تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 261 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گل

خیلی جالبه که بعضی ها مثل شما همیشه آپدیت هستن و به جای خرید دی وی دی و پلیر و این چیز میزا میان از از این گجتها با تکنولوژی امروزی استفاده میکنن.

منم میخواستم بعد یه عمری یه دستگاه پخش بخرم چون دیگه خسته شدم از بس فرمت فیلمهارو Xdiv کردم که رو ----- ماهواره پخش بشن تی وی هم به جز یکی دوتا فرمت خاص پشتیبانی نمیکنه مثلا MKV از نوع خیلی خاص با CODEC غیر معمول باز میکنه واسه همین از شما میخوام در این مورد کمک کنید!

فقط میخوام تمام فرمت ها رو اکثرشون رو ساپورت کنه و زیر نویس فارسی هم همچنین !

آیا دستگاه مشکلاتی که بعضی از دوستان میگن رو داره مثلا بخوای زود به زود ریستارتش کنی !

آیا با آیفون میشه بوسیله WIFI کنترلش کرد!؟

در کل این دستگاه خوبه یا دی وی دی پلیر فلش خور !؟

و اینکه قیمت روز در چه حدودایی هست!؟
    دوستان عزیز از فرصت خریدتون خوب استفاده کنید 3 Xtremaer Sidewinder بدون شک انتخاب بهتر و کامل تریه و دارای چیپ ست بسیار قویتریه با توانایی دیکود 3D ... و چندین قابلیت کار آمد دیگه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون من چون تو تبریز زندگی می کنم و اینجا زیاد از این گجت ها خبر ندارن من امروز کلی گشتم فقط تو یه جا بود اونم 3 تا داشت 250 تومن ازش خریدم WD TV Live رو 2 یا 3 تا دیگه هم داشت!

4. این کاربر از hamed_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان عزیز از فرصت خریدتون خوب استفاده کنید 3 Xtremaer Sidewinder بدون شک انتخاب بهتر و کامل تریه و دارای چیپ ست بسیار قویتریه با توانایی دیکود 3D ... و چندین قابلیت کار آمد دیگه :

xtreamer پشتیبانی خوبی نداره. تو فروم های خارجی که من دربارش خوندم زیاد تعریف نمی کردن. قیمتش خیلی بالا هست. وسترن همون امکانات رو با قیمت بهتر ارائه میده. فکرمیکنم بلوری هم ساپرت کنه.
    اونجور که من بررسی کردم و چندجا مطالعه کردم، چیپست های زیگما از ریلتک بهتر هستن. فقط خواهشا فرمت rmvb رو بحث نکنید که بدترین فرمت هست. کلا به هر چی فایل تصویری هست داره فحش میده. وسترن محصولاتش رو الکی رها نمیکه. حداقل 2 تا 3 سال پشتیبانیش می کنه.
    xtreamer مدل prodigy خیلی داغون شده. با این که محصول نویی هست ولی بی کیفیت از آب دراومده. یه جستجو توی اینترنت کنید متوجه میشید.
    اکستریمر قیمت الکی گرونی داره

6. 2 کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

xtreamer پشتیبانی خوبی نداره. تو فروم های خارجی که من دربارش خوندم زیاد تعریف نمی کردن. قیمتش خیلی بالا هست. وسترن همون امکانات رو با قیمت بهتر ارائه میده. فکرمیکنم بلوری هم ساپرت کنه.
    اونجور که من بررسی کردم و چندجا مطالعه کردم، چیپست های زیگما از ریلتک بهتر هستن. فقط خواهشا فرمت rmvb رو بحث نکنید که بدترین فرمت هست. کلا به هر چی فایل تصویری هست داره فحش میده. وسترن محصولاتش رو الکی رها نمیکه. حداقل 2 تا 3 سال پشتیبانیش می کنه.
    xtreamer مدل prodigy خیلی داغون شده. با این که محصول نویی هست ولی بی کیفیت از آب دراومده. یه جستجو توی اینترنت کنید متوجه میشید.
    اکستریمر قیمت الکی گرونی داره
    اتفاقا بر عکس گفته شما در تست های من یکی از قابل قبولترین شرکت های فعال در ضمیمه پلیرها شرکت اکستریمر ...سخت افزار و نرم افزار خوب با امکانات کامل نسبت به دیگر پلیرهای مشابه...هیچ دستگاهی بدون عیب و کامل مطلق نیست اکستریمر ها هم از این قاعده خارج نیستن ولی با اون دستگاهایی شما کار کردید خیلی فرق میکنن شما قسمت های بد خوندید و فراموش کردید قسمت های خوب بخونید.

هیچ گرونی بی علت نیست امکانات و مشخصات سخت افزاری دستگاه ها قیمت رو مشخص میکنن

وسترن نمیتونه همون امکانات رو با قیمت بهتر ارائه بده چون سخت افزارش این اجازه رو نمیده اکستریمر از نسل جدید چیپ ست های 3D استفاده میکنن در حالی که وسترن هنوز در حال استفاده از چیپ های نسل قبله

xtreamerفقط خواهشا فرمت rmvb رو بحث نکنید که بدترین فرمت هست. کلا به هر چی فایل تصویری هست داره فحش میده.
    این فرمت اکستریمر اختراع نکرده و در همین حینی که من شما ازون خوشمون نمی آد دنیا دارن استفاده میکنن

xtreamerوسترن محصولاتش رو الکی رها نمیکه. حداقل 2 تا 3 سال پشتیبانیش می کنه.
    یک نسل به عقب برگردید wdtv حتی زیرنویس فارسی و عربی هم هنوز پخش نمی کند و هرگز مشکل صدای dts آن حل نشد اکستریمر mk1 هرگز این مشکلات رو نداشت و هنوز هم فریمورش در حال آپدیته و airplay هم در آخرین فریمور اضافه شد

xtreamer
    xtreamer مدل prodigy خیلی داغون شده. با این که محصول نویی هست ولی بی کیفیت از آب دراومده. یه جستجو توی اینترنت کنید متوجه میشید
    شما با این دستگاه فوق العاده کار کردید؟ میشه بگید چطوری داغون شد ؟ چطوری بی کیفیت از آب درامد؟

دوست عزیز اگر دستگاهی رو ندارید و تست نکردید بدون تجربه بدی یا خوبی اون رو برای دیگران توضیح ندید و اونه توصیه یا رد نکنید ممکنه اطلاعات غلط شما دیگران رو به اشتباه بندازه

8. 3 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام من یه وسترن دیجیتال لایو معمولی دارم.حدود 2 سال میشه و کاملا ازش راضی هستم...
    میخواستم ببینم این کابل لن برای چیه و چه امکاناتی داره...و اینکه چطور میشه با اینترنت وصل شد و از اینترنت چی میگیره؟

10. این کاربر از hamed-sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اتفاقا بر عکس گفته شما در تست های من یکی از قابل قبولترین شرکت های فعال در ضمیمه پلیرها شرکت اکستریمر ...سخت افزار و نرم افزار خوب با امکانات کامل نسبت به دیگر پلیرهای مشابه...هیچ دستگاهی بدون عیب و کامل مطلق نیست اکستریمر ها هم از این قاعده خارج نیستن ولی با اون دستگاهایی شما کار کردید خیلی فرق میکنن شما قسمت های بد خوندید و فراموش کردید قسمت های خوب بخونید.

هیچ گرونی بی علت نیست امکانات و مشخصات سخت افزاری دستگاه ها قیمت رو مشخص میکنن
    اتفاقا قسمت های خوبش رو هم خوندم. مشکل اکستریمر قیمت بیش از حدش هست. درسته هیچ گرونی بی علت نیست، ولی این یکی دیگه خیلی بی علت هست. با قیمت پایین تر میشه پخش کننده هایی در همین رنج گرفت.

وسترن نمیتونه همون امکانات رو با قیمت بهتر ارائه بده چون سخت افزارش این اجازه رو نمیده اکستریمر از نسل جدید چیپ ست های 3D استفاده میکنن در حالی که وسترن هنوز در حال استفاده از چیپ های نسل قبله
    تا اونجایی که من تحقیق کردم می تونه ارائه بده که این کار رو هم داره می کنه. و چندان کم و کاستی نداره. خبرها حاکی از این هست که احتمالا پردازنده های به کار رفته در دستگاه هایی مثل اکستریمر قراره توقف تولید بشن. احتمالا ریلتک تولید پردازنده هاش رو متوقف کنه.
    اینم بگم که تنها در حد خبر هست. تایید نمی کنم.

