تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 236 از 1042 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در منطقه خليج فارس
    ارزان قيمت ترين خدمات اينترنت پرسرعت در قطر ارائه مي شود

خبرگزاري فارس: نتايج يك بررسي جديد نشان مي دهد در ميان كشورهاي منطقه خليج فارس قطر ارزان قيمت ترين خدمات اينترنت پرسرعت را ارائه مي دهد.

به گزارش فارس به نقل از آي تي پي، پژوهش هاي Arthur D Little حاكيست هزينه دسترسي به خدمات اينترنت پرسرعت براي كاربران خانگي در قطر بين 10 تا 23 درصد ارزان تر از خدمات ارائه شده توسط ديگر كشورهاي منطقه است.
    در اين گزارش تصريح شده كه مقامات قطري طي چند سال اخير تلاش فراواني براي تسريع دسترسي مردم به اينترنت پرسرعت انجام داده اند و زيرساخت هاي لازم را در بخش اعظم خاك اين كشور به وجود آورده اند.
    گزارش گروه مشاوران عرب نشان مي دهد قطر از بالاترين درصد نفوذ اينترنت پرسرعت در ميان كل كشورهاي عربي برخوردار است.

2. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

اینم برا منه

ماله منم خوبه

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام
    چطوری میشه تو نظرخواهی سرویس دهنده رو عوض کرد.
    من قبلا از سپنتا adsl داشتم و تو نظرخواهی هم اسم اونو زده بودم , ولی الان میخام از صبانت بگیرم.
    چطوری میتونم رای که داده بودمو عوض کنم.

معمولا بعد از یه مدتی نظرسنجی رو صفر میکنن. یعنی امیدوارم!

5. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خبر داغ - جنجالی - ترسناک:

شركت مخابرات استان كرمان با برگزاري يك مناقصه 4500 پورت پرسرعت را با رقمي حدود 830 ميليون تومان خريداري كرد كه قيمت هر پورت حدود 183 هزار تومان است در حاليكه هزينه راه‌‏اندازي يك پورت پرسرعت بخش خصوصي رقمي حدود 30 هزار تومان است.

به گزارش رسيده به ايتنا،وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات پيرو خواست خود مبني بر ورود به عرصه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت و رقابت با شركت‌‏هاي خصوصي داراي پروانه خدمات انتقال داده‌‏هاي پرسرعت(pap) اجازه داد تا شركت مخابرات استان كرمان با برگزاري مناقصه‌‏اي رسماً ورود شركت مخابرات ايران به اين حوزه را اعلام كند.
    سرمايه‌‏گذاري يك شركت دولتي در حوزه‌‏اي كه بخش خصوصي در آن زمينه فعاليت مي‌‏كند، مخالف بند 1 قسمت الف ابلاغيه اصل 44 قانون اساسي و بند "د" ماده 7 برنامه چهارم توسعه است و به نظر مي‌‏رسد نظر و برداشت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از اين موارد مغاير با ديدگاه سايرين باشد، لذا در صدد تداوم اين اقدام است به نحوي كه شنيده‌‏ها حاكي از باز شدن پاكات مناقصات ديگر در ساير استان‌‏ها مانند خراسان رضوي است.
    در تهران نيز شركت مخابرات در برخي مراكز شروع به فروش خدمات adsl به كاربران کرده است.

7. 4 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر داغ - جنجالی - ترسناک:

شركت مخابرات استان كرمان با برگزاري يك مناقصه 4500 پورت پرسرعت را با رقمي حدود 830 ميليون تومان خريداري كرد كه قيمت هر پورت حدود 183 هزار تومان است در حاليكه هزينه راه‌‏اندازي يك پورت پرسرعت بخش خصوصي رقمي حدود 30 هزار تومان است.

به گزارش رسيده به ايتنا،وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات پيرو خواست خود مبني بر ورود به عرصه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت و رقابت با شركت‌‏هاي خصوصي داراي پروانه خدمات انتقال داده‌‏هاي پرسرعت(pap) اجازه داد تا شركت مخابرات استان كرمان با برگزاري مناقصه‌‏اي رسماً ورود شركت مخابرات ايران به اين حوزه را اعلام كند.
    سرمايه‌‏گذاري يك شركت دولتي در حوزه‌‏اي كه بخش خصوصي در آن زمينه فعاليت مي‌‏كند، مخالف بند 1 قسمت الف ابلاغيه اصل 44 قانون اساسي و بند "د" ماده 7 برنامه چهارم توسعه است و به نظر مي‌‏رسد نظر و برداشت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از اين موارد مغاير با ديدگاه سايرين باشد، لذا در صدد تداوم اين اقدام است به نحوي كه شنيده‌‏ها حاكي از باز شدن پاكات مناقصات ديگر در ساير استان‌‏ها مانند خراسان رضوي است.
    در تهران نيز شركت مخابرات در برخي مراكز شروع به فروش خدمات adsl به كاربران کرده است.
    خب حالا من نفهمیدم این گرون خریدنشون خوبه یا بده....؟
    کیفیتشون چطور خواهد بود.....؟
    اصلا گرون تر از خصوصیا میدن یا ارزون تر .......؟
    تنکس

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تنکس
    مسلما خیلی ارزون تر از خصوصی میده ولی مطمئن باش هروقت میخوای وصل بشی پیغام
    no access to network

بهت میده (همون مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد)

10. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

فقط تو کرمان ؟

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

سلام
    چطوری میشه تو نظرخواهی سرویس دهنده رو عوض کرد.
    من قبلا از سپنتا adsl داشتم و تو نظرخواهی هم اسم اونو زده بودم , ولی الان میخام از صبانت بگیرم.
    چطوری میتونم رای که داده بودمو عوض کنم.

عزیزم قرار نیست هر کسی از اون شرکتی که سرویس میگیره به همون شرکت رای بده.
    این نظر سنجی برای این هست مثلا" دوستانی که تا به حال از خدمات چند شرکت استفاده کردند بین اون شرکتها بهترین رو انتخاب کنند و بهش رای بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تنکس
    به نظر کارشناسان از نظر کیفیت و قیمت ، مخابرات اگر ارزون بده برابر ایت با تعطیلی و ورشکستکی و شکای خصوصی ها .
    اگر به مساوات یا گرانتر از خصوصی ها بده ، اینطوری هم کردم و هم خصوصیها و هم گسترش و توسعه فعالیت خودش رو در دست خواهد داشت.
    بسیار خوش و اینده نگر به نظر می رسد که در آینده فقط 1 یا 2 شرکت در کنار مخابرات فعالیت نمایند. در ضمن پشتیبانی مردم برای مخابرات اولین قدم می باشد.
    به همان اندازه که کارمند از بخش خصوصی برکنار شوند ، بیش تر از ان در بخش مخابرات به کار گرفته خواهد شد.
    چنانچه شاهد بودید در 4 روز گذشته اعلام شد که پهنای باند 4 برابربیشتر خواهد شد ؟؟ این نویدی برای جبران مافات و اعلام ورود به چشیدن طعم نسل جدید کاربران اینترنت خواهد بود.
    و اما همه سئوالاتی که در سر داریم در 2 نوبت کوتاه مدت و دراز مدت برای ما قابل درک خواهد بود. پس صبر نموده و منتظر نظر سنجی - امار - بررسی نحوه ارائه مخابرات خواهیم بود.

کرمان 100% اجرا شد.
    تهران در بعضی مراکز جهت آزمایش اجرا شده.
    خراسان در آینده .
    اصفهان و ... در آینده نزدیک.

14. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه molang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام لطفا یه سرویس ساعتی با قیمت مناسب معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •