تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 236 از 923 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه یه موسسه ای رفتم ... تاکید داشت که Headway و اینترچنج قدیمی شدن و کارایی ندارن و فقط و فقط تاپ ناچ!
    و چون کتاب تاپ ناچ رو ندیدم می خواستم بدونم چه فرقی داره که اینقدر این موسسه تعریف می کنه.

یه مطلبی رو در مورد موسسه سفیر بگم
    من یک ترم فوق فشرده کتاب قرمز اینترچنج موسسه سفیر رفتم که از ساعت 8 صبح تا 1 بعد از ظهر بود.

خلاصه اصلا راضی نبودم... کلاس 17 تا 18 نفره هست ... نهایتا تو هر جلسه یک ساعت و نیم بتونین یکی دو دقیقه صحبت کنید... به نظرم اینجور کلاس ها با این تعداد بازده خوبی ندارن .... کسی هم که تدریس میکرد اولین باری بود که تدریس می کرد !ظاهرا تحصیل کرده انگلیس بود و نسبتا لهجه بریتیش داشت ولی مسلط به تدریس نبود.اکثر اوقات وقتی بچه ها غلط غلوط صحبت می کردن ایرادتشون رو نمی گرفت.

به نظرم کلا کلاس های مکالمه اگه کلاس های 3 تا 4 نفره باشه می تونه بازده بیشتری داشته باشه.

اگه دوستان موسسه ای که کلاس های سه چهار نفره برای مکالمه یا فرد مسلط به IELTS برای خصوصی سراغ دارند لطف کنند برام PM کنند.

ممنون

موسسه هایی مثل سفیر که شعبه های مختلف دارند و قائدتا هزینه های بالا باید از اساتیدی استفاده کنند که دستمزد کمی رو می خوان.مثلا یکی از راههای در امدی سفیر برگزارری TTC برای اساتیده.تاپ ناچ محصول لانگمن و یه جورایی هم محصول خود ماست.واسه همین نگیم ماست ماشیرینه.ولی کتاب خوبیه جایزه جهانی برده.با این همه یه ابزاره و بستگی داره موسسه ازش چه جوری استفاده کنه.(ضمنا راهنمای استادشم تو بازار موجود نیست)می تونم بپرسم کدوم موسسه این کتابو بهت معرفی کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

موسسه هایی مثل سفیر که شعبه های مختلف دارند و قائدتا هزینه های بالا باید از اساتیدی استفاده کنند که دستمزد کمی رو می خوان.مثلا یکی از راههای در امدی سفیر برگزارری TTC برای اساتیده.تاپ ناچ محصول لانگمن و یه جورایی هم محصول خود ماست.واسه همین نگیم ماست ماشیرینه.ولی کتاب خوبیه جایزه جهانی برده.با این همه یه ابزاره و بستگی داره موسسه ازش چه جوری استفاده کنه.(ضمنا راهنمای استادشم تو بازار موجود نیست)می تونم بپرسم کدوم موسسه این کتابو بهت معرفی کرده؟
    مجتمع فنی آریانا در غرب تهران (آیت الله کاشانی)

مشکل موسسه های ما این هست که همشون فکر پول هستند و یادگیری زبان و موفق شدن زبان آموز اهمیتی براشون نداره !

در مورد کتاب تاپ ناچ چیزی که برام جالبه اولا چرا سی دی خود کتاب همه متن کتاب رو نمی خونه و تو سی دی استاد هست ؟ این دانش آموز چطور Vocabulary کتاب رو کار کنه ؟ اصولا چه اشکالی داره که کل کتاب رو گوش کنه
    چطور میخوان Listening رو با تاپ ناچ تقویت کنند ؟
    Last edited by saeed9009; 29-10-2009 at 16:16.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام در متن های زیر کجا ها ایراد داره :( متها رو فرضی نوشتم شکل ندارم )

متن 1 :

there are 7 people in this street . they are standing (or all of them standing).. three women and four men . all the men

are wearing suit.black and brown .one of the men is wearing glasses , both of the men are wearing tie

متن 2 :

there are 2 people here , they are in the bank . a women and a man , the man is talking to women . she'd like to open

a savings account . ( or she's going to open a savings account ).he wants she to fill out a few form

which statement in line 2 is better?

متن 3 :

there is a big , red ovel and there are two rectangles .one of the rectangles is big and another is samll .both of them

are in front of the ovel .

منظورم از both of them خواستم بنویسم هر دوی انها

سوال بعد :

کدام درست تره ؟

where will you stay?

where will you be staying ?

دومی رو تو کتاب بیشتر دیدم ... کجا می خواین بمونین ؟

معنی هر دوش به فارسی..

سوال 3 :

به ترتیب از بزرگترین به کوچکترین :

pretty tall
    fairly tall
    kind of tall

بسیار ممنون ....
    متن ایراد قابل توجهی نداشت و منظور رو می رسوند ..

//

دو جمله ای که در مورد "کجا می خوای بمونی" نوشتی، دقیقا معادل هم نیستند ... اولی میگه کجا اقامت داری ؟ کجا ساکن هستی ؟ (یعنی همین الان هم جزو اقامته) - اما دومی میگه قراره کجا اقامت کنی و مستقر بشی؟ ... (ایشالا از این بعد!)

//

ترتیب مربوط به قد هم مشکل خاصی نداره .. البته آخری میشه "یه جورایی بلند" که خیلی در مقایسه نمی گنجه ...

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

این اصطلاح یعنی چی ؟؟؟
    leave no stone unturned

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این اصطلاح یعنی چی ؟؟؟
    leave no stone unturned
    هر جایی را گشتن برای دست یافتن به خواسته / هر کاری کردن برای رسیدن به هدف

که در فارسی از اطلاحات "به هر دری زدن" ، "همه جا رو زیر و رو کردن" ، و "هر سولاخ سنبه ای رو گشتن!" استفاده میشه...
    Last edited by Kurosh; 30-10-2009 at 10:18.

7. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یعنی "بی خیال داد زدن شدن" ... یا خیلی ساده تر " داد نزدن - داد و بیداد نکردن" .. البته بد نیست اگه اصل جمله رو هم می داشتیم! ..

مثلا:
    Mary angrily told him to leave off shouting; but he only cried out all the louder,
    مری با عصبانیت بهش گفت که دست از داد زدن برداره ، اما اون صداش رو باز هم بلندتر کرد...
    با تشکر از شما ولی این یک ضرب المثل هست و من معادل فارسی اونو میخوام

داره خودمونی میشه Somia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1 یادگیری لغات با آهنگای کارتونی و ساده

سلام
    مدتیه کشف کردم که بهترین راهی که لغات رو حفظ کنم دیدن کارتون بخصوص جاهایی که شروع به آواز خوندن می کنند ، است. شما چنین کارتونهایی که پر از آواز های ساده باشه ندارید بزارید برا دانلود . آهنگ تنها هم خوبه.
    ممنون ام

داره خودمونی میشه m_sayedebrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میشه در مورد این کلمه یه توضیح کوچولو بدید ؟
    Gotcha
    من تو چند جا و در چند معنی مختلف دیدم که استفاده شده !!!

پروفشنال جنگل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در جوار امام رضا

پيش فرض

بهترین چیز دوست عزیز برای یادگیری لغات که خودمم ازش استفاده میکنم جعبه به یاد است که کانون فرهنگی داره!
    (اسپم حساب نکنین یه پیشنهاد به این دوست عزیز بود)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه در مورد این کلمه یه توضیح کوچولو بدید ؟
    Gotcha
    من تو چند جا و در چند معنی مختلف دیدم که استفاده شده !!!
    صورت مخفف و محاوره ای I got you هستش؛ به معنای: فهمیدم - اوکی - دریافت شد - بسیار خب - حله - و ...
    با تشکر از شما ولی این یک ضرب المثل هست و من معادل فارسی اونو میخوام
    ضرب المثل؟ ... من جایی به صورت ضرب المثل یا اصطلاح به این برخورد نکرده ام .. leave off shouting تشکیل شده از leave off به معنی قطع کردن و دست برداشتن از کاری + shouting هم که خب یعنی داد و بیداد و فریاد .. یعنی معنایی غیر از این داره؟ ...

بهرحال اگه منبعی در این مورد ارائه بدید، ممنون میشم ..

13. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •