وااااای انگار امروز روز من نبودم افتضاح شد تو مدرسه هم معلم فیزیک بیرونم کرد هم معلم دیفرانسیل تازه ناظم مدرسه هم کلی واسم غر زد آخه اومدم بیام تو کلاس با پا زدم تو در
در هم از جا کنده شد نزدیک بود بخوره تو سر ناظم شانس آوردما
--
--
وااااای انگار امروز روز من نبودم افتضاح شد تو مدرسه هم معلم فیزیک بیرونم کرد هم معلم دیفرانسیل تازه ناظم مدرسه هم کلی واسم غر زد آخه اومدم بیام تو کلاس با پا زدم تو در
در هم از جا کنده شد نزدیک بود بخوره تو سر ناظم شانس آوردما
هه... من که از اول ترم 2 کلاسای زبانو رفتم ولی فقط یدونه حاضر دارم... خودتون دیگه تا تهش برید....
====
بچه ها سوتی هم طلبتون... الان حالشو ندارم....
این سوتی خودم نیست اما ماله رفیقمه:
امروز رفته بودم مغازه دوستم ؛ یه یارو مرده اومد خرید کنه خارجی بود. خلاصه به هر زور و زحمتی بود فهمیدیم یارو چی میگه و کارش رو راه انداختیم. وقتی داشت میرفت گفتم Where Are You From؟ آخه انگلیسی هم درست بلد نبود. گفت مسکو. به همکار دوستم گفتم مسکو کجاست؟ گفت روسیه.
بعدش به اون خارجیه گفت "گرباچف" اونم گفت نه "پوتین"
آقا این رو گفت، دوست من فکر کرد یارو پوتین میخواد!!!!! بهش گفت Six shop down . یعنی خیر سرش میخواست بگه 6 تا مغازه پایینتر. مرده نفهمید چی میگه. هی گفت What؟ این دوست منم که ولکن نبود هی میگفت!!!! بعد یه چند پانیه بعد یارو اون حرف I رو با E عوض کرد و به صورت سوالی از ما پرسید (بگیرین چی میگم +18 هست نمیشه بنویسم) آقا ما رو میگی دیگه داشتیم کف مغازه ریسه میرفتیم.
خلاصه به هر 2 تاشون حالی کردیم که قضیه چیه. اما خیلی خندیدیم.
امروز داشتم با يكي از بچه ها دعوا مي كردم منو حول داد عقب منم زدمش حولش دادم رفت رو صندلي يو كله ملاق زد به سر خورد زمين من گفتم چه شود بعد با حالته مسخره كردنه من بلند شد و به من خنديد و گفت يه نگاه پشته سرت كن من گفتم لابد سرش شكسته .پشته سرم و نگاه كردم ديدم مديرم پشته سرمه گفت بفرما بيرون ............................................
Last edited by Snow_Girl; 18-02-2008 at 20:54.
این هم سوتی آقای بابان گوینده اخبار!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مثل اینکه مسئول پیدا کردن تاپیکهای تکراری هستید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا پستهایی هست که ایشون نوشتن تاپیک تکراریه یکم مثل سوتی بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 پست و پیدا کردن 9 تاپیک تکراری ایول بابا چقد تاپیک تکراری پیدا کردی
پیشنهاد میکنم این اخریو نگاه کنید من که مردم از خنده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا ؟؟؟ جدی میگی ؟
با این پستت خیلی حال کردم دوست عزیز. بعضی وقتها ضایع کردن همچینآدمهایی از 1000 تا سوتی بهتره. ممنون از زحمتت.
منم دیشب یه سوتی مرگبار دادم:
گفتم ما ایرانیها سی ساله که خوشبخت شدیم،به برکت وجود آقا بالا سرها...
بعدش دیدم بابام با چشمهای اشکبار منو نگاه می کنه و می گهگه این حرف رو نزن.!!!
منم فهمیدم مضحک ترین حرفی که بنی بشر می تونه بزنه رو بلغور کردم.
"واقعا توبه می کنیم از این کاری که کردیم"
نگرفتم چی شد ؟؟؟ چرا با چشمهای اشکبار ؟ واسه چی توبه ؟ مگه حرف بدی زدی ؟
من امروز تامین اجتماعی بودم. یه سوتی بد دادم. برادرم منو تو کارگاه خودش بیمه کرده به عنوان یکی از کارگراش... من امروز قرار بود برای تشکیل پرونده برم. داداشم بهم سپرد که اگه ازت پرسیدن کارت چیه مثلا بگو فلان کار و تو کارگاه میکنم کلا سوتی نده...
ما هم رفتیم اونجا و تمام حرفهای داداشم یادم رفت و فکر بدبختی هام بودم و کلا حواسم پرت بود. یه کارمندی بود که مسئول تشکیل پرونده بود به من گفت بشین. بعد منم نشستم تو افکار خودم بودم که یهو ازم پرسید خوب چی کاره ای ؟ منم گفتم : هیچی بابا علاف بیکار... بعد اون گفت چرا ؟ منم نشستم کلی دردودل کردم و حرف زدم و ...
بعد پرونده مو داد دستم گفت بفرمایید. گفتم تموم شد. گفت آ ره پسرم برو ... اومدم خونه پرونده رو به داداشم نشون دادم. چشاش گرد شد. گفت : چیکار کردی که پرونده تو باطل کرد. خدا کنه منو جریمه نکنن. بعد تازه دو زاری من افتاد که چه سوتی دادم و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)