگران هم پشتوندش این بحث رو با ارسال های بی موردشون پی می گیرند.
آقا جان شما اگه بازی میخوای وقت بذار توی Google به انگلیسی سرچ کن واسه گوشیت بازی دانلود کن،یا حداقل توی بخش بازی ها و نرم افزارهای جاوا درخواست فلان بازیتو مطرح کن.
آقا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه؟شما مییای دو سه بار مطرح میکنی فلان گارانتی خوبه یا بده؟!آخه دوست عزیز توی ایران گارانتی معنای واقعی خودشو داره که میپرسی چی خوبه چی بده؟گارانتی یعنی اینکه گوشیت هر چیش شد توی مدت زمان گرانتی به جاش یه گوشی نو آکبند بدن بهت.پارس مایکروتل چیه که پارسه چی باشه؟!
بله شما کاملا درست میگید اما من اون وقت که اولین پست رو زدم گزینه ویرایش نداشتم برا همین دوسه پست زدم حالا شما به بزرگی خودت ببخش این قدر حرص نخور پیر میشیبیا این گل رو هم بگیر آشتی کن
حالا یک سوال:
من وقتی با کابل وصل میشم به پیسی نرم افزارpc studio ارور میده که نمیتونه با دستگاه ارتباط برقرار کنه و در حال بوت کردنه و باید تمام بشه یه راهنماییی بکنین
سلام دوست عزیز
والله چی بگم تا حالا توی زندگیم از بی نظمی ها و بی عدالتی ها توی محیط زندگی و شهر و کشورم اینقدر حرص خوردم که توی 20 سالگی کلی تار موی سفید روی سرمه و هر کی هم منو میبینه 2-3 سال بیشتر از سنم،سنمو تخمین می زنه.من تا حالا ندیدم کسی اینجا به زیبایی و با نظمی من(تعریف از خود نیست،مطلقا) به سوالات دوستان جواب بده و راهنمایی کنه.حتی من یک اصولی رو توی ارسال هام رعایت میکنم.مثلا وقتی توی یک پستی میخوام بنویسم pc studio اون رو به این صورت مینویسم PC Studio تا زیبایی فروم هم حفظ بشه.
بگذریم.در مورد سوال شما چیزی که می تونم بگم اینه که در گوشی مسیر زیر رو دنبال کنید:
Menu>Settings>Phone Settings>PC Connections
سپس گزینه ی SAMSUNG PC Studio رو انتخاب کنید و حالا گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و نرم افزار مربوطه رو اجرا کنید.فکر میکنم نباید مشکلی داشته باشین.
سلام.
من دو تا سوال دارم که در مورد خودِ گوشی استار نیست، ولی به نحوه بهتر استفاده کردن از اون ربط داره. امیدوارم اگه کسی پاسخی برای این سوالها داره از نوشتنش دریغ نکنه :
- اول اینکه من فردای روز خرید گوشی برای اون محافظ صفحه نمایش گرفتم. منتهی وقتی خواستم بچسبونمش زیرش به شکل فجیعی هوا جمع شد. دقیقا چه جوری باید چسبوند این اسکرین گارد رو؟
- دوم اینکه چه طوری میشه تو بعضی از بازیها مثل H.A.W.X این صفحه کلید مجازی رو حذف کرد؟
با تشکر از تمام کاربران پایهی تاپیک ...
سلام ... تم برای استار هست ؟
1) کار سختی نیست؛ یه مقدار از پوسته ی روی محافظ رو باز کن و با قسمت بالای صفحه نمایش تنظیم کن و بچسبون. بعد کم کم بقیه پوسته رو بردار و به همین ترتیب بچسبون. (منظورم این بود که کلا پوسته رو نکنی) امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
2) فایل jar. برنامه یا بازی مورد نظرت رو با WinRAR باز کن. وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو باز کن. بعد خطوط زیر رو به انتهای این فایل اضافه کن و Save کن. خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده رو آپدیت کنم؟ Yes رو بزنید. حالا فایل رو بریزید رو گوشی و نصب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فقط خط اول برای برداشتن صفحه کلید مجازیه؛ بقیه قسمتا برای اینه که بازی یا برنامه کاملاً مطابق با Star بشه.
میگشتی تو پست های قبلی دوستان بود.
Last edited by mahdi_mbi; 12-04-2010 at 20:42.
خیر،نیست.یعنی نیازی هم نیست.حتی شما میتونید عکس پس زمینه منوی گوشی رو هم تغییر بدین.
بدون گارانتی بخرید چون 10یا20تومان ارزونتره هم12ماه بیشتر نیست
من بدون گارانتی استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)