سلام دوستان
یکی از نادر ترین اتفاقا برام افتاد : مموری گوشیم دوباره پرید (2بار در عرض 2ماه)
حالا شرح ماجرا:
حدود یک ماهی میشه که بیخیال گارانتی شدم و رام گوشی رو عوض کردم. چند تاشو امتحان کردم اول JE1 Lite بعد JC1 بعد JE3 و در آخر هم بازگشت به JC1 .
دقیقا اتفاق مشابه دفعه پیش بودکه رام اولیه مایکروتل روش بود ، داشتم آهنگهامو گوش میدادم که یکیشو جای زنگ گوشی بذارم که بعد چند دقیقه دیگه Media Player اجرا نشد. و ناچار ریسیت کردم که مشاهده شد My Storage پریده . اینبار مثل دفعه قبل شوکه نشدم و خودمو گم نکردم. چون می دونستم که با تعوض رام این مشکل حل خواهد شد.
دست به کار شدم و شروع کردم رام JC1 رو دوباره روش ریختن ولی در آخرین مراحل که زبان رو تنظیم می کرد پیش نرفت و 1ساعت در این حالت موند .یه رام دیگه رو امتحان کنم و اون JE3 بود. دوباره همین اتفاق افتاد و گیر کرد. یه لحظه احساس کردم با گوشیم باید خداحافظی کنم، اینبار رفتم سراغ رام JE1 Lite و نصبش کردم . بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا شد و من سرخوش از این پیروزی ،رفتم سراغ مدیریت فایلهام که دیدم ای داد بیداد هنوز My Storage برنگشته . این حالتمو خودتون تصور کنید که چه حالی شدم اونم 3 بعد از نصفه شب.
بعدها فهمیدم که دراین حالت که مموری میپره نمیشه رامهای رسمی روش نصب کرد. این رامها که PDA اونا با پسوند mst هست در آخرین مرحله نصب گیر می کنن و نصب نمیشن ولی در رامهای غیر رسمی PDA پسوندش nb0 هست که بدون مشکل نصب میشن.
سرتونو درد نیارم مونده بودم چیکار کنم ،دل رو زدم به دریا و بردم گارانتی تو شهر خودمون و تا به طرف گفتم مموری دوباره پریده تعجب کرد و گفت که با رامی که گارانتی برای بار دوم روش نصب کرده بود (JA1) امکان نداره مموری بپره. تا ظاهر متفاوت گوشی رو دید گفت خیلی دستکاریش کردی به خاطر اونه. تا دیدم ورژن رام رو نگا نمی کنه گفتم فقط تم نصب کردم که ظاهرش اینجوری شده. گفت از دست ما خارجه و باید بفرستیمش تهران. با خودم گفتم اگه بره تهران متوجه میشن که رام رو خودم عوض کردم و گارانتی بی گارانتی . (به این نکته هم اشاره کنم که دفعه پیش در عرض 1-2 ساعت مموری گوشیم رو خود طرف برگردونده بود)
به هر طریقی بود گردن طرف گذاشتم که روش قبلی رو دوباره امتحان کنه و خودش فلش کنه که خوشبختانه این کارو کرد و رام مایکروتل رو روش ریخت ولی باز هم مموری برنگشت و من خوشحال از این پیروزی بزرگ گفتم که حالا بفرستینش تهران. و قرار شد روز یکشنبه ببرم و بفرستنش پایتخت. میگن این بار مشگل سخت افزاریه و فقط تهران می تونن درستش کنن.
ولی من یه احتمالی میدم که شاید تعویض رام گارانتی رو باطل نکنه چون طرف اصلا ورژن رام رو نگا نکرد یا بلد نبود که اونم فکر نکنم باشه چون اینا دوره مایکروتل دیدن و واردن.
ولی اینو مطمئن شدم که تعویض رام مموری پریده گوشی رو بر نمی گردونه . یا اینکه دو نوع پریدن داریم و در مورد دوم که مشکل من باشه تعویض رام اثری نداره.
حالا هم در خدمت شمام .
ببخشید که متنم طولانی شد. فقط هدفم این بود که تجربیاتم رو با دوستان به اشتراک بذارم.
موفق باشید.
میدونم چی کشیدی . خراب شدن گوشی یه طرف . بی خوابی هم یه طرف! ان شالله درست بشه من که سر در نیاوردم مشکل چیه! من هر بلایی که بگید سر گوشی آوردم لا کردار اصلا خراب نمیشه!! حتی یه رام آندروید نصفه کاره روش نصب کردم که تجربه جالبی بود هیچی کار نمیکرد جز ال سی دیش و دوربینش! ولی بازم سالمه! بدشناسی واقعا
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
بچه ها ديروز سعيد منو اغفال كرد كه رام گوشيمو عوض كنم
.gif)
يخورده سنگينتر شده و خوشگليش هم از بين رفته ولي يه چيزهاي جديد هم اضافه شده كه در كل راضي ميباشم
حالا ميشه بفرمايين چطور ميشه اين رام رو بيخيال شد و از رام قبلي استفاده كدر ؟ ( در صورت لزوم ! )
در ضمن اگه ميشه رينگتون پيش فرض گوشي رو برام آپلود كنني ( كه يه رينگتون خوشگل با صداي ملايم هست )
کدوم رام رو نصب کردی؟ ورژنش رو بگو.
این رام زیر رو نصب کن خیلی خوبه و سبکه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید