تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 236 از 4751 اولاول ... 1361862262322332342352362372382392402462863367361236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان یک چیز میگم تعجب کنید
    امروز یعنی 10/14 هر چی کانکت می شم و حجم مصرف میکنم نه توی گزارشات اتصالات pppoe چیزی میزنه نه توی حجم مصرفی تاثیری داره
    آخرین اتصال : 1387/10/13 هم که 13 زده
    هر چی دی سی می کنم و کانکت میشم هم تاثیری نداره!!

برای شما هم اینجوری هست؟!

شما تاریخ اتصال رو تا 10/15
    انتخاب کن نتیجه رو بگو چون بعضی مو قعها برا منم همینجری شده که وقتی فاصله زمانی رو یه روز جلوتر انتخاب کردم( الان 14 فردا 15) حجم مصرفی اون روزمو که برا مثال امروز 14 هست بهم به صورت کامل نشون داده و دیدم درسته

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

صبح از شاتل زنگ زدند گفتند خط رانژه شده
    وارد قسمت کاربری در شاتل هم که شدم این متن نوشته شده بود
    نصب تلفنی مشترک محترم، پیوستن شما به مجموعه بزرگ شاتل را خوش آمد می گوییم. سرویس شما آماده نصب شده است. این سرویس نحت قوانین جمهوری اسلامی ایران و مطابق با شرایط قرارداد و تعرفه های شاتل به شما ارایه می شود.با تکمیل این فرم و فشردن کلید تایید، ضمن تایید تاریخ شروع سرویس، امکان استفاده از تمامی خدمات را خواهید داشت. کاربر گرامی، تکمیل این اطلاعات و ارسال آنها به منزله تحویل گرفتن سرویس و شروع دوره مالی جنابعالی می باشد. در صورتیکه اطمینان ندارید، از انجام هرگونه اقدامی خودداری نمایید و با کارشناسان فنی تماس بگیرید.

زنگ ردم پشتیبانی گفتند تا 72 ساعت دیگه شاید درست بشه!

از این اشتبا هها زیا میکنن سر منم همین کار رو کردن ولی برعکس شما من خطم رانژه شده بود ولی اونا سرویسمو اکتیو نمیکردن که زنگیدم گفت مگه خط شما رانژه شده که بعد با هزاران زنگی که زدم همون روز سرویسم اکتیو شد
    موفق باشی

3. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

صبح از شاتل زنگ زدند گفتند خط رانژه شده
    وارد قسمت کاربری در شاتل هم که شدم این متن نوشته شده بود
    نصب تلفنی مشترک محترم، پیوستن شما به مجموعه بزرگ شاتل را خوش آمد می گوییم. سرویس شما آماده نصب شده است. این سرویس نحت قوانین جمهوری اسلامی ایران و مطابق با شرایط قرارداد و تعرفه های شاتل به شما ارایه می شود.با تکمیل این فرم و فشردن کلید تایید، ضمن تایید تاریخ شروع سرویس، امکان استفاده از تمامی خدمات را خواهید داشت. کاربر گرامی، تکمیل این اطلاعات و ارسال آنها به منزله تحویل گرفتن سرویس و شروع دوره مالی جنابعالی می باشد. در صورتیکه اطمینان ندارید، از انجام هرگونه اقدامی خودداری نمایید و با کارشناسان فنی تماس بگیرید.
    زنگ ردم پشتیبانی گفتند تا 72 ساعت دیگه شاید درست بشه!
    اره از این اشتباها زیاد میکنن
    برای اون زمان که از شاتل یا نمیدونم کجا میخواستم بگیرم یادشون رفته بود تلفن را نصب کنن
    شما تاریخ اتصال رو تا 10/15
    انتخاب کن نتیجه رو بگو چون بعضی مو قعها برا منم همینجری شده که وقتی فاصله زمانی رو یه روز جلوتر انتخاب کردم( الان 14 فردا 15) حجم مصرفی اون روزمو که برا مثال امروز 14 هست بهم به صورت کامل نشون داده و دیدم درسته
    نه درست نشد

5. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اره از این اشتباها زیاد میکنن
    برای اون زمان که از شاتل یا نمیدونم کجا میخواستم بگیرم یادشون رفته بود تلفن را نصب کنن

نه درست نشد

تبریک میگم بهتون
    خوشا بحالتون
    برید حال کنید شاتل مثل اینکه از شما خوشش اومده میخواد یه حالی بهت بده برا مارو که تا قرون آخرش میندازه البته بپا شاید مشکل نرم افزاری باشه نری دانلود کنی بعد فردا ببینی که وااااااااااااااااااااای حجمت تموم شد

7. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

تبریک میگم بهتون
    خوشا بحالتون
    برید حال کنید شاتل مثل اینکه از شما خوشش اومده میخواد یه حالی بهت بده برا مارو که تا قرون آخرش میندازه البته بپا شاید مشکل نرم افزاری باشه نری دانلود کنی بعد فردا ببینی که وااااااااااااااااااااای حجمت تموم شد
    اره دیدی فردا همش را کم کرد ما که شانس نداریم
    فعلا عادی مصرف میکنم تا ببینیم چی میشه!!
    البته یه چیز دیگه دیشب که دانلود کردم نوشته از 1387/10/13 01:00 1387/10/13 07:00

Last edited by ahriman323; 03-01-2009 at 16:25.

9. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مودم d-link 2540

سلام
    1-من یک مودم dlink 2540 دارم که قبلا ازش استفاده میکردم (صبا) و از + ADSL 2 هم پشتیبانی میکنه ، میخواستم بدونم میشه با شاتل هم ازش استفاده کرد؟؟؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟ مشکل خاص یا تنظیم خاصی داره؟
    2- سرویس شاتل توی مشهد چطوره؟ من سرعت برام خیلی مهمه البته پهنای باند هم مهمه ولی سرعت حیاتیه ! 512 eco به نظرتون چطوره؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اره دیدی فردا همش را کم کرد ما که شانس نداریم
    فعلا عادی مصرف میکنم تا ببینیم چی میشه!!
    البته یه چیز دیگه دیشب که دانلود کردم نوشته از 1387/10/13 01:00 1387/10/13 07:00

نه حتما اشتباه نرم افزاری هست که اینرو اینطوری نوشته مطمئن باش اگه مشکل سراسری بود باید برا همه اینطوری میشد

بپا موضوع مرگو زندگیه
    Last edited by isbn; 03-01-2009 at 18:03.

12. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام
    1-من یک مودم dlink 2540 دارم که قبلا ازش استفاده میکردم (صبا) و از + ADSL 2 هم پشتیبانی میکنه ، میخواستم بدونم میشه با شاتل هم ازش استفاده کرد؟؟؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟ مشکل خاص یا تنظیم خاصی داره؟
    2- سرویس شاتل توی مشهد چطوره؟ من سرعت برام خیلی مهمه البته پهنای باند هم مهمه ولی سرعت حیاتیه ! 512 eco به نظرتون چطوره؟
    ممنون
    مشکلی نداره و دوستان هم دارم مودم dlink
    ولی شاتل میگه ما ساپورت نمیکنیم و اگه خط نویز یا مشکلی پیدا کنه میگه مودمت تحت ساپورت ما نیست
    از شاتل مشهد چیزی نمیدونم من که شیرازم خوبه
    اکو 512 هم خوبه البته باید یا نامه دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی برای 128 به بالا
    دوستان همین تاپیک مودم dlink دارن میان خدمتتون توضیح کامل میدن
    نه حتما اشتباه نرم افزاری هست که اینر اینطوری نوشته مطمئن باش اگه مشکل سراسری بود باید برا همه اینطوری میشد
    اره حتما فردا معلوم میشه!

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اصلا اروری نمی ده
    چراغ status اصلا روشن نمیشه
    مودم رو ببر ورودی اصلی خط تلفن امتحان کن(بدون هیچ گونه انشعاب به خط یا گوشی دیگه) ببین چراغ status روشن میشه یا نه.

15. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یکی بگه مشکل فقط مال منه یا از این ماتل ..... ه ؟ 2 روزه اصلا نمیتونم سایت های خارجی باز کنم ( شانسی بعد از چند صد تا رفرش باز کنه ! ) سرعت فرقی نکرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •