اين rate ها فوق العاده به دور از منطق هست و كاملا مشخصه كه بي خود هست...
PES كجا فيفا كجا اينو تك تك شما بروبچ فوتبالي ميدونيد و جاي بحثي نداره...![]()
اين rate ها فوق العاده به دور از منطق هست و كاملا مشخصه كه بي خود هست...
PES كجا فيفا كجا اينو تك تك شما بروبچ فوتبالي ميدونيد و جاي بحثي نداره...![]()
یه نفر کمک میکنه به ما؟حالا که این بحث رو مطرح کردی
میشه یکی ترجمه قسمت تنظیمات دکمه های بازی رو بگه؟ که هرکدوم یعنی چی؟
من موندم شما این بروبچ میگی دوستای خودته یا از دهن مردم میشنوی بقول اقا مسعود برو یه دست بازی کن بعد این ایکن خوشکل رو بزارررررر
من خودم pes 10 رو بازی نکردم ولی فیفا 10 نکست رو بازی کردم هیچ کم و کاستی نداره همیشه هم 9 یا بالاتر امیتاز بوده
در کل هروقت یه چیز رو میدنی یا تجربه میکنی درسته رو بگو ولی وقتی بازی نکردی و میگی یعنی چی؟
سلام کریشن مستر من بدون اینکه هیچ اروری بده ران نمیشه کسی میدونه مشکل چیه ؟ الان هرچی نسخه ازش گرفتم همینه یکی کمک کنه لطفا
خوب نسخه بتاست دیگه برای من تازگیا صفحه مرگ هم میاره موقع اجرا
آره كل دنيا رفيق منن چطو مگه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هه منم يادمه يه زماني بي خود و بي جهت از فيفا طرفاداري ميكردم اما واقعا ديدم كه بي دليل هست...
بهتون پيشنهاد ميكنم براي يك ساعت هم كه شده PES2010 رو بازي كنيد و بعد قضاوت...
هه يادمه كلي از فيفا 09 تعريف ميكردذن آي فلانه بهمانه گرافيكش توووپه وقتي هم تو PC هم تو 360 بازيش كردم ديدم همش گنده...
يادش بخير كونامي رو مسخره ميكردم كه آره بابا چيه اين كارتون اما بعدا فهميدم كه خوب پوز EA رو زد...
تموم شد آقا تموم شد اون دوراني كه EA تو بازيهاي ورزشي فقط و فقط خودش بود و رقيبي نداشت الان ديگه صحبت در رابطه با كمپاني هايي هست كه غولي شدن واسه خودشون...
تعصبات رو بزاريد كنار و روشن فكر باشيد وگرنه سر خودتون و شيره ماليديد...
بازی که با یکنفر میشه همرو دریبل کردو بوی از همکاری نبرده بازی کردن نمی خواد فکر کنم اگه امکانش بود تماشاچی ها رو هم دریبل میزدند بازیش در حد فوتبالیستها و ایشی زاکی هست
![]()
اصلا ربطی به کمپانی نداره مگه این دو کمپانی فقط و فقط این دو بازیو دارن و بس .آره كل دنيا رفيق منن چطو مگه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هه منم يادمه يه زماني بي خود و بي جهت از فيفا طرفاداري ميكردم اما واقعا ديدم كه بي دليل هست...
بهتون پيشنهاد ميكنم براي يك ساعت هم كه شده PES2010 رو بازي كنيد و بعد قضاوت...
هه يادمه كلي از فيفا 09 تعريف ميكردذن آي فلانه بهمانه گرافيكش توووپه وقتي هم تو PC هم تو 360 بازيش كردم ديدم همش گنده...
يادش بخير كونامي رو مسخره ميكردم كه آره بابا چيه اين كارتون اما بعدا فهميدم كه خوب پوز EA رو زد...
تموم شد آقا تموم شد اون دوراني كه EA تو بازيهاي ورزشي فقط و فقط خودش بود و رقيبي نداشت الان ديگه صحبت در رابطه با كمپاني هايي هست كه غولي شدن واسه خودشون...
تعصبات رو بزاريد كنار و روشن فكر باشيد وگرنه سر خودتون و شيره ماليديد...
من در بازی فیفا همیشه لذتی که یک فوتبالیست در بازی یگ بازی فوتبال واقعی داره رو میبینم .
حالا نکستشو بیخیال بشین که اصلا جای بحث نداره ...
من توی کنسول میزنم خودشون بازی میکنند می رم تخمه می خرم نگاه می کنم ...حالشم می برم
من pes رو همون تو 2007 یکبار خریدم دمورو دیدم با اون وضع افتضاح دویدنشون پاک کردم 2 ریال هم بابتش پول نمیدم.
اینم خوب اومدی هر وقت 2 نفری بازی میکنم میبینم سرشو انداخته پایین میره تا جلوی دروازه میچپونه توی گل ..بازی که با یکنفر میشه همرو دریبل کردو بوی از همکاری نبرده بازی کردن نمی خواد فکر کنم اگه امکانش بود تماشاچی ها رو هم دریبل میزدند بازیش در حد فوتبالیستها و ایشی زاکی هست
![]()
یعنی چی معنی نداره اصلا
بله حرف دوستان تائید میشه فیفا همیشه توی گیم پلی و شبیه سازی فوتبال از PES جلوتر بوده و هست من توی تاپیک PES هم گفته بودم که PES واسه رسیدن به گیم پلی ایده آل و رسیدن به حد فیفا باید حالا حالا ها گازشو بگیره و سوار لامبورگینی بشه که فکر نکنم بتونه چون امکاناتش رو نداره ولی می بینید که جلوه های بصری یا ساختن فیس هایی که 100٪ شبیه هستند. به مراتب داره از فیفا بهتر عمل می کنه ولی با این همه بازی هم نتونسته فضای شبیه سازی شده ای از یک فوتبال سیمولیشن رو ارائه بده بحث فیفا و PES حالا کاملا حرفه ای تر شده یعنی کم کم نمیشه حتی این دو تا گیم رو هم باهمدیگه مقایسه کرد چون هرکدوم از اینها هدف جداگانه ای رو دنبال می کنن PES داره گیمر پسندانه می سازه و فیفا تمام تلاشش رو می کنه تا یک سیمولیشن کامل از دنیای واقعی فوتبال رو ارائه بده و البته پر واضح هست که توی این شبیه سازی موفق هست و نیازی به بحث نیست و نمرات بالای داده شده به فیفا مهر تائید بر این مسئله هست ولی PES در بستر خودش یعنی تلاش برای ساختن یک ویدیو گیم گیمر پسند هنوز هم موفقیت کامل رو بدست نیاورده البته من به شخصه دوست دارم PES رو و یکی از واجبات ویندوز من داشتن PES هست پارسال 2009 و امسال 2010 من کلا PES رو می پسندم به عنوان یک ویدیو گیم سرگرم کننده ولی این دلیل نمیشه که بخوام بیام مفت حرف بزنم و روی واقعیات چشم ببندم. آقا فیفا یک سیمولیشن هست و PES صرفا یک ویدیو گیم که سعی داره شبیه سازی کنه ولی روی جلوه بصری و گیمر پسند بودن و اینها تمرکز کرده همین باعث شده گیمرهای زیادی رو مجذوب خودش بکنه که البته آماتورهاش رو جادو جمبل کرده که دارن می پرستنش و گیمرهای قدیمی و نکته سنج حتی اگه تائیدش هم بکنن دیگه محصورش نمی شن و از این غافل نمی مونن که فیفا چیز متفاوتی هست و روی شبیه سازی تمرکز داره و تمام تلاشش هم همینه که البته روی کنسول ها هم نشون داده که در زمینه شبیه سازی گرافکی هم خیلی بهتره با اینکه در محدوده یک ویدیو گیم جلوه بصری کامپیوتری PES بیشتر به چشم میاد (خیلی شفاف و چشم نوازه) ولی همین شفافیت و چشم نوازی اون باعث شده که از حالت ریالیتی خارج بشه در حالیکه شما وقتی دورنمای فیفا رو روی کنسول ها نگاه می کنی بعضا یادت میره که یک گیم هست و فکر می کنی که بازی واقعی هست ولی افسوس که PES بازهای زیادی که تحت طلسم کونامی قرار گرفتند این ها رو نمی بینن و این ندیدن هم دست خودشون نیست واقعا هم نباید ازشون انتظار داشته باشیم که ببینن چون واقعا جادو و طلسم شدن و حتی اگه بخوان هم نمی تونن ببینن که فیفا چه ویژگی های منحصر به فردی داره. و چون نمی تونن ببینن نمی تونن درک کنن که چرا چند ساله پشت سر هم بازی معبودشون داره از فیفا شکست می خوره. و بعد دلایلی رو میارن که شاید خودشون هم چند دقیقه فکر کنن در مورد پست ها و عقایدشون خنده شون میگیره. مگه فیفا و EA گیم میسازه تا رو کم کنی بکنه؟ مگه گیم می سازه تا بجنگه با کونامی مگه مغز ببخشید الاغ خورده که بخواد پول بده که بهش نمره بدن؟ مگه سایت های گیم ژاپنی هم یه فیفا نمره بالاتری ندادن نسبت به PES نکنه ژاپنی ها هم پول گرفتن؟ نه فیفا پولکی ترین شرکتی هست که من به عمرم دیدم به کسی پول نمیده تا پاچه خواری بکنه کلی هزینه می کنه تا لایسنس بگیره و تیم قدرتمند استخدام کنه بعد بیاد پول بده به خاطر یه نمره که دیگه الان خیلی دموده شده و خیلیا بی توجه هستند. در هر صورت هر کسی می تونه هر گیمی که می خواد بازی کنه یا از یه بازی تعریف کنه ولی وقتی بحث مقایسه پیش میاد دیگه وضع فرق می کنه از می خوای مقایسه کنی اولش باید عادل باشی و همه نکات ریز و درشت بازی هایی رو که می خوای مقایسه کنی رو بدونی و لمس کنی. فعلا توی فوتبال سیمولیشن فیفا > PES اما توی یک گیم گیمر پسند و مفرح PES بهتر عمل کرده به خاطر جلوه شفاف و گرافیک روشن و لطیف که متاسفانه گیمر های آماتور امروزی هیبنوتیزم همین مسئله می شن. فیفا مال حرفه ای هاست والسلام... و منم چون خیلی حرفه ای نیستم PES رو بیشتر بازی می کنم البته دلیل محکم تر هم اینه از دست EA شاکی هستم که چرا واسه PC این آشغال رو داده دست ما. ولی این مشکل منه که کنسول نمی خرم پس حق ندارم به کل فیفا و بازیهاش اعتراض کنم. به نظر من باید تا می تونیم بحث مقایسه رو بعد این کم کنیم چه اینجا و چه تاپیک PES چون احساس می کنم هیچ کس واقع بین نیست هیچ کس عادل نیست هیچ کس جرات نداره مثل من که بیاد واقعیات رو بگه من جرات دارم از فیفا هم بد بگم و هم نکات مثبتش رو بگم من اونقدر جرات دارم که هم از نکات مثبت PES بگم و هم منفی و اونقدر جربزه که با عشق و علاقه بشینم پچی مثل Krauser Patch رو برای PES بدم. متاسفانه خیلی کم هستند اونایی که روشون نمیشه حرف حق رو بگن و حرف دلشون رو تعصبات بی جا داره غوغا می کنه. توی این محیط و این بروبچه ها هیچ کس صلاحیت نداره که بخواد مقایسه کنه این دوتا رو توی حسرت موندم یکی مثل خودم ببینم توی این تالار بازیها که هر دو بازی رو بدون اینکه بخواد به خودش تلقین کنه یکی از اون یکی برتر هست بازی کنه. یا این طرفی هستید یا اون طرفی نکات مثبت و منفی یکی از این بازی ها رو می بینن اکثرا. شرمنده که قاط زدم ولی دیگه طاقتم تموم شد و باید این ناگفته ها رو من می گفتم. ولی به نظرم تا ابد هم بخواهیم بشینم دور هم و بحث کنیم برای مقایسه این دوتا بازی آخر سر وقتی خدا ازمون اون دنیا بپرسه PES یا FIFA باز هم سر حرف اولمون خواهیم بود حتی اگه توی اون گرد همایی که تا ابد طول کشیده بودنظرمون عوض شده بود. باز هم سر حرف خودمون می مونیم پس مقایسه این دو بازی توی این شرایط و بستر نا مناسب هیچ فایده ای نداره و فقط وقت تلف کنی هست.
موفق باشید دوستان سردرد دادم شرمنده
پرو واقعا در گرافیک خوب کار کرد اما همین گرافیک پرو وقتی بازیکنا دهنشون رو باز میکنند قیافه ها ضایع میشه بازیکنا انگار روح ندارن خوشحالی واقعا مصنوعی جذابیت که اصلا تو بازی نیست داورم که شبیه داورهای لیگ برتر خودمونه
منتقدان GAMESPOT به پرو نمره 7/7 از 10 دادن این نمره هم ماله PS3 بود
اما ماله فیفا از 10 داده 7 و فیفا PS3 رو داده 9 از 10 خوب بازم به نظر شما حرفی میمونه
PES 2010 PS3
FIFA 10 PS3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)