خودم میخوام آپدیتش کنم .....
خودم میخوام آپدیتش کنم .....
Baraye update boro mobilestan bakhsh samsung maghalate amuzeshi
firmware xxib2 khube
faghat baraye raftan be safheye all download 1 va 4 va dokmeye ghate tamaso bezan
firmware xxib2 زبان فارسی رو داره ؟
برو اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sabasistem_co; 05-08-2009 at 22:01.
فقط فارسی رو میخونه ولی نمیتونه فارسی بنویسه . . .
![]()
و بالاخره آموزش آپدیت i8510 . . .
واسه آموزش آپدیت گوشیتون برین اینجا :
اینم گزارش کارکرد باتری با روش داش حسن :
.
من بطور عادی هر موقع گوشیمو فول شار/ز میکردم حتی بدون اینکه به گوشی دست بزنم نهایتاً یک ساعت بعد یه خط کم میکرد ..
یعنی اگه 9 صبح فول شارژ میکردم تا بعداز ظهر نصف میشد و آخر شب باید دوباره شارژ میکردم وگرنه وسط شب خاموش میشد ...
.
این برای مصرف خیلی کمه .. یعنی 3 4 تا sms و 10 تا 15 دقیقه مکالمه + عکس و فیلم هیچی و ....
.
ولی از ظهر وقتی گوشی رو فول شارژ کردم روش حسن رو اجرا کردم ..شاید باورتون نشه ولی 6 7 تا sms دادم ... حدود 10 تا 15 دقیقه هم مکالمه داشتم .. در ضمن نور lcd گوشی من روی اتوبراینس off هست ( که البته قبل هم همینجوری بود ) ... توی مترو هم که دایماً در حال سرچ شبکه هست و باتری میکشه و ... ولی باورتون نمیشه هنوز یه خط هم کم نکرده ...!!!!!!!!!!!!!!
.
جوری شده که خودم باور نمیکنم و هر نیم ساعت یه بار میرم گوشی رو نگاه میکنم میگم حتماً دیگه ایندفعه شارژ خالی کرده ولی با تعجب میبینم یه خط هم کم نکرده ... حتی الان که ساعت 11:25 شب هست .....!!!!!!!!!!!!!! خودمم توش موندم ....
.
در ضمن گارمین و اسمارت کام روی گوشیم نصبه ولی امروز استفاده نکردم ...
و بالاخره آموزش آپدیت i8510 . . .
واسه آموزش آپدیت گوشیتون برین اینجا :
بابا این که چیزی نیستمن از صب ساعت 10 که از شارژ کشیدم تا حالا یعنی ساعت 11.5 فقط و فقط یه خط کم کرده !!!
کلی کار کشیدم ازش
هنوز باورم نمیشه . . .
![]()
Ey baba hamatun garmin darin baad migid batrish bade
garmin age hata estefade nashe sharj kam mikone
alan hamatun pakesh konid baad gozaresh bedid
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)