اگه ميشه بگين تفاوت asus با tp-link چيه و مزيت asus در سرعت بيشتر و نويز كمتر است؟
اگه ميشه بگين تفاوت asus با tp-link چيه و مزيت asus در سرعت بيشتر و نويز كمتر است؟
راستی 1 سوال فنیدر محدوده ی دورتر یعنی فاصله دور روی سرعت هم تاثیر می ذاره ؟[/quote]
سلام ، یه سال پیش که میخواستم شبکه شرکتم رو راه بندازم ، کسی که ازش تجهیزات رو خریدم گفت تا زمانیکه نصف سیگنال ها رو داشته باشی هیچ تاثیری رو سرعت نداره ولی از اون به بعد نویز ، بیشتر رو اطلاعات تاثیر میذاره و قدرت تفکیک کردن اطلاعات از نویز کاملا به مشخصات و قدرت مودم و کارت شبکه wireless بستگی داره. من که تا حالا تو خونه و بین طبقات هیچ مشکلی نداشتم.
من تا حالا هیچکدوم از این مودم ها را نداشتمولی مطمئنا asus بهتر از tp-link هست با توجه به اینکه اون دومدل هم احتمالا از یک چیپست هستن
البته اون طور هم که فکر میکنید زیاد تفاوت ندارن..
از نظر سرعت هم هیچ تفاوتی ندارن حداقل توی ایران با این سرعتها.
از نظر تاثیر پذیری نویزکه خیلی مهم هست هم نمیشه دقیقا بحث کرد وقتی اطلاعاتی در مورد درصد سیگنال به نویز را نداشته باشی.ولی مطمئنا توی این مورد asus بهتر از tp-link هست...
من امروز غروی میخوام برم سفارش بدم اسم مودمش یادم نیست (فکر کنم تدی یا مدی داخل اسمش بود) گفتن 36 خودش هم اسپلینتر داره...
بعد گفتن D-link به شرکت اینا میخوره ولی دقیقه به دقیقه قطع میشه.
سرعت در هر دو يكي است چه در ايران چه در خارج
براي نويز هم برميگرده به زيرساخت خطوط و ربطي به مودم نداره
سلام دوست گرامی
می دونم هر چی پایین تر باشه بهتره من منظورم Request Timed Out بود!
2 دقیقه به 2 دقیقه Request Timed Out میده!
پینگم خوبه خیلی هم عالیه ولی اون Request ها که Timed Out میده اعصاب خورد می کنه...
==========
ببخشید نقل قول از 5 صفحه پیش کردم یادم رفته بود بیام اینجا....
2 تاسوال داشتم
1) اکسس پوینت چی هست ؟
2) برای استفاده یک pc از مودم وایرلس چه قطعاتی باید تهیه بشه ؟
مشکل در مودم D-Link DSL 300T
درود.
بد از کلی پر پر زدن برای adsl بالاخره مخابرات ازین v.p.n های در پیتی خودش به ما داد.
مودم نیاز به تنظیم داشت : vpi=0 , vci= 35
protocol=1483 bridging(DHCP)i
DHCP= disable
اینارو رو یه کاغذ آچار + طرز ساختن کانکشن v.p.n بهم دادن.
حالا این تغییراتو که ایجاد کردم یه دفه چراغ ethernet, adsl and status همه مرحوم شدن!
local area connection ندارم و از پشت هم ریست میکنم اتفاقی نمیفته.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by DaaVooD; 14-02-2009 at 21:54. دليل: hAw?
بايد براي pc يك انتن بيسيم تهيه كنيد
1-ا access point دستگاهی هستش که میتونه یه شبکه wireless راه اندازی کنه و بر حسب توانائی هاش به سایر دستگاه ها ( مثل PC ، لپ تاپ ، موبایل و ... ) این اجازه رو میده که از طریق Wi-Fi ، Bluetooth یا استانداردهای دیگه بهم متصل شن. امنیت بالا ، سهولت راه اندازی شبکه و برد زیاد از مزایای اصلی استفاده از access point هاست.
در ضمن باید بگم، همونطور که تو شکل زیر معلومه Aaccess point فقط شبکه رو بین سیستم های مجاورش برقرار میکنه و خودش به تنهائی نمیتونه به اینترنت وصل بشه. برای دادن اینترنت به سیستم هایی که توسط access point بهم وصل شدن ، باید اون رو یه مودم adsl وصل کرد ( تو شکل زیر DWL-G700AP فقط یه Access point هستش نه مودم adsl )
مودم های wireless که برای adsl استفاده میشن ( و تو این تاپیک ازشون صحبت شده ، مثل asus am604g ) معمولا تو خودشون access point دارن و نیازی نیست جداگانه خریداری بشه . واسه همینه که قیمتشون هم بالاست و روشون نوشته ADSL Modem + Access point . و در اصل شما دارین دوتا محصول رو میخرین.
2- اگه PC از مودم دور باشه ، باید یه کارت شبکه wireless اینترنال واسش بگیری که حدود 45 تومن قیمت داره. ولی اگه PC بهش نزدیکه مودم های wireless معولا یک یا چندتا پورت LAN هم دارن که میشه به راحتی با یه کابل LAN وصلش کنی به PC . ( من خودم همین کار رو کردم ؛ مودم رو گذاشتم جای PC و با یه کابل 1 متری بهش وصل کردم و لپ تاپ ها هم از wireless استفاده میکنن ) .
یا حق . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)