سلام خدمت مسعود جان؛
به شدت موافقم.
دقیقا؛ بازم درسته....
ما که هنوز به اونجا ها نرسیدیم.
همون 512 رو گرفتیم و با 60 میدانلودیمدر حالی که در بعضی مراکز 1 مگ استفاده میشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام خدمت مسعود جان؛
به شدت موافقم.
دقیقا؛ بازم درسته....
ما که هنوز به اونجا ها نرسیدیم.
همون 512 رو گرفتیم و با 60 میدانلودیمدر حالی که در بعضی مراکز 1 مگ استفاده میشه.
سلام دوستان میخواستم از دوستان صبانتی بپرسم وضعیت صبانت الان چطوره؟ من تابستون اشتراک 128 گرفته بودم که خوب بود شبانه که 1024 رو میداد روزانش هم متغیر بود ولی اون آخرا 1024 رو کامل می داد . الان وضعیت چه طور؟ واسه مرکز ولیعصر پورت خالی دارن یا نه از قیمت ها چه خبر ؟قرار بود کمتر بشه . هزینه راه اندازی اولیه رو هم وردارن خبری شده یا نه؟ از بقیه شرکتها چه خبر الان کدومش کیفیت سرویس مناسبی داره؟
سلام
مشکلاتی که همارا ایجاد کرد :
1) برای راه اندازی اولیه 4 روز لفتش دادند.
2)خط adsl را همارا وصل کرده بود ولی مخابرات(شهید باکری) وصل نکرده بود و هرکدام همدیگر را مقصر می دانستند .
3)رمز قبلیم را در مودم ذخیره کرده بودند در حالی که رمز را خودم تغییر داده بودم و در برگه ثبت نام نوشته بودم.
4) 2 بار مودم را برای تنظیم به شرکت بردم در حالی که اصلا ریست نکرده بودم .
5) اما با همه این مشکلات،پشتیبانی بسیار خوبی نسبت به سایر شرکتها دارند و از این بابت راضیم .
دوست عزیز خوبی های شاتل نسبت به همارا چیه ؟
سرعت بالا نسبت به همارا و کیفیت خوب سرویس های شاتل.و پشتیبانی خیلی قوی.
سلام مسعود جان
من که متوجه نشدم !
همارا کجا سرویس یک مگ سه ماهه با ترافیک 5 گیگ میده 30 تومن ؟؟؟
( مرکز ستارخان )
معمولا میشه مقداری از این کارها رو از طریق تلفن با شرکت هماهنگ کرد و اونا دستور کار رو میدن
ولی در کل حق با شماست
سلام
ممنون از توجهت اصلاحش کردم
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور شده؟ از دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا ممنون
الان صبانت در منطقه ولیعصر ( از دیگر مناطق خبر ندارم ) روزانه سرعتش مابین 80 تا 100 متغیر می باشد و سرعت شبانه خیلی متغیر است مثلا بعضی دقایق 30 و بعضی دقایق 90 و بعضی دقایق 120 ولی به روی هم می شود از 1300 تا 1600 مگا از ساعت 3 تا 45 : 7 دانلود کرد
در مورد پورت خالی زنگ بزن به شماره 3377337 ( نماینده گی اصلی صبانت یعنی نماینده نماینده نمیباشد lol )
قیمت ها اصلا فرقی نکرده همون قیمت های قدیمی
در مورد کدوم شرکت خوبه به نظرم از میان صبانت و همارا یکی را انتخاب کن
در ضمن به این مقایسه مسعود جونم توجه کن
که فکر کنم صبانت بهتر باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر شما چیه از کدوم نمایندگی بخرم ؟
این خوبه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون پس این قیمت هایی که تو سایتش زده پس چی؟
منظورم نمایندگی نبود منظورم اینه که الان کدوم شرکت بهتره؟ بازم ممنون.در ضمن از تاپیک صبانت چه خبر چرا نیستش؟ بسته شده؟
Last edited by farshif; 18-02-2009 at 15:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)