تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 259 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خوب من اگه بتونم واقعا کمکت می کنم....اگه میشه مشکلاتت رو دوباره بگو من درست متوجه بشم....یعنی بگو اساسا مشکلت با رنوار چیه!
    خسته نباشین ... تازه می فرمایین لیلی زنه یا مرده ؟

1 - یه رم براش پیدا کردم که فیلمبرداریش تیک نمی زد ولی بعد از چندماه الآن دوباره تیک می زنه . با کامپیوتر فرمت کامل کردم درست نشد.

2 - واس نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش ارسال نمیشه به هیچ عنوان . خواهشا ً نگو به خاطر شلوغی شبکه و این حرفاست . این اشکالش کاملا ً بهم اثبات شدست صدها بار امتحانش کردم .

3 - هرچند مدت حالتی درش پیش میاد که وقتی برای تنظیم صدا و لرزش می خوام برم توی "مشخصه ها" ، به محض کلیک روی مشخصه ها ، گوشی خاموش روشن میشه . "فکتوری ریست" هم برای مدتی این مشکل رو برطرف می کنه اما بعدش دوباره پیداش میشه .

اینا ایرادای کلی بود . یه سری ایرادای جزئی هم هست . مثلا ً :

توی صفحه کلید مجازیش بعضی وقتا وقتی یکی از حروف رو ( نه حرف خاصی ) می زنم ، اون حرف به شکل بزرگ درمیاد و همونطور می مونه و تا space نزنم درست نمیشه . این مشکل مربوط به حرف خاصی نیست و برای همه حروف پیش اومده .

اینم لیست ایرادها خدمت شما دوست گل ... ببینم چیکار می کنی هااااااا دستت درد نکنه .

به ایرادات جواب مناسب دهید و صاحب یک رنوار را از نگرانی نجات دهید .

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

کاملا مایکی جون درست می گه

اگه می تونی، وایسا تا دی ماه مطمئنا نوکیا N8 قیمتش زیر 500 میاد. اگه اون رو بخری یعنی این که پادشاه گوشی های دنیا رو خریدی... همه چیز تمومه... بلوتوث 3، دوربین 12 مگا، فیلمبرداری HD، صفحه خازنی و مولتی تاچ AMOLED کاملا ضد خش، USB Host واسه وصل کردن ابزار USB، خروجی HDMI و...

اگر هم نخواستی من ویو رو پیشنهاد می دم. خداییش خیلی باحاله؛ اما بهتره روی دوربینش حساب زیادی باز نکنی چون ناامیدت می کنه
    در کل پایین تر از رنوار نگیر؛ بالاتر رو مد نظر داشته باش

شاد باشین
    اینم باز گوشی کاملی نیست که ... تا موقعی که زوم اپتیکال در دوربین گوشی ها قرار داده نشه ، هیچ گوشی کامل نیست ، حتی اگه فیلمبرداریش HD باشه .

2. 2 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من از این گوشی خوشم میاد.
    صفحه اش چطوری هست؟
    مموری رو زود شناسایی میکنه؟
    کلا نقاط ضعف و قوتش رو خیلی کوچولو توضیح میدین!؟

4. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من از این گوشی خوشم میاد.
    صفحه اش چطوری هست؟
    مموری رو زود شناسایی میکنه؟
    کلا نقاط ضعف و قوتش رو خیلی کوچولو توضیح میدین!؟
    نقطه قوت... در واقع نقاط قوت
    دوربین خیلی خیلی خیلی خوب در عکاسی با تنظیمات متنوع و عالی
    پخش موزیک خوب در هدفون ( صداش خیلی بلند نیست، ولی کیفیتش خوبه)
    خوش ساخت بودن گوشی از لحاظ جنس بدنه. کلا مثل بعضی گوشی ها ظاهر پلاستیکی نداره
    منوهای راحت و کارکرد آسون
    داشتن GPS با سرعت اتصال نسبتا خوب.
    باطری خوب... به نظره من حتی می شه گفت خیلی خیلی خوب
    رادیوی FM که به نظرم محیط برنامه اش جالب بود
    ....
    چون الان گوشی رو ندارم دیگه، چیز دیگه به ذهنم نرسید

نقاط ضعف
    برای پیدا کردن رم مناسب که موقع فیلمبرداری، تیک نزنه، راه سختی رو باید در پیش بگیری... شاید هیچ وقت هم موفق نشی!!!
    سیستم عامل نداره و در نتیجه فقط برنامه های جاوا روش نصب می شه.
    تاچ گوشی عالی نیست. اگر بهترین تاچ مقاومتی رو 100 نمره بهش بدیم، شاید این نمره 70 یا 75 رو بگیره.
    نداشتن پورت 3.5 برای اتصال هدفون. البته هندزفری دو تیکه داره که می تونی از اونجا بهش هدفون بزنی
    یه چیزی الان یادم اومدکه متاسفانه یادم رفت..... آهان یادم اومد. عدم قابلیت نصب تم
    کابل TV فقط و فقط فیلم رو پخش می کنه
    باز هم چون گوشی رو رد کردم، بیشتر از این چیزی یادم نمیاد

کلا... اگر دوربین عکاسی می خوای بخری که بتونی باهاش آهنگ هم گوشی بدی، می تونی این گوشی رو بخری
    ولی اگر عشق ور رفتن و برنامه نصب کردن و اینا داری..... بگذر ازش
    Last edited by zeus_1; 27-10-2010 at 02:38.

6. 3 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

4 سلام بر رنوار

با عرض درود و دو صد بدرود
    امروز یه dissasembly guide KC910 از اینترنت گرفتم و با توجه به مقادیر بسیاری از شربت که در گوشی بود تصمیم گرفتم که عمل جراحیش کنم
    با توجه به اینکه بعد از ریخته شدن شربت روشن شده بود نتیجه گرفتم که دیگه تو گونی برنج گذاشتن بی فایدس
    دلم رو زدم به دریا،شروع کردم به باز کردن،اولین نکته ای که توجهم رو جلب کرد این بود که کیفیت ساخت قطعات داخل گوشی هم بسیار بالاست،تمام پلاستیک ها شفافه،برعکس داخل گوشی های نوکیا که پلاستیک های داخلی فوق العاده بی کیفیتن
    نظم خیلی خوبی هم داره چینش قطعات
    تمام اجزا رو باز کردم،برد گوشی رو هم درآوردم دیدم خیسه و چسبناک
    با الکل پاکش کردم و با سشوار تمام اجزا رو خشک کردم،اول یه تیکه پلاستیک کوچیک مثل درپوش افتاد بیرون که فک کردم اضافس بد گشتم جاشو پیدا کردم
    لنز گوشی واقعا شاخه،تا بازش نکنین متوجه نمیشین چی میگم !
    خلاصه با ترس و لرز دوباره همه چی رو بستم،باطری و گذاشتم و استارت ....
    دیدم روشن شد
    اومد بالا یه تست دوربین و فلش گرفتم دیدم کار میکننن خیالم راحت شد فهمیدم گند نزدم
    بهدش یه تست ضربه گرفتم که ببینم دوباره خاموش میشه یا نه
    دیدم،نخیررررر دیگه خاموش نمیشه
    اینم رنوار من که هنوزم مرده مرده

8. 4 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پوريا جان اميدوارم هميشه گوشيت دوربينش تصاوير زيبا ثبت كنه ...
    دوستان كسي مشتري براي اين گوشي نداره !!!

10. 2 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

به نظرتون طرح این مدل رو از روی سامسونگ استار نزده؟؟
    برادر این گوشی سال 2008 اومده ولی استار 2009، چه جوری میشه از روش طرح زده باشه! استار برای رقابت با کوکی ساخته شده (منظور قیافه نیست، کلیه....)

1 - یه رم براش پیدا کردم که فیلمبرداریش تیک نمی زد ولی بعد از چندماه الآن دوباره تیک می زنه . با کامپیوتر فرمت کامل کردم درست نشد.

2 - واس نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش ارسال نمیشه به هیچ عنوان . خواهشا ً نگو به خاطر شلوغی شبکه و این حرفاست . این اشکالش کاملا ً بهم اثبات شدست صدها بار امتحانش کردم .

3 - هرچند مدت حالتی درش پیش میاد که وقتی برای تنظیم صدا و لرزش می خوام برم توی "مشخصه ها" ، به محض کلیک روی مشخصه ها ، گوشی خاموش روشن میشه . "فکتوری ریست" هم برای مدتی این مشکل رو برطرف می کنه اما بعدش دوباره پیداش میشه .

اینا ایرادای کلی بود . یه سری ایرادای جزئی هم هست . مثلا ً :

توی صفحه کلید مجازیش بعضی وقتا وقتی یکی از حروف رو ( نه حرف خاصی ) می زنم ، اون حرف به شکل بزرگ درمیاد و همونطور می مونه و تا space نزنم درست نمیشه . این مشکل مربوط به حرف خاصی نیست و برای همه حروف پیش اومده .

اینم لیست ایرادها خدمت شما دوست گل ... ببینم چیکار می کنی هااااااا دستت درد نکنه .

به ایرادات جواب مناسب دهید و صاحب یک رنوار را از نگرانی نجات دهید .
    سعی میکنم راه حلشو پیدا کنم.....چیزی که به نظرم میرسه ایناست...

1. جز چیزی که دوستان گفتن و شما هم انکار کردید حرفی ندارم....

2. این خیلی عجیبه....این مشکلو میشه اینجوری فهمید....بقیه دوستان که رنوار دارن این کارو تست کردن؟! اگه آره و همه هم کار میکنه، مشکل مختص گوشی شماست.....اونهم نرم افزاری.....

3. این مشکل و مشکل بعد هم باز نرم افزاریه...

خوب با این اوصاف تنها راه حلی که به نظرم میرسه به روز رسانی نرم افزار یا همون فیرمورش هست....نمی دونم شما آپدیت کردید، نکردید و.... ولی به نظر بنده بهترین کار اینه که بدید مادیران براتون سرویس کنن (فیرمور عوض کنن و...).....من احتمال قوی میدم که حل بشه....تمامش (به جز اون رم! ).....حالا باز نمی دونم شما اینکارو کردید یا خیر....

12. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

برادر این گوشی سال 2008 اومده ولی استار 2009، چه جوری میشه از روش طرح زده باشه! استار برای رقابت با کوکی ساخته شده (منظور قیافه نیست، کلیه....)

سعی میکنم راه حلشو پیدا کنم.....چیزی که به نظرم میرسه ایناست...

1. جز چیزی که دوستان گفتن و شما هم انکار کردید حرفی ندارم....

2. این خیلی عجیبه....این مشکلو میشه اینجوری فهمید....بقیه دوستان که رنوار دارن این کارو تست کردن؟! اگه آره و همه هم کار میکنه، مشکل مختص گوشی شماست.....اونهم نرم افزاری.....

3. این مشکل و مشکل بعد هم باز نرم افزاریه...

خوب با این اوصاف تنها راه حلی که به نظرم میرسه به روز رسانی نرم افزار یا همون فیرمورش هست....نمی دونم شما آپدیت کردید، نکردید و.... ولی به نظر بنده بهترین کار اینه که بدید مادیران براتون سرویس کنن (فیرمور عوض کنن و...).....من احتمال قوی میدم که حل بشه....تمامش (به جز اون رم! ).....حالا باز نمی دونم شما اینکارو کردید یا خیر....

اگه مشکل سوم که همون خاموش روشن شدن گوشی هست نرم افزاریه ، پس چرا با فکتوری ریست فقط برای مدت کوتاهی درست میشه و بعد دوباره روز از نو روزی از نو ؟

راستش مشکل اینه که من تهران نیستم و نمی تونم تا مشکلی پیش اومد ببرمش نمایندگی .
    رفتم پیش فروشنده ای که ازش خریدمش ، گفت پستش کن . ولی من میگم حضورا ً هم که میری اونجا رسیدگی نمی کنن ، چه برسه به اینکه پستش کنی .
    شما راه حلی سراغ داری ؟

راستی خودمم می تونم آپدیتش کنم یا نه ؟

14. 2 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه مشکل سوم که همون خاموش روشن شدن گوشی هست نرم افزاریه ، پس چرا با فکتوری ریست فقط برای مدت کوتاهی درست میشه و بعد دوباره روز از نو روزی از نو ؟

راستش مشکل اینه که من تهران نیستم و نمی تونم تا مشکلی پیش اومد ببرمش نمایندگی .
    رفتم پیش فروشنده ای که ازش خریدمش ، گفت پستش کن . ولی من میگم حضورا ً هم که میری اونجا رسیدگی نمی کنن ، چه برسه به اینکه پستش کنی .
    شما راه حلی سراغ داری ؟

راستی خودمم می تونم آپدیتش کنم یا نه ؟
    آره، خودت هم می تونی
    من در مجموع 7 ، 8 باری فریمور گوشیم رو عوض کردم
    اگر اینترنت پر سرعت داری، می تونی با برنامه ی LG Update مستقیم از خود سرور LG آخرین ورژن رو بریزی براش
    و همینطور، اگر می خوای ورژن های غیر شرکتی رو بریزی، می تونی بری تاپیک زیر و با توجه به توضیحات اونجا عمل کنی
    اگر تایپ فارسی برات مهم نیست، من پیشنهاد می کنم ورژن 10g که یک ورژن سفارسی برای شبکه ی Vodafone هستش رو بریزی
    چون هم ظاهرش کمی فرق می کنه، هم اینکه به نظره من سرعت کارکرد گوشی رو بالاتر می بره
    اگر هم خواستی می تونی ورژن های کوک شده، رو بریزی. اونایی که زده 11 و 12 و 13 و 14، ورژن های کوک شده هستن که توسط کاربرهای عادی دستکاری شدن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دمت گرم zeus_1 جان، مثل اینکه تو هنوز دلبسته این گوشی هستی که بعد این که فروختیش دست بر دار این تاپیک نیستی

اگه تو خونتون اینترن وایرلس دارید از کار با این گوشی خسته نمی شید و میتونید تقریبا همه کارهای اینترنتی خودتون رو با گوشی انجام بدید، مخصوصآ اگه مینی اپرا نصب کنید روش.

18. 2 کاربر از SAeidD600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دمت گرم zeus_1 جان، مثل اینکه تو هنوز دلبسته این گوشی هستی که بعد این که فروختیش دست بر دار این تاپیک نیستی

اگه تو خونتون اینترن وایرلس دارید از کار با این گوشی خسته نمی شید و میتونید تقریبا همه کارهای اینترنتی خودتون رو با گوشی انجام بدید، مخصوصآ اگه مینی اپرا نصب کنید روش.
    خوب تا وقتی یه گوشی جدید بخرم، تصویرم از گوشی ، Renoir هستش
    من به شخصه تنها دلیلی که فروختم، نداشتن سیستم عامل بودش
    وگرنه کلا کار من رو راه می انداخت. من در مورد گوشی 3 تا چیز برام مهمه. دوربین، موزیک، سیستم عامل
    که Renoir همه رو داشت به جز سیستم عامل. به خاطر همین بیشتر از 7 ماه نتونستم باهاش سر کنم

20. 2 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •