شما تاریخ اتصال رو تا 10/15
انتخاب کن نتیجه رو بگو چون بعضی مو قعها برا منم همینجری شده که وقتی فاصله زمانی رو یه روز جلوتر انتخاب کردم( الان 14 فردا 15) حجم مصرفی اون روزمو که برا مثال امروز 14 هست بهم به صورت کامل نشون داده و دیدم درسته![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما تاریخ اتصال رو تا 10/15
انتخاب کن نتیجه رو بگو چون بعضی مو قعها برا منم همینجری شده که وقتی فاصله زمانی رو یه روز جلوتر انتخاب کردم( الان 14 فردا 15) حجم مصرفی اون روزمو که برا مثال امروز 14 هست بهم به صورت کامل نشون داده و دیدم درسته![]()
از این اشتبا هها زیا میکنن سر منم همین کار رو کردن ولی برعکس شما من خطم رانژه شده بود ولی اونا سرویسمو اکتیو نمیکردن که زنگیدم گفت مگه خط شما رانژه شدهکه بعد با هزاران زنگی که زدم همون روز سرویسم اکتیو شد
موفق باشی![]()
اره از این اشتباها زیاد میکنن
برای اون زمان که از شاتل یا نمیدونم کجا میخواستم بگیرم یادشون رفته بود تلفن را نصب کنن
نه درست نشد
![]()
تبریک میگم بهتون
خوشا بحالتون
برید حال کنید شاتل مثل اینکه از شما خوشش اومده میخواد یه حالی بهت بده برا مارو که تا قرون آخرش میندازه البته بپا شاید مشکل نرم افزاری باشه نری دانلود کنی بعد فردا ببینی که وااااااااااااااااااااای حجمت تموم شد![]()
اره دیدی فردا همش را کم کرد ما که شانس نداریم
فعلا عادی مصرف میکنم تا ببینیم چی میشه!!
البته یه چیز دیگه دیشب که دانلود کردم نوشته از 1387/10/13 01:00 1387/10/13 07:00
![]()
Last edited by ahriman323; 03-01-2009 at 16:25.
سلام
1-من یک مودم dlink 2540 دارم که قبلا ازش استفاده میکردم (صبا) و از + ADSL 2 هم پشتیبانی میکنه ، میخواستم بدونم میشه با شاتل هم ازش استفاده کرد؟؟؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟ مشکل خاص یا تنظیم خاصی داره؟
2- سرویس شاتل توی مشهد چطوره؟ من سرعت برام خیلی مهمه البته پهنای باند هم مهمه ولی سرعت حیاتیه !512 eco به نظرتون چطوره؟
ممنون
نه حتما اشتباه نرم افزاری هست که اینرو اینطوری نوشته مطمئن باش اگه مشکل سراسری بود باید برا همه اینطوری میشد
بپا موضوع مرگو زندگیه
Last edited by isbn; 03-01-2009 at 18:03.
مشکلی نداره و دوستان هم دارم مودم dlink
ولی شاتل میگه ما ساپورت نمیکنیم و اگه خط نویز یا مشکلی پیدا کنه میگه مودمت تحت ساپورت ما نیست
از شاتل مشهد چیزی نمیدونم من که شیرازم خوبه
اکو 512 هم خوبه البته باید یا نامه دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی برای 128 به بالا
دوستان همین تاپیک مودم dlink دارن میان خدمتتون توضیح کامل میدن
اره حتما فردا معلوم میشه!
مودم رو ببر ورودی اصلی خط تلفن امتحان کن(بدون هیچ گونه انشعاب به خط یا گوشی دیگه) ببین چراغ status روشن میشه یا نه.
دوستان یکی بگه مشکل فقط مال منه یا از این ماتل ..... ه ؟ 2 روزه اصلا نمیتونم سایت های خارجی باز کنم ( شانسی بعد از چند صد تا رفرش باز کنه ! )سرعت فرقی نکرده
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)