این فرمت اکستریمر اختراع نکرده و در همین حینی که من شما ازون خوشمون نمی آد دنیا دارن استفاده میکنن
    منم نگفتم که اکستریمر این فرمت رو تولید کرده. این فرمت مثل بقیه فرمت ها بوجود اومده ولی اصلا طرفدار نداره.هیچ جای دنیا از این فرمت تصویری استفاده نمی کنند جز آسیای شرقی. دلیلش هم بهم ریختگی زمانی صوت و تصویر هست. فقط کافی یه بار تصویر رو به جلو ببرید تا مشکلات رو ببینید.
    کافی یه بار با انکودرهای معروف تماس داشته باشید و ازشون درباره این فرمت بپرسید که چرا ازش استفاده نمی کنن. اگه خوب بود حتما شناخته می شد.

یک نسل به عقب برگردید wdtv حتی زیرنویس فارسی و عربی هم هنوز پخش نمی کند و هرگز مشکل صدای dts آن حل نشد اکستریمر mk1 هرگز این مشکلات رو نداشت و هنوز هم فریمورش در حال آپدیته و airplay هم در آخرین فریمور اضافه شد
    شما با محصولات وسترن کار کردید؟ مطمئنا کار نکردید. چون تمام کسانی که در این فروم این محصول رو دارن، و همینطور باقی محصولات وسترن رو، میدونن که زیرنویس فارسی رو به خوبی پشتیبانی می کنه. به صراحت می گم: تمامی محصولات پشتیبانی میکنن. با قابلیت dlna راحت می تونین با گوشیتون محصولات وسترن رو با برنامه مخصوصش منترل کنین(مثل ریموت کنترل خودش) فایلهاتون رو از طرق گوشی بر روی تلوزیون از طرق پلیر وسترن پخش کنین.

xtreamer

شما با این دستگاه فوق العاده کار کردید؟ میشه بگید چطوری داغون شد ؟ چطوری بی کیفیت از آب درامد؟
    من هنوز هم به شدت روی حرفم هستم. همونطور که گفتم فقط کافیه در اینترنت جستجو کنین تا مشکلاتش رو ببینین.
    اولین حرفی که به شما گفته میشه این هست:" لطفا نخرید."
    من شخصا استفاده نکردم ولی در فروم های خارجی راحت میشه به این مسئله پی برد. فروم های خارجی از ما به روزتر هستن چرا که محصولات جدید رو زودتر دریافت می کنن.
    هر شرکتی با چندتا عکس و شکل و شمایل محصول خودش رو برتر نشون میده. هیچ کس نمیگه ماست من ترشه.

دوست عزیز اگر دستگاهی رو ندارید و تست نکردید بدون تجربه بدی یا خوبی اون رو برای دیگران توضیح ندید و اونه توصیه یا رد نکنید ممکنه اطلاعات غلط شما دیگران رو به اشتباه بندازه
    من شخصا طرفدار هیچ شرکتی نیستم. از محصول اکستریمر هم خوشم میاد ولی با قیمت بسیار زیادش اصلا نمی ارزه.
    فقط محض اطلاع:
    شرکت اکستریمر در خصوص بروز رسانی محصولاتش در قسمت نظرسنجی محدودیت هایی رو داره. شما هر خواسته ای رو نمی تونین مطرح کنین تا اونا هم به شما گوش کنن. اکستریمر سایدواندر 2 به شدت پر از باگ بود و با بروزرسانی های جدید هم مشکل برطرف نمی شد. حتی همین الان هم در فروم های خارجی نمی تونین مطالبی درباره اکستریمر 3 پیدا کنین. چون بخاطر مسائل پشتیبانی و ضمانت و ... خیلی از افراد دنبالش نمیرن. شرکتش به شدت بد قول هست.
    ما که با شرکتش کاری نداریم. کلا از همه طرف تو تحریم هستیم. ولی این نشون میده که با وجود متقاضی کم، فرومی براش ایجاد نمیشه تا دربارش بحث بشه.
    درحالیکه وسترن تنها با یک جستجو می تونین کلی نظر دربارش پیدا کنین. تجربیات رو بشنوین. مشکلاتتون رو مطرح کنین تا سریع جواب بگیرین. وسترن به شدت پشتیبانی خوبی داره.
    چندوقت پیش هم برای محصول وسترن نسل 2 آپدیت جدید ارائه شد.البته نسخه بتا. درحالیکه آخرین اپدیت رسمی برای سال گذشته بود که تمامی مشکلات رفع شده بود.این اپدیت برای اینترنت بوده.
    توی فروم های خارجی خواستم مقایسه ای بین این دو شرکت پیدا کنم که هیچ کسی دربارش نظری نمیده. ولی یه بار درباره وسترن سوال کنین تا نتیجه رو ببینین

من هیچ وقت از دوستان نخواستم نظر من رو بپذیرن.کما اینکه به هرکسی راهنمایی کردم ازش خواستم تا در نت هم جستجو بکنه.
    اکستریمر یک شرکت کره ای هست و خیلی راه در پیش داره تا بتونه با شرکت هایی مثل وسترن رقابت کنه. وسترن مشتری مدار هست و جیب مشتری رو در نظر داره ولی اکستریمر به شدت به فکر سود خودش هست.
    هر وقت قیمت هاش رو پایین بیاره شاید علاقه مندش پیدا بشه ولی بازم میگم: شاید.

از اینا گذشته یه لطفی به شما و دوستان دیگر. خوب نیست که آدم همه چیز رو تنها واسه خودش بخواد. منم دوست دارم اطلاعات شما و دیگران، چه بسا مشکلات همه رفع بشه.همه همدیگر رو کمک کنیم.
    شما هم اطلاعات خاص خودتون رو دارین ولی هم از شما هم از تمامی دوستانی که این مطلب رو خوندن می خوام برن به این فروم زیر و اطلاعاتی راجب اکستریمر پیدا کنن. البته اگه تونستین پیدا کنین. چون متقاضی این محصول به شدت کمه. اگر هم چیزی پیدا شد مارو در جریان بذارین. مظمئنا اطلاعات خوبی بدست میارین.

12. 2 کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

متاسفم من قادر نیستم بیشتر از این برای شما توضیح بدم ...نوشته شما ضد و نقیضه و جهت داره خواننده به راحتی میتونه بفهمه

14. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این برداشت شما هست. من توضیحی نخواستم. تنها تبادل اطلاعات هست.
    گفته های منطقی قابل رد شدن نیستن. نمیگم حرفام منطقی هست ولی من به شما منبع موثق هم دادم تا فکرنکنید که حرفام تنها از خودمه. و همینطور واسه اینکه مطمئن بشید که چیزایی که می گم الکی نیست. و کاملا جستجو کردم. درباره محصول Prodigy هم جستجو کنید. حتما به حرفام می رسید.
    مطمئنم هر کسی برداشت متفاوتی داره. منم سعی کردم به روشنی توضیح بدم.
    موفق باشید
    Last edited by iran79; 18-12-2012 at 02:41.

16. 2 کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

این برداشت شما هست. من توضیحی نخواستم. تنها تبادل اطلاعات هست.
    گفته های منطقی قابل رد شدن نیستن. نمیگم حرفام منطقی هست ولی من به شما منبع موثق هم دادم تا فکرنکنید که حرفام تنها از خودمه. و همینطور واسه اینکه مطمئن بشید که چیزایی که می گم الکی نیست. و کاملا جستجو کردم. درباره محصول Prodigy هم جستجو کنید. حتما به حرفام می رسید.
    مطمئنم هر کسی برداشت متفاوتی داره. منم سعی کردم به روشنی توضیح بدم.
    موفق باشید
    سلام دوست عزيز شما فرمودي كه از قابليت dlna دستگاهتون استفاده كردين ! من هم دستگاهشما رو دارم و ٢ تا لپتاپ و يك پي سي كه همرو تونستم به روتر وصل كنم به صورت وايرلس و راحت هم ميتونم فايل شير كنم و قابليت هوم گروپ هم فعاله ! حالا اگر امكان داره يك توضيحي در مورد ست كردن دستگاه بدين ! ممنون

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

18. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

همه میدونند که برند وسترن یک برند مشخص و ثابت شده است در مقابل برند های جدید البته دستگاههای مدیاپلیر کم کم دارن شناخته شده میشن و از این به بعد شبیه این دیستگاهها رو خیلی خواهیم دید!

حالا من یه سوال تخصصی دارم : من Live streaming رو بذارم همیشه تو برق بمونه یا بعد از هر بار استفاده از برق درش بیارم !؟

و اینکه درسته زیرنویس فارسی رو خوب ساپورت میکنه ولی چطور میشه فونت رو عوض کرد!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •